Compatibilitatate Sagetator – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Sagetator – Pesti

Pestii cei plini de imaginatie si aventurosul Sagetator sunt semne guvernate de aceeasu planeta- Jupiter, expansiva planeta a viselor si a orizonturilor deschise. Sagetatorul, semn de Foc, exprima partea filozofica si orientata spre calatori a lui Jupiter, gata sa treaca de la o aventura la urmatoarea, in timp ce Pestii, semn de Apa, sunt inclinati spre introspectie, exprimand partea mai profunda, mai spirituala a puterii acestei planete minunate. Pestii sunt atrasi de forta vitala extraordinara a Sagetatorului, in timp ce dumneavoastra sunteti atras/a de incantatoarea spiritualitate a Pestilor.

Si Sagetatorul si Pestii sunt semne mutabile, asa ca abordati relatia de pe pozitii egale, fara ca niciunul dintre voi macar sa incerce sa preia controlul si sa il domine pe celalalt, asa cum procedati in ceea ce priveste schimbarea lumii pentru a coincide cu viziunea voastra. Pestii vor sa salveze lumea punandu-se cu dragoste in slujba ei, prin metodele pragmatice de reciclare, de a-i apara pe cei asupriti sau prin environmentalism. Dumneavoastra, pe de alta parte, preferati sa va largiti orizonturile prin demersuri culturale, calatorii si realizari academice.

Semnele mutabile (Sagetatorul, Pestii, Gemenii, Fecioara) sunt expansive, sociabile si le place sa flirteze, insa au nevoie alturi de ele de un partener mai puternic, pe care sa se poata baza atunci cand apar crizele de lipsa de incredere in fortele proprii, (care apar din timp in timp). Pestii iubesc sa va ajute in munca voastra, iar voi, in schimb, ati putea ajuta visatorii Pesti sa puna in practica ideile lor ambigue. Felul in care fiecare dintre voi poate suplini ce-i lipseste celuilalt este principiul de baza al relatiei voastre, insa din moment ce ambilor va place sa calatoriti, acest aspect adauga combinatiei o noua dimensiune de interes mutual, fapt care este foarte satisfacator.

Din punct de vedere sexual, amestecul dintre Apa si Foc da nastere unei combinatii reusite si nu exista un amant mai loial si mai iubitor decat Pestele. Acestea fiind zise, nevoia Pestilor pentru reasigurare emotionala si senzuala poate duce la flirturi destabilizatoare din punct de vedere emotional. Din moment ce dumneavoastra intelegeti foarte bine nevoia pentru vaietate sexuala, ii veti putea ierta indiscretiile partenerului Peste si abia daca veti acorda putina atentie faptului, in timp ce va concentrati asupra urmatorului vostru mare proiect. Problema este ca emotionalul Peste cauta mai mult decat sex, in timp ce nelinistitul Sagetator este chiar multumit cu ce are. Cand se ajunge la asta, Sagetatorul are nevoie de un prieten, iar Pestii au nevoie de un amant ideal- si este foarte dificil pentru ca aceste doua dorinte sa fie puse in practica cu usurinta. Cel mai bine ar fi sa va gasiti o cauza in care sa credeti amandoi si care va va oferi refugiu in momentul in care se va isca vreo furtuna intre voi. Este o compatibilitate buna, insa are nevoie de sustinere exterioara pentru a o salva de la distrugere.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!