Compatibilitatate Berbec – Rac
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Rac

Intalnirea dintre Marte- ce guverneaza Berbecul, care este un semn de Foc si Luna- ce guverneaza Racul, care este un semn de Apa este una dificila. Persistenta va va fi rasplatita, insa pentru a putea merge impreuna pe acelasi drum, trebuie mai intai sa acceptati diferentele care exista intre voi.

Initial atractia este intensa, insa pe parcurs veti realiza ca intensitatea ei se bazeaza de fapt pe lucrurile pe care nu le intelegeti unul despre celalalt. Amestecul dintre Foc si Apa duce la multa pasiune. Atractia sexuala este intensa, insa felul grosolan si brutal de a fi al Berbecului il va face pe Rac sa se retraga in carapacea sa si sa ceara romantism si sensibilitate pentru a iesi de acolo. Insa la aceste cereri Berbecul ramane surd, ceea ce ar putea duce la o ruptura brusca a relatiei. Aveti o predispozitie de a fi mereu agitati, fapt care se poate ciocni in mod neplacut de proverbialele toane ale Racului. Plini de energie debordanta, Berbecii vor considera ca viata emotionala a Racilor este misterioasa, plina cu ganduri secrete si nevoie de intimitate, specifica semnelor de Apa. Vai de bietul Berbec care va bate la usa carapacei unui Rac atunci cand acesta este retras in ea si are agatat semnul cu “Nu deranjati!”

Ca si Berbecul, Racul este semn cardinal, ceea ce inseamna ca va actiona vehement atunci cand circumstantele o cer. Asta nu inseamna insa ca Racul va accepta sa fie impins de la spate in ritmul Berbecului. Racii isi fac multe griji si cantaresc bine lucrurile inainte de a lua o hotarare, si nu le place sa fie zoriti sa actioneze sau sa decida. Cand cineva observa din afara felul de a actiona al Berbecului poate spune cu certitudine ca acesta o face rapid, sub impulsul momentului, in timp ce pentru Rac este mult mai importanta siguranta.

Berbecului i se scurg banii printre degete si cheltuie fara masura, in schimb, Racul tine de bani mai ceva ca un vistier. Independenta Berbecului si faptul ca uneori acestuia ii place sa-si mai arunce privirea si prin jur, pot trezi in posesivul Rac gelozia.

Berbecului ii place agitatia, pe cand Racul prefera linistea si siguranta caminului sau. Daca insa Racul va incerca sa il tina in frau pe Berbec si sa ii limiteze libertatea de miscare, relatia se va termina cat ai zice peste!

Totusi, vor fi momente cand si Berbecul va fi pe aceeasi lungime de unda cu Racul. Trebuie ajuns la un acord in ceea ce priveste administrarea casei. Aceasta ar putea fi si sansa de a-si salva relatia. Daca un Berbec si un Rac isi intemeiaza o familie, nu veti mai reusi sa gasiti niste protectori mai buni ai acesteia. La fel si in afaceri, daca acesti nativi vor reusi sa se inteleaga si sa colaboreze reciproc, vigoarea Berbecului, cumulata cu precautia Racului vor fi premizele unei afaceri de succes.

Dinamicul Berbec este pentru voi o provocare electrizanta, insa ati putea afla ca este cel mai puternic inamic. Plin de energie si indraznet pana la obraznicie, Berbecul este foarte excitant, incitant, delicios de atractiv si sexy….

Intr¬o clipita va va cuceri, incat nici nu veti avea timp sa va dati seama ce se intampla. Asta trebuie sa fie dragostea adevarata! E atat de intensa, de pasionala, de salbatica! Din combinatia Apa si Foc cu singuranta ca vor iesi ceva aburi!

Insa dupa ce se stinge flama puternica din dormitor, Berbecul, caruia ii plac chemarile si altor “pasuni”, s-ar putea sa fie dificil de tinut in loc. Fiorul “vanatorii” este primordial si, pentru Berbec, cucerirea efectiva poate fi prea putin importanta. Un sfat: pentru a cuceri un Berbec trebuie sa-l tineti mereu in sah!

Berbecul, semn cardinal iubeste sa conduca si detesta sa fie condus de altcineva.
Acest aspect va isca in scurt timp conflicte, pentru ca si Racul este semn cardinal si are propriile opinii despre cine ar trebui sa conduca in relatie. Berbecul prefera sa actioneze la viteza maxima fara sa-l intereseze sau sa vrea sa cunoasca consecintele.

In arta amorului Berbecul este entuziast si aventuros. Sa nu va simtiti coplesit/ a de aceasta abordare spirituala, ci raspundeti-i cu aceeasi moneda, deoarece Berbecul, care este semn de Foc, iubeste sa experimenteze si sa duca lucrurile pana la limita superioara- si ii place si “scena bataliei”! Uitati de Kama Sutra! Amantul dumneavoastra Berbec o va scrie din nou din scoarta-n scoarta!

Odata cu trecerea timpului veti constata ca nevoia dumneavoastra de sustinere emotionala si consideratie nu va fi implinita. Berbecul prefera sa darame meterezele si sa cucereasca citadela; insa are prea putin interes sa mai reconstruiasca ruinele dupa ce parada triumfala s-a incheiat.
Racul este conservator, atent si politicos si nu ii place sa fie respins. De asemenea va place sa aveti o idee foarte clara despre ce va urma inainte sa va aruncati cu capul inainte in necunoscut. Insa Berbecul nu procedeaza la fel.

Gelozia isi poate face aparitia caci amandoi sunteti foarte posesivi. Berbecul este necugetat si promiscuu, si v-ar putea face sa fierbeti de manie cand veti afla despre multimea de inimi frante sau abandonate (sau poate nu chiar atat de abandonate!) pe care a lasat-o in urma sa.

Ciocnirea de energii dintre voi poate fi roditoare, daca “aburul” care iese poate pune lucrurile in miscare. Berbecul munceste din greu, iar dumneavoastra stiti sa-i mentineti atentia concentrata. Berbecul iubeste copii si ii place sa aiba un camin, asa ca aveti macar asta in comun. Cel mai dificil va fi sa va descurcati cu destrabalarea Berbecului si cu accesele de furie si agresiune.

Nu uitati ca Racul este foarte sensibil si usor de ranit.
Daca i-ati ranit sentimentele, cu greu va va mai ierta. Pentru ca un Berbec si un Rac sa aibe o relatie buna este nevoie de respect reciproc si de stabilirea unor limite foarte clare. Fara indeplinirea acestor conditii nu se va ajunge decat la un singur rezultat: esecul; combinatia clasica dintre foc si apa nu duce decat la formarea aburului. Si atat!

Este o combinatie dificila, dar ar fi minunata daca ati putea sa treceti peste diferentele elementare.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!