Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Astrograma

astrograma

Astrograma Natală arată care este Ascendentul tău și unde se aflau, în momentul nașterii tale, Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluton, precum și asteroizii principali (Chiron, Ceres, Vesta, Pallas și Junona) sau Nodurile Lunare, Lilith și Fortuna. Astrologii pot determina trăsăturile de personalitate ale unei persoane „citind” toate elementele care se află într-o astrogramă.

Soarele, Luna şi Ascendentul reprezintă fundamentul personalității tale. Soarele (zodia în care te-ai născut) reprezenta personalitatea ta de bază, Luna arată natura ta emoțională, iar Ascendentul, care este zodia care se afla la orizont în momentul nașterii tale, defineşte aspectul tău exterior, cum pari că ești și modul în care interacţionezi cu lumea.

Calculul Astrogramei

Te rugăm să selectezi datele de naștere (ziua, luna, anul, ora și județul).Atentie:

  • La ora nasterii nu trebuie sa tii cont de ora de vara! (Programul scade automat o oră dacă la data pe care ai introdus-o era oră de vara).
  • Dacă nu știi ora de naștere bifează „Time Unknown„.

Apoi apasă „Next„.

Dupa aceea poți să bifezi și alte opțiuni (după preferințe). Poți afișa: Asteroizii secundari, Aspectele cu Ascendentul și cu Mijlocul Cerului, Aspectele Minore sau Lista planetelor și Poziția planetelor în zodii și în case. Apoi apasă „Redraw„.

În plus, poți citi și o mini interpretare a astrogramei personale, dacă înțelegi limba engleză – trebuie să dai click pe fiecare simbol…

Dacă vrei să salvezi astrograma – click dreapta și alegi opțiunea „Save picture as”.

Newsletter