Compatibilitatate Gemeni – Fecioara
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Gemeni – Fecioara

Fecioara si Gemenii sunt atrasi unul de celalalt datorita interesului comun pentru ideile intelectuale. Desi sunt diferente intre voi, dragostea voastra comuna pentru cuvinte si concepte va vor apropia suficient incat sa ia nastere o relatie. Aceasta este o relatie care ar necesita mai mult efort decat altele, dar recompensele cooperari mutuale vor face sa se merite acest efort.

Fecioara si Gemenii sunt semne mutabile- si ambele sunt guvernate de inteligentul Mercur, care va da ambilor dragostea pentru comunicare. Ambii sunteti foarte dotati intelectual, insa Fecioara va prefera sa-i invete pe altii si sa se perfectioneze, in timp ce dumneavoastra utilizati comunicarea pentru a-i informa si distra pe ceilalti. Ambii aveti talente innascute de a fi profesori, insa Gemenii reflecta talentul lui Mercur pentru scris si vorbit, in timp ce Fecioara demonstreaza talentul pentru sanatate si medicina. Fecioara este interesata de tot ce tine de planificare si organizare, pe cand voi sunteti mai procupati de concepte, noutati si… barfe! Incercati sa ajungeti la un numitor comun si sa va combinati fortele. Sexul este incantator si delicat.

Ambilor va place sa discutati si sa disecati totul dupa partidele de amor, insa Fecioara ar putea avea nevoie de convingere, din partea voastra, la inceput. Calea spre inima unei Fecioare este construita cu ajutorul cuvintelor, iar voi, care sunteti cei mai mari maestrii ai manuirii cuvintelor din intreg zodiacul, n-ar trebui sa intampinati nicio dificultate.

Gemenii degajati, care sunt un semn de Aer, nu sunt interesati sa se aseze la casa lor si nici nu sunt preocupati de chestiunile practice si gospodaresti, cel putin pana la varsta de treizeci de ani. Pretentioasa Fecioara, care este semn de Pamant, este pragmatica, dar foarte pretentioasa, asa ca s-ar putea sa astepte ceva timp pana sa aleaga un partener. Asadar ati putea avea sansa ca constatati ca Fecioara este disponibila si ca ar fi un suflet pereche surprinzator si nemaipomenit.

Insa daca dumneavoastra va ganditi sa incepeti sa va intemeiati o familie cand sunteti foarte tineri, ar fi mai bine sa va cautati alt/a partener/a. Oricum ar fi, aceasta relatie necesita ajustari reciproce si rabdare, fiind necesara maturitate, la care sa ajungeti impreuna, pentru ca relatia sa aibe succes.

Aceasta combinatie nu este una usoara. Faptul ca voi sunteti legendari prin felul de a flirta poate ameninta si rani Fecioara, care este mult mai serioasa cand vine vorba sa-si manifeste sentimentele. S-ar putea astfel isca discutii aprinse pentru ca amandoi nativii au limbile ascutite si amandoi simt care sunt slabiciunile celuilalt. Gemenii vor parasi “arena” in graba si dezgustati, iar Fecioara se va retrage in proasta sa dispozitie.

In general semnele mutabile (Sagetator, Fecioara, Pestii si Gemenii) se potrivesc mai bine ca prieteni sau colegi decat in calitate de soti. Aceste semne au nevoie sa se poata sprijini pe un partener mai puternic, in timp ce ei vor asigura legaturile sociale si acea placere de a trai care ar putea face un partener care este mai stabil si serios sa fie si mai fericit.

Cu ajutorul unor plasamente stabilizatoare din partea Lunii si a ascendentului, chiar si aceasta prea putin probabila combinatie, ar putea fi satisfacatoare.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!