Compatibilitatate Fecioara – Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Fecioara – Capricorn

Ambitios si conservator, Capricornul este un minunat prieten, amant, partener de afaceri sau ruda, pentru constiincioasa si pretentioasa Fecioara. Aceasta este una dintre relatiile care sunt resimtite ca fiind firesti si care ar trebui sa progreseze foarte facil, din moment ce impartasiti valori si temperamente asemanatoare. Atat timp cat nu exista nici un conflict legat de planete care sa se interpuna intre voi, aceasta combinatie are o foarte mare probabilitate de succes.

Deoarece amandoi sunteti semne de Pamant, nu va va fi greu sa va puneti de acord asupra modalitatilor de petrecere a timpului liber. Tot ceea ce edifica spiritul si aduce placere sufletului prin intermediul simturilor fizice va poate aduce impreuna, fie ca este vorba despre gradinarit, gatit, sa construiti o casa sau sa faceti dragoste. Compatibilitatea sexuala este puternica si sunteti stimulat/ a de avansurile ardente facute de amantul Capricorn, deoarece, in ceea ce priveste dragostea fizica, acesta va prelua initiativa. Probabil ca va va placea sa lucrati impreuna la proiecte creative. Ambii sunteti persoane practice si sunteti mult mai preocupati de lucrurile care se pot face concret, decat de teorii si filosofie. Niciunuia dintre voi nu ii plac persoanele care numai vorbesc si nu fac nimic cu adevarat si amandoi respectati oamenii care au reusit prin fortele proprii.

Deoarece Capricornul este un semn cardinal, el va fi forta mobilizatoare din relatie.
Acest aspect nu va va deranja, deoarece fiind un semn mutabil flexibil, sunteti mai interesat/a sa fiti un partener suportiv. Evident ca veti dori ca partenerul Capricorn sa va asculte sfaturile si sa tina cont de ele si nu veti fi incantat/a deloc daca acesta nu vrea sa va asculte opiniile. Daca il veti infrunta pe mult mai dominantul Capricorn si ii veti cere sa va respecte, probabil ca veti obtine ceea ce ati dorit. Capricornul este guvernat de karmicul Saturn, care intelege ca trebuie sa munciti din greu pentru a obtine succesul. Cu Mercur ca planeta guvernatoare, il puteti ajuta pe Capricorn sa munceasca mai inteligent si eficient si nu neaparat si mai mult, fapt pe care il va aprecia.

Aceasta relatie este in general facila si se desfasoara in mod absolut firesc, determinandu-va sa fiti mai puternici ca echipa decat sunteti fiecare in mod individual. Indiferent daca sunteti membrii ai aceleaiasi familii, colegi de munca sau formati un cuplu, aceasta este una dintre acele combinatii care va fac sa simtiti ca este cea buna si va determina sa va simtiti in largul dumneavoastra. Exceptand cazul in care exista conflicte intre pozitionarile planetelor in astrogramele voastre natale, aceasta va fi o combinatie de lunga durata, plina de satisfactii si impliniri.

Este o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!