Compatibilitatate Balanta – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Balanta – Pesti

Balanta si Pestii sunt o combinatie neobisnuita, insa atractia dintre voi poate fi intensa. Aerul si Apa nu se amesteca prea usor, asa ca va trebui sa fiti atent/a la nevoile Pestilor, chiar daca uneori nu veti intelege care sunt acestea. Sub nicio forma nu este o combinatie usoara, insa atunci cand reuseste sa functioneze, are o calitate aparte.

Din punct de vedere sexual Pestii sunt incantatori si foarte nerabdatori sa va faca pe plac. Pestii vor inota pana in cele mai ascunse cotloane, insa in acelasi timp vor sti sa fie si superficiali, daca asta va doriti. Venus are influenta puternica in ambele semne, insa Pestii au o frumusete delicata sau un aer de mister, datorita faptului ca sunt un semn de Apa si datorita influentei misteriosului Neptun si a vindecatorului Jupiter. Dumneavoastra veti admira aceste aspecte asa ca ii veti considera pe Pesti ca fiind fascinanti. In schimb, Pestii vor aprecia atingerea dumnevoastra delicata, deosebitul simt pentru moda si stil, insa si priceperea dumneavoastra in ceea ce priveste nuantele relatiilor umane.

Fiecare dintre voi are anumite laturi pe care si le tine ascunse, asa ca va simtiti mai bine in intimitate. Totusi, in lumea exterioara regulile se pot schimba. In situatiile in care dumneavoastra va place sa discutati, sa agonizati si sa cumpaniti, Pestii pastreaza secretele si au nevoie sa fie singuri. Pestii nu vor ca sa patrundeti mereu in tainele lor ascunse. Ei sunt un semn emotional si misterios si daca nu ajungeti sa va placa tainele, relatia nu va reusi sa supravietuiasca.

Totusi Pestii sunt vorbareti si au umor, asa ca aveti ceva in comun. Harurile dumneavoastra rezida in intelect, pe cand partea sentimentala este atuul Pestilor. Veti avea multe de dicutat daca aveti in comun interese legate de arta sau de activitati culturale. Ambii sunteti visatori in felul vostru si amandoi sunteti idealisti.
Structurata si stilata Venus, care guverneaza semnul dumneavoastra, ce primeste influente pozitive de la Saturn, o intalneste pe visatoarea si romantica Venus din casa lui Jupiter si a lui Neptun. Relatia voastra are mari sanse sa reziste daca veti avea credinte comune. Daca nu le aveti, extravaganta si risipirea banilor vor fi probleme reale.

Balanta este un semn cardinal si este un lider, in timp ce Pestii sunt un semn mutabil si reusesc usor sa lucreze pentru/ cu ceilalti. Cand dumneavoastra conduceti, Pestii va vor urma, insa adaptabilii Pesti nu trebuiesc sa fie siliti. Exagerati voi cu controlul si veti vedea ca Pestii vor inota spre alte directii. Sunt mai puternici decat par.

Partenerul din Pesti va poate intelege accesele de ezitare. Si ei au temeri, griji si nehotarari. Pestii simt compasiune fata de felul in care a ajuns lumea, asa ca vor empatiza cu cauze sociale care va vor misca.
Nu reusiti sa va “combinati” cu usurinta, insa aceasta relatie poate fi foarte speciala daca veti ajunge sa va intelegeti unul pe celalalt. Totusi Pestii sunt celebri deja pentru faptul ca isi aleg numai parteneri nepotriviti. Daca nu veti reusi insa sa va contopiti unul cu celalalt, atractia dintre voi se va risipi sau chiar va disparea.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!