Compatibilitatate Balanta – Balanta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Balanta – Balanta

Cand stilul Balantei intalneste eleganta Balantei, atractia este imediata. Simpatica magie a acestei uniuni dintre Aer si Aer are si ea provocarile ei, insa, daca le veti face fata, veti avea un partener intelegator si dragoste pentru intreaga viata.

Dragostea pluteste in aer cand doua Balante isi gasesc echilibrul comun. Ceea ce se intampla in dormitor va subjuga, insa are chiar si o nuanta de extravaganta. Va veti simti revigorat/a doar de simplul fapt cava ganditi la partenerul/a dumneavoastra si va veti stimula si reinprospata reciproc prin atentie delicata pe care v-o acordati. Daca intotdeauna v-ati dorit un partener care sa aibe gratie, bun gust si care iubeste sa discute si sa cantareasca bine lucrurile, la fel de mult ca si dumneavoastra, atunci cea mai buna alegere¬ o reprezinta un alt nativ din Balanta. Va intelegeti cu adevarat bine unul pe celalalt, savurandu-va suisurile si compatimindu-va reciproc coborasurile inerente din viata.

Un avertisment: Balanta poate fi inclinata spre indecizie, uneori ajungandu-se la situatii in care este efectiv paralizata de aceasta. Daca amandoi va veti bloca in acelasi timp, nu se va face nimic pana nu veti reusi sa va reveniti. Amintiti-va de asemenea ca semnul dumneavoastra are uneori si tendina spre contrarietate, de a se balansa de la o extrema la alta. Uneori, cel mai bine este sa va aplecati in partea opusa, asa cum fac talerele balantei. Cel mai bine ar fi sa reusiti sa va puneti de acord asupra motivului pentru care va certati de fapt si de drept, pentru a nu ajunge in situatia sa constatati ca de fapt motivul certei este altul decat cel asupra caruia nu ati picat la intelegere initial.

Aveti nevoie sa va acordati reciproc timp pentru voi insiva. Fiecare dintre voi are o latura ascunsa, plina cu cele mai negre ganduri si preocupari, pe care foarte rar sau chiar deloc nu v-o dezvaluiti in fata partenerului. Avand ca partener tot o Balanta puteti sta linistit pentru ca secretul va este bine pastrat.
Pana la urma, totul, (incepand de la ce haine sa purtati pana la cum sa va decorati casa, de la maniera in care va administrati afacerile pana la ultimul spectacol vizionat), va fi luat in considerare, si dumneavoastra veti iubi ajustarile ce trebuiesc facute si veti simti placerea de a dezbate. Un simt instinctual pentru dreptate si corectitudine reprezinta mecanismul natural de rezolvare a problemelor, pe care dumneavoastra il aveti.

Indiferent care sunt viziunile dumneavoastra legate de un anumit subiect, veti reusi sa vedeti intotdeauna si punctul de vedere al partenerului. Este posibili ca ambii sa va schimbati, chiar si de mai multe ori, opiniile pe parcusul discutiilor pe care le purtati. Totusi, pentru a evita plictiseala, ar fi bine sa va gasiti fiecare interese si activitati exterioare relatiei, astfel incat, in momentul in care apar conflicte, ambii sa aveti o modalitate de a transforma furtuna mai degraba intr-un vant al schimbarii.

Cu toate ca Balanta este un semn cardinal si ii place sa preia conducerea, este mult mai usor pentru dumneavoastra, decat pentru oricare al semn din zodiac, sa va gasiti un echilibru care sa va permita suficient spatiu pentru fiecare. Avand in vedere ca gasiti exact acea cooperare si intelegere pe care o cautati fiecare, aceasta ar putea fi o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!