Compatibilitatate Berbec – Leu
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Leu

Focul iubeste focul, iar compatibilitatea dintre Berbec si Leu este puternica.
Poate atinge perfectiunea daca se respecta cele doua reguli esentiale. Regula numarul unu este: daca Berbecul crede ca ar putea invinge intr-un razboi al vointei pe Leu, regele zodiacului, ar fi mai bine sa se mai gandeasca o data. Regula numarul doi este ca Berbecul sa nu uite niciodata regula numarul unu.

Din multe puncte de vedere relatia dintre acesti doi nativi este ideala.
Atat Berbecul, cat si Leul sunt semne de foc, ceea ce inseamna ca sunt pe aceeasi lungime de unda. Ambii sunteti foarte determinati sa va atingeti intotdeauna telurile. Nu va temeti nici de pasiune si nici de munca grea. Hotararea Leului poate completa de minune simtul dumneavoastra pentru aventura. Independenta dumneavoastra de actiune si gandire ii largeste orizontul Leului, care are tendinta de a se fixa doar pe un singur tel. Ascultati-va unul pe celalalt! Avand in vedere amplasamentul lui Marte si a lui Venus, viata sexuala va fi nemaipomenita, nu inainte de a hotari cum veti imparti puterea si conducerea.

Ambilor va plac partidele de amor pasionale si rapide, insa in acelasi timp va plac si cele elaborate si lungi. Dragostea, pe care amandoi o impartasiti, pentru corp si aspectul fizic o puteti extinde si in activitati sportive. Semnele de foc au nevoia de a-si etala vigoarea prin intermediul trupurilor. Aveti grija cum gestionati cine castiga si cine pierde in competitii, deoarece ambii preferati victoria. Daca va veti lua la intrecere si aceasta devine serioasa este posibil sa aveti o problema foarte dificila, deoarece nici unul dintre voi nu va vrea sa renunte. In cele din urma, pentru ca Leul nu va ceda niciodata, Berbecul va gasi ceva mai interesant de facut.

Berbecului (semn cardinal) ii plac orizonturile noi, este nestatornic, insa Leul (semn fix) nu va renunta pana nu va obtine rezultatele vizate. Este o ocazie buna pentru Berbec sa invete sa urmeze regulile.

Casa unui Berbec si a unui Leu va fi totul- de la un palat al iubirii pana la o arena de lupta.
Amandoi iubiti competitia. Daca se respecta niste limite rezonabile, o cearta pasionala se poate transforma intr-o reconciliere si mai pasionala. Parteneriatul intre voi este recomandat si cand vine vorba de arta sau afaceri, atat timp cat va ingaduiti reciproc libertatea creativitatii. Leul gestioneaza activitatile rutiniere mult mai bine decat Berbecul, asa ca mai bine cereti-i partenerului dumneavoastra posesiv si mandru mai multa libertate de miscare.

Berbecul il poate inspira pe Leu.
Leul il ajuta pe Berbec sa se concentreze. Semnele de foc sunt narcisiste, asa ca este posibil ca amandoi sa va centrati prea mult pe voi insiva. Daca reusiti sa depasiti acest aspect, relatia voastra va fi una minunata si va veti intretine unul altuia aura de stralucire. Compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!