Compatibilitatate Berbec – Sagetator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Sagetator

Din multe puncte de vedere combinatia dintre Berbec si Sagetator este ideala,reusind sa faca un tot unitar intre vigoarea focului si entuziasm. Berbecul este un conducator innascut, in timp ce Sagetatorul este un spirit liber care nu doreste mereu sa ocupe un rang de lider. Asa ca orice conflict legat de detinerea puterii si a controlului este inlaturat, iar Berbecul, care este mereu gata pentru orice, poate deveni un adevarat companion pentru optimistul Sagetator.

Totusi pot aparea ceva dispute verbale, daca Berbecul, care se arunca mereu cu capul inainte, incearca sa-si masoare puterile cu Sagetatorul plin de umor. Daca Berbecul devine prea plin de sine, Sagetatorul va reusi, cu arcul si sagetile lui, sa-l desumfle ca pe un balon si sa-l faca sa nu-si mai dea atata importanta. Impreuna aveti curajul si indrazneala de a va atinge scopurile. Ambii sunteti visatori si idealisti si impartiti cam aceleasi valori si credinte, care vor ajunge sa va calauzeasca pasii. Amandoi aveti tendinta de a visa cu ochii deschisi si de a va lansa in aventuri si experimente, insa aveti grija sa nu va frangeti aripile in acest zbor, datorita lipsei de simt practic si a pierderii contactului cu realitatea. Caci daca se va ajunge la asta, atunci va veti pierde si relatia. Incercati sa va canalizati eforturile pentru a reusi sa va insusiti calitati precum disciplina si consecventa.

In timp ce Marte va da abilitatea de a conduce, de a fi deschizator de drumuri, Jupiter inzestreaza Sagetatorul cu un temperament inclinat spre filosofie, alaturi de placerea pentru a calatori si tendinta de a-si asuma riscuri. Versatilul Sagetator va va sugera solutii si strategii daca il veti asculta. Il puteti invata pe incantatorul Sagetator, cum sa isi recanalizeze eforturile atunci cand interesul sau pentru ceva va scadea in intensitate sau se va schimba brusc. Nu uitati ca ambii sunteti predispusi sa dramatizati si sa creati situatii dramatice pentru a impiedica plictiseala. Asemenea focuri de artificii se vor stinge eventual, dar va pot eroda devotamentul si interesul reciproc. Incercati sa cititi zodiacul semnelor de Pamant, pentru a gasi informatii despre cum trebuie sa reactionati in asemenea situatii.

Datorita amplasamentului bun al lui Marte si a lui Jupiter in semnele voastre, viata voastra sexuala va fi intensa si excitanta. Veti avea un “meniu” foarte variat in dormitor: de la partide spontane si rapide, pana la preludii si partide laborioase. Amandoi aveti ochi alunecosi, asta sa va fie clar! Nici unul nu va ezita sa vorbeasca daca se va simti neglijat. Insa in final amandoi uitati repede si iertati la fel de repede.

Nu uitati ca Sagetatorul iubeste libertatea mai mult decat orice. Daca Berbecul are tendinta de a-l inlantui si a-l tine din scurt pe centaur, va sfarsi prin a-l pierde, caci acesta va alege sa plece spre alte zari.

Viata conjugala poate fi o provocare. Doua temperamente inflacarate nu vor reusi sa se lase inchistate pentru mult timp si ambele firi aventuroase vor tanji sa zburde libere. Daca insa vor tine cont de toate aceste aspecte, Berbecul si Sagetatorul vor avea parte de o relatie binecuvantata si plina de noroc. Exista o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!