Compatibilitatate Leu – Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Leu – Capricorn

Leul si Capricornul sunt semne puternice, creative, cu un puternic simt al identitatii, insa, din multe puncte de vedere ei se situeaza in antiteza unul cu celalalt. Leul este guvernat de arzatorul Soare, iar Capricornul este guvernat de calmul si calculatul Saturn. Este situatia in care forma este versus substanta. Atractia sexuala dintre voi este intensa si initial va va face sa nu sesizati diferentele care sunt intre voi, insa in momentul in care aceasta va incepe sa scada veti incepe sa va concentrati pe defectele pe care le vedeti unul la celalalt. S-ar putea sa il percepeti pe Capricorn ca fiind un pic mototol si conservator (insa nu si intre asternuturi!), cu toate ca in felul dumneavoastra de a fi extravagant si emfatic, veti aprecia felul in care acesta intelege si face averea.

Datorita faptului ca Leul este un nativ dintr-un semn de Foc si este impulsiv si emotional, iar Capricornul este un semn de Pamant ce este controlat si cu simt practic, va trebui sa invatati sa va respectati reciproc diferentele temperamentale care exista intre voi. Dumneavoastra puteti aprinde scanteia pentru aventura si distractie, in timp ce Capricornul va va invata sa va valorificati energia fara limite pe care o aveti si de asemenea sa acordati mai multa atentie la detalii. Banii vor fi un punct sensibil, deoarece Capricornul este calculat si zgarcit, pe cand Leului ii place sa cheltuie banii de parca au intrat zilele-n sac. Aveti puterea de a va distruge unul pe celalalt daca nu veti invata sa respectati si sa apreciati calitatile diferite pe care fiecare dintre voi le aduce in relatie.

Deoarece este un semn cardinal, Capricornul este convins ca s-a nascut ca sa conduca, iar Leul, care este un semn fix, va acapara cu incapatanare toata atentia. In ceeea ce priveste amorul, Capricornul este aventuros si entuziast atunci cand se infierbanta, insa poate fi si gelos si posesiv atunci cand se simte amenintat. Leul este in mod firesc deschis si generos, insa si el poate deveni posesiv atunci cand ii este amenintata mandria. Oricum ar fi, abordarile voastre sunt total diferite. Capricornul, cel care este orientat spre scop si ambitios, nu poate sa inteleaga sub nicio forma nevoia dumneavoastra organica de a fi mereu in centrul atentiei. Capricornul este mai degraba un singuratic, pe cand dumneavoastra preferati sa va imprieteniti cu cei mareti si faimosi, care se calca in picioare ca sa ajunga la petrecerile mondene date de voi.

Leul este un semn de Foc, pe cand Capricornul este un semn de Pamant. Il puteti rani pe Capricorn prin entuziasmul dumneavoastra necontrolat si prin celebrele, deja, crize de nervi, dar in acelasi timp Capricornul poate sa va sufoce cu toanele lui pesimiste si ideile sale de moda veche. Capricornul este un amestec ciudat de ambitie si nesiguranta, care intotdeauna isi face griji pentru consecinte, in timp ce dumneavoastra iubiti sa fiti in centrul atentiei si aveti o incredere in viitor de nestramutat. In ceea ce va priveste sunteti Regele animalelor si nu va place sa vi se dea sfaturi sau sa primiti comenzi de la Capricorn. Aveti foarte mult potential, insa felul de a fi indraznet si atitudinea dumneavoastra inclinata spre fanfaronada, reprezinta o amenintare pentru cei inferiori voua.

In cazul in care nu exista alti factori compensatori excelenti, ca de exemplu sa aveti Luna la nastere in aceleasi semne, aceasta relatie este mai mult decat problematica si nu merita efortul.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!