Compatibilitatate Gemeni – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Gemeni – Varsator

Si Gemenii si Varsatorul sunt semne de Aer, deci conexiunea mentala este excelenta. Ambii aveti abilitati intelectuale fantastice, va place sa discutati si sa intoarceti ideile pe toate partile, si in plus aveti foarte multa energie de consumat impreuna. Va admirati reciproc inteligenta si aveti discutii fascinante si nesfarsite despre oameni, idei si locuri. Neconventionalului Varsator ii place sa se implice, avand o predispozitie de-a dreptul stimulanta pentru aventura si experimente, care pe voi va va uimi. Varsatorul este chiar stabil si puternic in interior, asa ca veti putea fi siguri de aceasta relatie si de faptul ca va va fi mereu alaturi, chiar si cand apar situatii dificile.

Amantul Varsator este innebunit dupa tot ceea ce este nou. Nu uitati ca Varsatorul are tendinta de a fi oarecum detasat emotional si ii place foarte mult sa incerce tot ce este nou si neobisnuit, iar aceste aspecte se aplica si atunci cand vine vorba sa faca dragoste. Va vor placea aceste experimentari, dar mai ales discutiile care vor avea loc dupa aceea. Spre deosebire de voi Varsatorul este un singuratic si din cand in cand va avea nevoie sa petreaca timp de unul singur pentru a-si putea incarca bateriile.

Varsatorul este guvernat de responsabilul Saturn si de lipsitul de griji Uranus, in timp ce Gemenii sunt guvernati de comunicativul Mercur, mesagerul divin. Aerul este elementul mintii, al comunicarii si transmiterii cunostintelor. Varsatorul este mereu o sursa de idei nemaipomenite, deoarece Uranus stimuleaza gandirea originala si progresiva, in timp ce Saturn asigura determinarea necesara punerii in practica a ideilor. Prin intermediul influentei lui Mercur, dumneavoastra puteti raspandi ideile, cu ajutorul abilitatilor innascute pentru scris, media si relatii publice.

Varsatorul, semn fix, este foarte hotarat si poate fi chiar incapatanat.
In general sunteti fericiti sa-l lasati pe partenerul dumneavoastra excentric sa preia conducerea, insa mereu ii veti arata care este cea mai buna maniera prin care sa se descurce in adunari publice, domeniu in care voi sunteti experti. Deoarece ambii sunteti imprevizibili, lucrurile nu pot decurge mereu cu usurinta, dar dragostea dintre voi se va imbunatati, deoarece Varsatorul iubeste felul vostru de a fi spirituali si cu buna dispozitie. Chiar si atunci cand dati dovada de inconstanta si demonstrati cat sunteti de schimbatori, Varsatorul va intelege cu usurinta.

In arta amorului, Varsatorul este dispus sa incerce orice si este fascinat de experimentarile sexuale. Nici unul nu va reusi sa se plictiseasca de celalalt, insa daca s-ar ajunge cumva la asa ceva, Varsatorului nu-i va pasa de vreo ratacire (aventura), ba chiar v-ar putea propune sa va aduceti prietenul/a pentru o partida in trei. Avand in vedere ca de fapt il intereseaza mai degraba sa experimenteze si sa descopere lucruri noi si nu se pune problema unei pasiuni bolnave, ati putea sa incercati sa mentineti interesul, insa fara sa exagerati.

Ambele semne adora sa socializeze si au tot felul de activitati. Gelozia si ideea de posesie a celuilalt nu va caracterizeaza pe niciunul. Veti fi amanti si prieteni fascinanti.
Compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!