Compatibilitatate Balanta – Sagetator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Balanta – Sagetator

Aceasta intalnire efervescenta intre Aer si Foc este plina de exaltare si scantei. Cand Balanta cea plina de stil il intalneste pe aventurosul Sagetator flacarile iubirii se vor transforma rapid intr-o adevarata valvataie. Dumneavoastra, mai mult decat orice, va place sa iubiti si sa fiti iubit/a, iar alesul vostru Sagetator este norocos sa fie centrul atentiei pe care i-o acordati din belsug dumneavoastra.

Sagetatorul este guvernat de expansivul Jupiter, asa ca este mai nelinistit decat sunteti dumneavoastra si ii place sa isi asume riscuri. Putin probabil ca un nativ din Balanta sa poata sa reziste unei aventuri, asa ca nevoia de a iesi si a va distra va va asigura motivatia. Sagetatorul va fi un prieten grozav si un amant desavarsit. Probleme nu vor aparea prea des, insa exista posibilitatea ca din greseala Sagetatorul sa spuna ceva care sa va raneasca sentimentele, insa pe de alta parte, uneori, dumneavoastra ati putea incerca prea mult sa-l controlati emotional pe Sagetator, fapt care nu ii este pe plac. Amandoi aveti abilitatea de a ierta si de a uita.

Sagetatorul este un semn mutabil si ii place sa aibe o “dieta” cat mai variata. Incercati sa mentineti lucrurile cat mai variate, pentru a putea pastra treaz interesul acestei fiinte care iubeste atat de mult libertatea. Impartasiti o lume a ideilor, credintelor si a diversitatii opiniilor. Veti fi incantati sa puteti face o clasificare a temelor de discutie in functie de cat de mult va plac sau displac. Ar putea parea ca ati putea supravietui numai cu dragoste si cuvinte.

Balanta este un semn cardinal, asa ca ii place sa preia conducerea. Mutabilul Sagetator este nelinistit, insa binevoitor, asa ca va va insoti in aproape orice veti intreprinde, atat timp cat este incitant si nu trebuie sa se supuna la prea multe ordine directe. Nu deveniti prea increzut/a, caci sageata arcasului ar putea sa va readuca cu picioarele pe pamant. Sagetatorul se delecteaza cu idei, insa are mai degraba grosolania semnelor de Foc, decat diplomatia Balantei. Tolerati-l!

Aceasta combinatie poate fi una de succes atat din punct de vedere social, cat si artistic sau romantic. Fiti atent/a la extravagante. Incercati sa invatati sa tineti gura pungii de bani stransa bine, caci nici prudenta si nici economia nu sunt calitati innascute pentru niciunul dintre voi.
Sagetatorul este o fiinta a actiunii. Incercati sa nu mai stati atat de mult pe ganduri pana sa luati o decizie, deoarece vigurosul Sagetator vrea sa treaca la actiune. Daca veti lasa verva Sagetatorului sa va inspire veti putea ajunge impreuna pe cele mai inalte culmi. Amandoi aveti tendinta de a avea doua fatete diferite specifice felului de a fi, asa ca fiti atenti ca sa reusiti sa ramaneti in armonie unul cu celalalt. Incercati sa intelegeti toate fatetele personalitatii inflacaratului dumneavoastra partener. Lasati-l pe Sagetator sa va vada asa cum sunteti, fara ascunzisuri. Pentru Sagetator increderea se castiga prin onestitate.

Savurati! Aceasta este o compatibilitate ideala!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!