Compatibilitatate Rac – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Rac – Pesti

Cand Pestii, cei duali, si Racul, cu armura, sunt atrasi unul de celalalt, imbratisarea lor creaza un spectaculos vartej de emotii puternice. Atractia este instanta. Sunteti sortiti sa fiti impreuna, pentru ca sunteti incantator de potriviti unul pentru celalalt.

Pestii si Racul sunt ambii semne de Apa si se simt in largul lor intr-o lume de emotii si sentimente. Instinctiv va simtiti unul pe celalalt, intr-o legatura senzitiva si intuitiva atat de intensa incat poate fi transcedentala. Este una dintre acele relatii pe care o simtiti ca este cea cautata, inca de la inceput. Fiti pregatiti sa escaladati inaltimile si sa va scufundati in adancuri alaturi de atragatorul iubit din zodia Pestilor.

Pestii raspund pasiunii voastre puternice deoarece acestia sunt la fel de senzuali ca si voi. Blandetea, sensibilitatea si abandonul total sunt “bijuteriile coroanei” acestui semn, asa ca, din punct de vedere sexual, orice dorinta va va fi mai mult decat satisfacuta. Pestii adora sa va satisfaca placerile si vi se vor alatura in implinirea celor mai ascunse dorinte si fantezii si va vor face absolut toate capriciile. Pestii va vor idolatriza, iar voi in schimb le veti implini nevoia de securitate si orientare, pe care acestia si-o doresc atat de mult.

Pestii sunt un semn mutabil, asa ca va vor intelege si se vor adapta la starea dumneavoastra schimbatoare si capricioasa. Avand in vedere ca Racul este un semn cardinal, dumnevoastra veti excela in preluarea conducerii si in in chestiunile de afaceri sau cele financiare. Pestii visatori si cu inclinatii artistice va vor aprecia aceste eforturi si va vor raspunde la randul lor cu loialitate si sprijin. Jupiter, cel care guverneaza zodia Pesti, va va aduce si ceva noroc in aceasta relatie, astfel incat, destul de curand, veti constata ca traiul in doi va va fi chiar confortabil si indestulat. Avertisment: Pestilor le place sa cheltuie banii asa ca din cand in cand trebuie sa va asteptati la cate o tornada financiara. Avand in vedere ca va sta in fire sa fiti cumpatati si economi, aceasta situatie ar putea reprezenta o problema.

Pentru ca si Pestii si Racul sunt semne de Apa, sunteti in pericol sa aveti prea mult din ceva bun. Fara echilibrarea adusa de alte elemente in astrogramele voastre, va puteti pierde intr-un ocean de emotii, puteti sa va innecati intr-o mare de drama, pe care chair voi insiva o creati. Problema apare atunci cand voi, fata sa va dati seama, deveniti dependenti de aceste trairi intense si considerati ca emotiile extreme sunt acelasi lucru cu a iubi sau a fi iubit. Cand nu mai sunteti multumiti de viata banala de zi cu zi, ajungeti sa creati motive de cearta, provocand lacrimi si apoi reconcilieri pentru a va demonstra astfel, prin intermediul lor, cat de mult va iubiti.
Aceasta poate fi cea mai naturala si usoara combinatie din intreg zodiacul, insa in acelsi timp poate deveni prea emotionala si irationala.

Totusi, avand in vedere comunicarea senzuala dintre voi si punctele de vedere compatibile, aceasta este o compatibilitate aproape perfecta.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!