Compatibilitatate Fecioara – Sagetator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Fecioara – Sagetator

Idealisticul si total lipsitul de simt practic Sagetator poate reprezenta o adevarata provocare pentru Fecioara tipica, asa ca asigurati-va ca stiti in ceea ce va bagati, inainte sa incepeti orice relatie cu un asemenea nativ. In timp ce scanteile pasiunii se pot aprinde intre voi, aceasta relatie ar putea deveni prea “fierbinte” pentru dumneavoastra ca sa ii puteti face fata. Voi doi ati putea face sa functioneze o relatie intre voi, insa mai intai trebuie sa constientizati diferentele fundamentale care exista intre voi.

Deoarece Fecioara este un semn de Pamant, iar Sagetatorul este un semn de Foc, stilurile dumneavoastra emotionale sunt total diferite. Principul conform caruia Focul copleseste Pamantul, iar Pamantul stinge focul este foarte bine reprezentat de aceasta relatie intre Fecioara si Sagetator. Sagetatorul poate fi uneori aproape ridicol de idealist si entuziast, supraincarcandu-va cumva sensibilitatea dumneavoastra moderata. Aveti tendinta de a ramane mereu la fel de temperat/a si cu acelasi simt practic, retezandu-i astfel dorinta de distractie amantului dumnevoastra Sagetator. Sagetatorul are o pasiune arzatoare in el, insa care pe termen lung se poate stinge, in schimb dumneavoastra “ardeti cu flacara mai mica”, dar care tinde sa arda pentru totdeauna. Trebuie sa ii mentineti interesul treaz din punct de vedere sexual al activului partener din Sagetator, in caz contrar “sagetile” lui vor incepe sa tinteasca in alte directii. Totusi, cand reusiti sa va gasiti echilibrul impreuna, partenerul vostru Sagetator va poate inspira si motiva, in timp ce dumneavoastra veti reusi sa-l mentineti cu picioarele pe pamant.

Din moment ce ambii sunteti semne mutabile, comunicarea este foarte importanta pentru voi. Amandoi sunteti interesati de adevar si sinceritate, si aveti dorinta comuna de a va atinge scopurile si de a reusi sa evoluati pe plan personal, sa va autoperfectionati. Sunteti profesori innascuti care doresc sa impartaseasca informatiile care sunt in beneficiul altora, iar acesta este poate cel mai puternic aspect pe care il aveti in comun. In familie, in relatii de prietenie sau de afaceri trebuie sa lucrati impreuna, ca echipa. In ceea ce priveste relatiile amoroase, un scop comun sau o viziune pot reprezenta fundatia pe care puteti construi ulterior. Daca puteti sa va respectati reciproc punctele unice de vedere si stilul de exptimare, va puteti ajuta reciproc sa fiti mai eficienti.

Din multe puncte de vedere sunteti precum greierele si furnica lui La Fontaine. Dumneavoastra nu sunteti pretentios/a si preferati o abordare precauta si sigura, pe cand independentul si libertinul Sagetator arunca pe geam toata precautia si este in stare sa isi joace tot viitorul pe o singura carte. Guvernat de liberalul Jupiter, Sagetatorul este expansiv si extravagant, in timp ce dumneavoastra va doriti mai degraba o viata simpla si banala.

Aceasta combinatie este, in general, foarte dificila, insa ar putea sa functioneze daca Luna si ascendentul sunt armonioase. Daca alte pozitionari ale planetelor va sprijina relatia, ati putea sa va inspirati unul pe celalalt pentru a ajunge pe cele mai inalte culmi. Atat timp cand ambii intelegeti si respectati diferentele care exista intre voi- si impartiti alte interese captivante- ati putea depune eforturile necesare pentru a avea o relatie foarte satisfacatoare.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!