Compatibilitatate Berbec – Balanta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Balanta

O vorba veche spune ca extremele se atrag.
Si, ca in toate zicalele vechi, si in aceasta exista un graunte de adevar. Cand inflacaratul Berbec se intalneste cu Balanta, care se afla la polul opus lui, se intalnesc, de fapt, in mod pasional Marte si Venus. Asta numai daca Balanta va reusi sa decida cu ce sa se imbrace pentru o prima intalnire! Daca insa pasiunea Berbecului se aprinde, oricum nu conteaza ce va purta Balanta, pentru ca nu va ramane prea mult timp cu hainele pe ea! Si Balanta va fi astfel angrenata intr-o aventura plina de delicii. Insa oare va dura aceasta aventura?

Berbecul, care este semn de Foc, si Balanta, care este semn de Aer, sunt amandoi niste visatori si romantici, insa uneori sunt in contratimp.
Aerul alimenteaza Focul, asa ca Balanta va admira independenta dumneavoastra si se va supune cand va fi vorba de vreo decizie, asa cum si dumneavoastra veti fi atrasi de felul de a iubi si a coopera al Balantei. Ambele semne au fler, simtul dramei si sunt pasionale, asa ca la inceput relatia voastra va fi precum un tren roller- coaster (sau Montagne russe, daca preferati mai mult asa!). Totusi, s-ar putea, ca in cele din urma, sa apara un conflict intre felul dumneavoastra impulsiv de a actiona si tendinta de a cantari bine lucrurile, care caracterizeaza Balanta. Balantei ii place sa aibe timp sa delibereze inainte de a actiona, pe cand Berbecul deja si-a pierdut rabdarea. Nu veti putea reusi sa intelegeti niciodata agonia indeciziei prin care trece Balanta si nici nevoia impetuoasa pentru echilibru a acesteia, iar graba si nerabdarea dumneavoastra proverbiale vor reprezenta pentru Balanta un motiv serios de ingrijorare. Vor aparea discutii contradictorii in cazul in care nu veti reusi sa ajungeti la o adevarata intelegere reciproca. Trebuie sa va controlati! Cedati din cand in cand sau in caz contrar veti simti pe propria piele ca Balanta este un semn cardinal, ceea ce inseamna ca nu este bine sa va masurati puterile cu ea.

Dragostea pentru armonie, care este specifica Balantei, se extinde in toate domeniile vietii, inclusiv asupra ceea ce inseamna mediul care o inconjoara, astfel ca un Berbec dezordonat va aparea in peisaj precum o pata pe un tablou. Va trebui ca ambii sa faceti eforturi pentru a ajunge la intelegere in viata conjugala. In timp ce Berbecului ii plac dezbaterile lungi, Balantei ii repugna conflictele deschise. Asa ca incercati sa rezolvati totul prin negocieri si evitati sa ajungeti pe campul de batalie.

Aceasta combinatie de semne ar putea ajunge la intelegere perfecta daca cei doi nativi ar reusi sa isi combine interesele si preocuparile comune, fie ca este vorba de arta sau eforturi creative. O asemenea combinatie, dintre voi doi, are darul de va face sa apreciati valoarea viziunii din ochii celuilalat, care este diferita de cea a dumneavoastra.

Una peste alta, combinatia dintre voi ar putea fi foarte interesanta si buna,destinata sa dureze si sa straluceasca, daca si numai daca, fiecare dintre voi si-ar aminti ca fiecare detine cheia rezolvarii problemelor celuilalt. Fara incredere si sprijin reciproc, fiecare il va consuma pe celalalt si relatia se va sfarsi, asa ca invatati sa va bazati unul pe celalalt si sa va incredeti unul in altul. Si atunci nimic nu va va mai putea sta in cale!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!