Compatibilitatate Balanta – Scorpion
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Balanta – Scorpion

Ce se intampla cand Zeita iubirii vine fata in fata cu Stapanul lumii subpamantene? Dorinte intense se trezesc si pasiuni grozave tasnesc la suprafata.
Misteriosul Scorpion, care este un semn de Apa, este guvernat de neinfricatul Marte, Zeul razboaielor, si clocotitorul Pluto, Stapanul lumii subpamantene. Stilata si senzuala Venus guverneaza Balanta, semnul armoniei si echilibrului, insa aceasta nu este usor de sedus. Balanta guverneaza armonia din cuplu, cantareste idei, imparte favoruri si dreptate, si toate acestea sunt ambalate in cel mai elegant mod cu putinta. Scorpionul cel guvernat de Marte este un detectiv mandru, care ridica valul ce acopera secretele ascunse, folosindu-si inteligenta patrunzatoare pentru a deslusi astfel care este natura treburilor celor din jur.

Farmecul Balantei si magnetismul Scorpionului sunt reciproc fascinante pentru acesti nativi.
Aveti multe de invatat de la aceasta fiinta mandra, dar uneori detasata. “Dansul” din dormitor este plin de pasiune, uneori chiar decadent, deoarece ambii sunteti fiinte pasionale. Scorpionul adora atingerea dumnevoastra subtila si faptul ca vreti sa ii faceti pe plac, iar dumneavoastra sunteti incantat/ a de constanta dezvaluire a secretelor sexuale. Insa de acum incolo totul devine problematic. Felul dumneavoastra de a fi expansiv/a, sociabil/a si comunicational/a se ciocneste de suprafata impenetrabila a Scorpionului.

Dumneavoastra sunteti o persoana care planifica cu atentie si are nevoie sa dezbata lucrurile. Scorpionul este un intrigant care petrece foarte mult timp in sanctuarul sau interior, retras in sine. Dumneavoastra aveti mereu o perspectiva de ansamblu, pe cand Scorpionul se afla sub influenta unui sistem fix de valori. In situatiile in care dumneavoastra acceptati rapid schimbarile, Scorpionul ramane indiferent. Corectitudinea dumneavoastra nu se prea potriveste cu actiunile fara scrupule ale Scorpionului.

Daca nu veti reusi sa dezvotati o buna comunicare, relatia dumnevoastra s-ar putea sa esueze. Balanta este diplomata, pe cand Scorpionul este sarcastic, desi ar putea aborda altfel situatia. Scorpionul are un har: acela de perceptie psihica, asa ca uneori va va “citi” mai bine decat va cunoasteti voi. Sunteti un semn cardinal si simtiti nevoia de a prelua conducerea, insa Scorpionul nu s-a nascut pentru a primi ordine. Puteti negocia un acord sau veti ajunge in conflict cu cea mai incapatanata creatura. Scorpionul i-ar putea dea lectii de incapatanare chiar si proverbialului catar.

Scorpionul poate fi suspect de rabdator fata de indecizia dumneavoastra specifica. Scorpionul este un semn fix, loial, devotat si uneori fanatic de gelos. Dumnevoastra iubiti libertatea si nu va place sa fiti posedat/a. Este nevoie de incredere pentru ca aceasta relatie sa evolueze.
Este o combinatie dificila si ar functiona mai bine daca ar exisata interese comune de afaceri. Factori compatibili cum ar fi Luna, Marte si Venus, vor imbunatati situatia, asa ca daca iubiti un Scorpion faceti rost de harta lui astrala si astrograma. Daca relatia va reusi sa functioneze veti avea un companion devotat, insa nici macar atunci nu veti reusi sa intelegeti misterul Scorpionului! Mai bine acceptati-l!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!