Ascendent in Leu
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ascendent In Leu

Persoanele care au ascendentul în Leu atrag atenţia. Au un magnetism personal, care le face să iasă în evidenţă. Indiferent că este vorba de carisma lor sau de aspectul fizic, vor reuşi mereu să facă impresie. Cei care au ascendentul în Leu sunt conştienţi de propria lor persoană şi de efectul pe care îl exercita asupra celorlalţi. Sunt foarte conştienţi de felul în care “îşi pun în scena” viaţa… asta înseamnă că au grijă de următoarele aspecte: cu cine sunt văzuţi, unde sunt văzuţi şi cum sunt percepuţi. Mereu sunt pe “scenă”, chiar şi când sunt acasă.

Cei care au ascendentul în Leu sunt cunoscuţi pentru crizele lor de mânie, pentru că mereu se pripesc să tragă concluzii şi sunt foarte indulgenţi cu ei înşişi. Au foarte multă ambiţie, energie şi sunt idealişti. Uneori pot pare autoritari, şi asta pentru că ei vor mereu să fie “motorul” acţiunilor. Ascendentul în Leu îi face să fie manageri şi organizatori excepţionali.

Nativii cu acest ascendent au tendinţa să se supraestimeze. Sunt foarte entuziaşti şi foarte încântaţi de proiectele noi. Sunt foarte buni oratori şi promotori. Persoanele cu ascendentul în Leu sunt foarte demonstrative, le place să “joace” teatru şi să facă gesturi mari. Uneori se lasă purtaţi de val şi ar putea exagera, însă ar face orice pentru a atrage atenţia.

Persoanele cu ascendentul în Leu au o constituţie puternică. Sunt preocupaţi de înfăţişarea şi de comportamentul lor în public. Se îmbracă tinereşte şi au o atitudine puternică, cu un aer autoritar. Şi fac asta pentru că inima lor sunt nişte copii mari. Aceşti nativi sunt calzi, generoşi şi e foarte plăcut să fi în compania lor.
Au, de obicei, o dispoziţie senină şi veselă, deşi de cele mai multe ori spun direct ceea ce gândesc. Aceşti nativi sunt foarte încăpăţânaţi şi le este foarte greu să renunţe la obiceiurile proaste şi comportamentele rele pe care le au. Cu toate astea, tenacitatea este una dintre cele mai puternice calităţi ale lor.

Chiar dacă cineva este obosit şi gata să renunţe, persoană cu ascendentul în Leu este gata să-l inspire şi să-l determine să continue. Sunt plini de energie şi entuziasm. Dacă ceva îi incita sunt gata să treacă la acţiune. În ciuda acestui fapt, uneori prefera să stea şi să-i privească pe ceilalţi făcând activităţi în locul lui.

Câteva aspecte negative ale acestor nativi cu ascendentul Leu rezultă din faptul că sunt manipulatori, mereu vor să deţină puterea şi ego-ul lor mereu trebuie să fie “gâdilat”. Din alt punct de vedere, aceşti nativi pot fi gălăgioşi, agresivi şi copleşitori. Sunt atât de absorbiţi de propria lor persoană, încât le vine foarte greu să accepte sfaturi de la alţii. Ei consideră că a cere un sfat este un semn de slăbiciune.

Persoanele cu ascendentul în Leu sunt creative şi ar putea avea talente în artă, muzică sau actoriceşti. Sunt predispuşi să muncească prea mult, la a avea probleme cu inima, să sufere de anxietate sau alte boli care se asociază faptul că ei fac totul în exces. Sunt foarte competitivi, indiferent de natura întrecerii. Încrederea în sine nu este o problemă pentru aceşti nativi. Efectiv o transpira prin toţi porii. Niciodată să nu îi faceţi de râs sau să-i puneţi într-o lumină proastă, mai ales în public. Demnitatea este foarte importantă pentru ei.

Nativii cu acest ascendent in Leu sunt plini de vitalitate, curajoşi şi plini de mândrie. Pot fi impulsivi, credincioşi şi îşi asumă riscuri pe care alţii nu ar îndrăzni să şi le asume. Le plac hainele frumoase şi un mediu înconjurător pe care să îl poată numi al lor. Deşi sunt iuţi la mânie, aceasta le va trece foarte repede, imediat ce au spus tot ceea ce aveau de spus sau reproşat. Sunt romantici incurabili şi le place să viseze… singurul lucru care-i deosebeşte de alţii este că ei chiar au energia şi imboldul de a-şi transpune visele în realitate.