Banii si norocul în astrogramă
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Banii si norocul în astrogramă

Banii sunt unul dintre subiectele de interes pentru mulți dintre cei care apelează la un astrolog. Multe persoane întreabă dacă pot să câștige mai mulți bani, dacă vor avea parte de o moștenire, daca se vor marita / insura „bine” sau dacă ar putea să câștige la Loto, de exemplu. Există posibilitatea să descoperim ce potențial avem în sectorul financiar dacă analizăm astrograma personală.

Dacă nu-ți cunoști astrograma ți-o poți calcula aici.

Astrograma personala, cea cu care ne-am nascut, spune multe lucruri despre noi, despre posibilitatile noastre financiare si atitudinea noastra in privinta banilor. Astrograma natala a fiecaruia dintre noi va arata daca suntem  interesati de bani, daca avem o mare dorinta de a avea bani sau daca nu ne intereseaza deloc banii si posesiile. Pentru ca nu toata lumea este interesata de bani si de lucrurile materiale.
De exemplu, persoanele care au Mijlocul Cerului in Pesti sau Neptun in casa 6-a sunt interesate doar sa-i ajute pe oameni si nu le pasa de bani si de posesii decat in masura in care le pot usura eforturile ca sa-i ajute pe ceilalti.
Persoanele care au Pluton in casa a 2-a sau Marte in zodia Taur doresc sa faca multi bani si au tendinta de a consuma multa energie pentru ca sa-i obtina. Dar doar pentru ca cineva isi doreste multi bani nu inseamna ca obligatoriu ii va si obtine. O astfel de persoana care isi doreste sa fie bogata dar nu are in astrograma personala indicatorii astrologici de atragere a banilor va avea o viata plina de frustrare, pentru ca indiferent de cat de mult incearca sa obtina bani, nu reuseste. Trebuie sa invatam cum sa folosim energiile din astrograma noastra. Daca simti ca unele persoane au noroc la bani, in timp ce tu , indiferent de cat incerci, intotdeauna esuezi in acest domeniu, poate ar trebui sa devii un pic mai realist in legatura cu punctele forte si slabiciunile pe care le ai. E bine sa fim realisti in asteptarile noastre, sa nu ne mai pierdem timpul dorind ceva ce nu putem avea.Astrograma fiecarei persoane este plina de „aur” – dar nu pentru toata lumea „aurul” inseamna bani. Pentru ca exista si alte forme de bogatie. Daca descoperi ca nu ai indicatorii astrologici pentru bogatie materiala, atunci, probabil, ai alti factori, la fel de importanti, care te motiveaza in viata.

banii-in-astrograma

Cum vedem într-o astrogramă dacă avem potențialul de a avea bani, de-a fi bogați?

1. În primul rând trebuie să analizăm casele astrologice, casele care se referă la bani: 

Casa a II-aarata banii pe care-i câștigăm prin muncă proprie, atitudinea noastră în privința banilor și ce considerăm că merităm să avem.
Casa a VIII-a arata banii soțului/soției, partenerului/partenerei, moștenirile.

