Compatibilitatate Rac – Scorpion
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Rac – Scorpion

Atractia dintre voi este absolut magnetica! Conexiunea este atat de profunda, incat cu greu reusiti sa va stati departe unul de altul. Alaturi de sublimul Scorpion beatitudinea placerii sexuale este atat de satisfacatoare si plina de impliniri incat aproape ca este transcedentala. Voi doi ar trebui, ati putea si ati fi suflete pereche la momentul potrivit.

Racul si Scorpionul- combinatia ideala a zodiacului. Deoarece ambii sunteti semne de Apa conexiunea emotionala dintre voi este puternica si profunda. Se creaza instant o relatie intre voi doi; atractia dintre voi va deveni o dragoste de durata, bazata pe pasiune, insa consolidata de intelegerea reciproca si prietenia de suflet care va leaga.

Misteriosul Scorpion, care este un semn fix, este guvernat de pasionalul Marte, printul dorintelor, si de clocotitorul Pluto, regele lumii subpamantene. Racul cel dominat de Luna va fi atras de taria si puterea de a conduce a Scorpionului, care la randul sau va gasi un refugiu in angajamentul dumneavoastra emotional. Senzualitatea dumneavoastra instinctiva este aprinsa de pasiunea dinamica a amantului Scorpion si, pentru ca loialitatea dumneavoastra este nesfarsita, gelozia acestuia va fi greu de iscat. Nevoia dumneavoastra de a acapara persoana iubita, dorinta de a detine si posesivitatea, nu il sperie pe Scorpion, care se va simti in siguranta in inlantuirea dumneavoastra calda si confortabila.

Ambii sunteti profund intuitivi si fiecare dintre voi va intui, va simti, in mod natural si instinctiv cum sa il satisfaca pe celalalt. Comunicarea intima dintre voi nu are nevoie de cuvinte si este atat de intensa incat ajunge sa fie metafizica si chiar telepatica. Aceasta lume magica a dumneavoastra este o fericire pe care amandoi puteti sa o construiti, sa o infrumusetati si sa o extindeti din adancurile pamantului pana in inaltul cerului, acolo unde numai vulturii ajung.

Un singur lucru trebuie sa va ramana in minte, Racilor! Scorpinul are un suflet foarte complex si mereu isi va pastra o parte secreta in inima sa, in care se va retrage din cand in cand pentru a medita la problemele sale proprii si complexe. Nimanui nu ii este permis accesul in aceasta particica a sufletului sau. Nu veti fi lasat sa intrati in acest sanctuar, indiferent de cat de apropiati veti deveni. Scorpionul are insa un al saselea simt foarte puternic si va stii daca veti incerca sa ii ascundeti ceva, asa ca cel mai bine este sa comunicati deschis si sincer. Aveti insa mare grija caci unii nativi Scorpioni sunt mari maestrii ai inselaciunii si va vor acuza pe dumneavoastra ca sunteti vinovat de exact acele lucruri pe care ei le fac pe ascuns. Daca constatati ca aveti o relatie cu o astfel de persoana fugiti cat mai puteti si incercati sa va salvati.

Acestea fiind zise, ideile dumneavoastra excelente legate de chestiunile financiare si abilitatile pe care le aveti in gestiunea banilor vor fi apreciate de Scorpion, care va va insufla tarie si determinare atunci cand sunteti obositi sau v-ati pierdut concentratia.

Angajamentul dumneavoastra emotional si profunda intelegere a Scorpionului va vor ajuta sa creati o legatura indisolubila intre voi.

Intre voi este compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!