Compatibilitatate Berbec – Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Capricorn

Este o confruntare intre Foc si Pamant.
Imaturitatea si naivitatea Berbecului si a planetei Marte, se vor confrunta cu experienta si intelepciunea Capricornului si cele ale planetei Saturn. Exista un interes foarte viu in faza initiala. Berbecul plin de energie si initiativa il fascineaza pe Capricorn. Calmul si controlul Capricornului sunt greu de suportat de catre Berbec.

Amandoi iubiti provocarile si sa detineti controlul.
Amandoi depuneti efortul ca sa castigati! Asta va defineste telurile, insa metodele abordate de fiecare dintre voi sunt foarte diferite. Chiar daca aveti multe lucruri in comun, curand descoperiti ca diferentele dintre voi sunt foarte mari. Nerabdatorul Berbec se arunca cu capul inainte, pe cand Capricornul sta si gandeste si actioneaza cu discernamant. Berbecule, adapteaza-te sau ia-o din loc!

Atat Berbecul, cat si Capricornul sunt semne cardinale, asa ca va trebui sa invatati sa ajungeti la o intelegere. Capricornul il va forta pe Berbec sa argumenteze si sa-si justifice actiunile. Daca Berbecul nu da dovada de rabdare va pierde respectul Capricornului. Daca veti transforma totul intr-o competitie veti avea parte de rezistenta nativului guvernat de Saturn. In acelasi timp, Capricornul poate avea planuri care sa ii impuna Berbecului sa aiba o structura, fapt care nu este punctul forte al acestui nativ, insa are acum posibilitatea sa invete cate ceva din asta, asa ca incercati sa gasiti o solutie de compromis.

Sagetatorul nu va schimba lucrurile sub influenta impulsului de moment.
Schimbarile trebuie sa vina treptat si nu brusc, asa cum faceti dumneavoastra. In cele din urma Berbecul va invata sa lucreze in ritmul Capricornului, insa si acesta va trebui sa invete sa ruleze cu viteza Berbecului. Sunteti prea puternici si nu veti reusi nici unul sa lasati de la voi daca la randul lui celalalt nu va face un compromis.

Rabdarea este o sarcina dificila pentru Berbec.
Se pare ca nu aveti rabdare mai deloc, pe cand Capricornul pare sa aiba suficienta cat pentru amandoi. Totusi nu se va ajunge la asta. In cazul in care nu veti invata sa luati lucrurile pas cu pas, nu veti reusi sa stabiliti o baza solida pentru Capricornul care are nevoie sa se increada in ceva concret. Semnele de Pamant au nevoie de securitate, pe cand cele de foc se bazeaza pe speranta si pe zelul lor. Capricornii au tendinta de a fi morocanosi. Si asta pentru ca sunt foarte constienti de realitatile crude ale vietii si de responsabilitati. Entuziasmul dumneavoastra fara limite ar putea sa inceapa sa se diminueze dupa un timp, asa ca va trebui sa invatati sa deveniti mai cumpatati. In egala masura, Capricornii vor trebui sa invete sa prinda ocaziile din zbor si sa se mai insenineze. Prea mult realism brutal din partea Capricornului si va veti pune picioarele pe spinare.

In dormitor toate lucrurile ar putea merge bine, si asta datorita armoniei dintre Marte si Venus. Insa in curand veti avea parte si aici de aceleasi confruntari pe care le aveti si in viata de zi cu zi. Daca insa va veti pune clar de acord in legatura cu cine si cand conduce, combinatia dintre voi doi ar putea fi una puternica. Daca nu, veti ajunge sa schimbati taceri intre voi, iar in cele din urma veti renunta la relatie.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!