Fiți atenți la planetele care sunt poziționate în aceste case.
Dacă aveţi planete în Casă a II-a este semn că banii şi bogăţia materială joacă un rol important în viaţa voastră şi sunteți stimulați să câștigați şi să acumulați bani.
În cazul în care aveți planete în casă a VIII-a există posibilitatea să primiți moşteniri sau partenerul/partenera, soţul/soția să vă ajute financiar sau să câștigați bani în urma investiţiilor.
Apoi analizați aspectele pe care le fac planatele poziționate în aceste case.
Nu uitaţi să analizați și zodiile care se află pe cuspidele caselor a II-a şi a VIII-a. Observați în ce casă și în ce zodii se află guvernatorii acestor case și ce aspecte fac cu alte planete. Aceste zodii vă pot oferi o mulţime de informaţii interesante despre atitudinea pe care o aveți în privința banilor proprii sau ai partenerului de viață.
Exemplu:
Să presupunem că o persoană are Ascendentul în Leu, cu casa a II-a în Fecioară. Guvernatorul casei a II-a este Mercur care este poziționat în Gemeni și în casă a X-a în astrograma personală. Să presupunem că Mercur este în conjuncție cu Soarele (în casă a X-a), în trigon cu Luna (în casă a VI-a) şi în sextil cu Marte și Saturn (în casă a XII-a). Aceşti factori dau un potențial bun pentru a face bani, pentru a avea o situaţie materială bună. Poziționarea lui Mercur în zodia Gemeni este foarte puternică, dar aduce și o anumită nestatornicie in privinta banilor. Aspectul favorabil dintre Mercur și Saturn arată că veniturile sale sunt stabile iar cel dintre Mercur și Marte dezvăluie capacitatea acestei persoane de a câştiga bani, curajul și determinarea de care dă dovadă când este vorba despre bani. Conjuncția cu Soarele (Guvernatorul Ascendentului) arată că face eforturi pentru a face bani şi că-și folosește creativitatea pentru a obține bani. Mercur în sextil cu Saturn (poziționat în casă a XII-a), ne indică că această persoană ar putea lucra într-o organizație închisa și ar putea avea venituri neoficiale.

2. Apoi trebuie să analizăm planeta Venus (guvernatorul natural al casei a II-a dintr-o astrogramă) și planeta Jupiter (planeta abundenței, prosperității și bogăției).

Indicatori astrologici care arata ca exista potențialul de a atrage bani:

  • Venus în casă a II-a sau a  VIII-a
  • Jupiter în casă a II-a sau a VIII-a
  • Venus în aspect pozitiv cu Jupiter
  • Venus sau Jupiter în aspect favorabil cu guvernatorul casei a II-a sau a VIII-a.

Persoanele norocoase au cel puțin unul dintre aceste aspecte: pot câştiga mulți bani, să primească o moştenire bună, sa se casatoreasca cu cineva bogat  sau să câștige la loterie.

Despre câștigurile la Loto din punct de vedere astrologic voi vorbi într-un articol viitor.
Venus în casa a II-a, face ca o persoană să câştige bani pentru a trăi în confort material, banii fiind foarte importanți pentru el. Iubeşte banii şi lucrurile frumoase, așa că are o dorință puternică de a face bani și să trăiască într-un confort mare.
Jupiter în casă a II a – ca și Mare Binefăcător, Jupiter poate oferi o mulţime de bani.
Sunt importante și aspectele favorabile dintre Venus sau Jupiter și planetele exterioare (Uranus, Neptun și Pluton), mai ales conjuncțiile.

3. În al treilea rând, trebuie să ne uităm la Ascendent și la guvernatorul Ascendentului. Și asta pentru că Ascendentul și poziționarea guvernatorului Ascendentului este importantă, indiferent de sectorul vieții pe care-l analizăm. În această situație, când vorbim despre bani, trebuie să analizăm:

  • zodia în care se află Ascendentul
  • în ce zodie se află guvernatorul Ascendentului
  • în ce casă se află guvernatorul Ascendentului
  • ce aspecte face guvernatorul ascendentului
  • dacă există vreo legătură între Ascendent sau guvernatorul Ascendentului și casele a II-a și a VIII-a.
Astrograma natală arată dacă putem câştiga bani mulți, dacă putem sa avem parte de moșteniri importante sau dacă de-a lungul vieții vom avea probleme cu banii. Situaţia poate fi schimbată mereu pentru că noi toți avem libertatea să alegem în orice sector al vieții noastre. Dar, din păcate, unii oameni au noroc mai puţin decât alții şi, prin urmare, unii dintre noi avem nevoie să depunem mai mult efort, în timp ce pentru alții este mult mai uşor!
Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!