Compatibilitatate Berbec – Scorpion
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Scorpion

Berbecul si Scorpionul sunt o combinatie puternica, insa nu le este usor sa convietuiasca, este o relatie fascinanta, dar care are nevoie de eforturi si munca in comun. Marte este planeta guvernatoare atat pentru Berbec, care este un semn de Foc, cat si pentru Scorpion, care este semn de Apa. Asa ca spiritul de razboinic salasluieste in ambii. Berbecul este tipul de luptator direct, este pasional, nerabdator, visator si care oscileaza in mod naiv. Scorpionul isi pastreaza sangele rece in situatiile de criza, tine foarte mult la intimitate, este obsedant de hotarat si capabil sa astepte momentul oportun.

Atunci cand se intalnesc cei doi, Berbecul care este impulsiv ii va da tarcoale Scorpionului, care sta si asteapta ocazia potrivita, insa fascinatia reciproca a acestora este mult prea puternica. In cele din urma, cand Scorpionul ii da acceptul Berbecului pentru a face primul pas, vor fi focuri de artificii in dormitor, deoarece inflacaratul Marte il intalneste pe pasionalul Marte, mai ales daca si alte aspecte gasesc armonia in astrograma voastra.

Incercati sa nu deranjati calmul aparent al unui Scorpion.
Scorpionul este ca un lac. Daca vreti sa ii vedeti adancimea ar fi bine sa nu faceti valuri la suprafata. Negocierile trebuiesc initiate cat mai curand posibil, insa dumneavoastra nu prea stiti cum sa reactionati cand lucrurile tind sa nu iasa asa cum va doriti. Scorpionul va poate invata despre ritm si judecata, asta in cazul in care il veti lasa. Daca nu ii permiteti, amintiti-va ca daca Berbecul este exploziv, Scorpionul este vulcanic. In acest caz, combinatia dintre Foc si Apa poate crea suficient abur incat sa alimenteze o turbinageneratoare de energie!

Temperamentul Berbecului este deja antologic.
Inocentul Berbec este iute la manie, dar iarta la fel de repede. Scorpionul, pe de alta parte, se enerveaza mai greu, insa nu uita niciodata, pentru ca este un semn fix. Vai si amar de Berbecul care nesocoteste mandria acestei creaturi pline de mister, care este Scorpionul. Lucrurile se vor sfarsi atat de repede incat nici nu veti sti ce v-a lovit! Daca insa veti reusi sa va stapaniti, veti gasi in Scorpion toata pasiunea pe care v-o doriti si chiar mai mult decat atat. Insa aveti grija sa nu il dezamagiti prin superficialitate. In situatiile in care Berbecul se lasa ghidat de inspiratie, Scorpionul este calculat. Acordati-va mai multa libertate unul celuilalt in ceea ce priveste stilul fiecaruia de a actiona.

Chiar daca Berbecul poate invata ce este moderatia, iar Scorpionul poate deveni mai accesibil, niciunul dintre ei nu se va schimba, de fapt, cu adevarat. Daca veti incerca sa siliti un Scorpion sa faca ceva, indiferent de situatie, nu uitati ca are un ac veninos in coada! Daca insa posesivul si obsedatul de control Scorpion va incerca sa il cenzureze sau sa-l inlantuie pe inflacaratul Berbec, acesta din urma va alerga spre alte orizonturi. Ambii sunteti si posesivi si gelosi. Insa nu uitati ca “posesiv” este un cuvant prea bland, care capata noi conotatii si valori pentru un Scorpion si nu poate descrie cu adevarat simtul proprietatii exercitat de acesta. Tradarea ar avea consecinte foarte serioase si dramatice.

Impreuna sunteti o combinatie formidabila, care ar putea cuceri chiar si lumea, cu conditia sa reusiti sa va puneti de comun acord.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!