Compatibilitatate Fecioara – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Fecioara – Varsator

Singurul semn, care in afara de Fecioara ar putea sa ramana celibatar in viata, este evazivul Varsator, insa din motive total diferite. Dumnevoastra sunteti pur si simplu prea pretentios/a si stati si asteptati sa apara cineva special in viata voastra, acea persoana perfecta care sa satisfaca toate cerintele specifice si asteptarile dumneavoastra. Varsatorul, pe de alta parte, vrea doar sa experimenteze cu toata lumea postura de amant si nu isi poate imagina cum ar fi sa se aseze la casa lui si sa se rezume la un singur partener pentru tot restul vietii. Libertatea este un aspect foarte important pentru Varsator. In timp ce aceasta combinatie n-ar putea fi cea mai potrivita pentru o relatie de iubire, ar putea fi o excelenta conexiune intre mintile voastre.

Fecioara, datorita faptului ca este un semn de Pamant, este mai preocupata de valorile materiale, de aspectele practice si de asezarea la casa ei, de prinderea radacinilor. Intelectualul Varsator este un semn de Aer, guvernat de structuratul Saturn si neconventionalul Uranus, traieste intr-o lume a posibilitatilor si a ideilor, multe dintre acestea fiind mult prea progresiste pentru vremea lor. Varsatorul uraste orice forma de restrictie, aspect care in mod conventional conteaza in orice relatie, insa el prefera sa impuna reguli conform bunului lui plac. Totusi, avand in vedere ca zodia dumneavoastra este guvernata de Mercur, amandoi veti aprecia o legatura intelectuala, care va stimuleaza si va educa.

Ati putea deschide unul pentru celalalt lumi cu totul si cu totul noi si veti fi mai mult decat incantati sa discutati despre cate-n Luna si in stele. Bineinteles ca asta nu va va tine noaptea de cald in pat, insa mereu veti tine cont de opinia prietenului Varsator atunci cand va confruntati cu o problema personala sau cu o situatie pe care nu stiti cum sa o rezolvati. Pana la urma zodia Varsatorului este guvernata de originalul Saturn si de aceea ar putea sa va releve aspecte pe care nici macar nu ati reusit sa le sesizati sau nici macar nu credeati ca ar putea exista.

Deoarece Varsatorul este un semn fix, poate fi remarcabil de loial si dedicat. Deoarece si Saturn are partea lui de putere, Varsatorul mai poate fi descris si ca fiind incapatanat si obstinant. Fiind un semn flexibil fix, dumneavoastra sunteti mai preocupat/a sa comunicati si sa ii sprijiniti pe altii. Veti fi constient de anumite detalii care necesita sa fie luate in consideratie aproape in fiecare situatie, insa Varsatorul se poate conecta cu o gama foarte larga de personalitati. Daca va alaturati abilitatile si colaborati veti face o echipa politica formidabila. Ambii sunteti intelectuali si rationali si tindeti sa vedeti dragostea in mod abstract. Varsatorul este recunoscut pentru detasarea sa emotionala, insa si dumneavoastra va cenzurati atunci cand vine vorba despre manifestarea sentimentelor. Trebuie sa stiti ca Varsatorul este interesat de alte persoane, de cauze diferite si de indreptarea lumii. Nevoia dumnevoastra pentru realizarea personala si siguranta mateiala nu prea se regaseste pe scara de valori a Varsatorului.

Este o combinatie dificila dar ar putea functiona mult mai bine ca relatie de afaceri, decat ca relatie amoroasa. In relatii intime sau de familie, mai multe aspecte armonioase intre Luna si ascendent ar putea imbunatati intelegerea personala si ar putea adaposti o apropiere din punct de vedere emotional. Insa fara aceste conexiuni aceasta este o relatie extrem de dificila.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!