Compatibilitatate Sagetator – Sagetator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Sagetator – Sagetator

Doi Sagetatori pusi laolalta reusesc sa faca o echipa formidabila. Unii astrologi considera ca este compatibilitatea perfecta si ca va potriviti foarte bine unul cu celalalt. Va puteti angaja in conversatii stimulante deoarece aveti interese similare, si atunci cand pe unul dintre voi il va apuca dorul de duca, in cautarea aventurii din orizonturile indepartate, celalalt il va urma cu multa placere.

Amandoi sunteti comozi si independenti, asa ca puteti la fel de bine sa munciti impreuna la proiecte pe care le impartasiti sau sa va oferiti placeri unul altuia in dormitor. Gelozia va reprezenta extrem de rar o problema, desi Sagetatorii sunt iuti la manie si pot izbucni foarte rapid adevarate furtuni de furie. Din fericire acestea se dovedesc a fi furtuni intr-un pahar cu apa, si vor disparea la fel de repede cum au si aparut, pentru ca voi nu sunteti genul de persoane care sa pastreze ranchiuna, ci preferati sa treceti rapid la urmatoarea provocare.

Inflacaratul Sagetator este guvernat de stralucitorul Jupiter, filozoful si expansivul Stapan al dansului. Din moment ce Jupiter incurajeaza dragostea pentru invatatura si descoperire, fiecare dintre voi isi va putea aduce in relatie aportul prin stimulatoarele idei proprii. Acest fapt va face sa fiti un cuplu incantator si distractiv, care are o viata sociala stralucitoare.

Doua semne de de Foc pot cuceri lumea si obtine glorie si faima, fiind plini de viata si nerabdatori sa descopere tot ce se poate sti despre lume si variatele sale culturi, cat si tot ce se afla in lumea interioara a fiecaruia si despre valorile morale. Sagetatorii iubesc sa calatoreasca, asa ca sa stea acasa in fata televizorului si sa urmareasca o emisiune interesanta pe canalul Discovery nu este suficient pentru ei. Ei prefera sa fie in mijlocul actiunii si sa isi asume riscuri reale, nu sa se multumeasca cu surogate.
Fiind un semn mutabil va este usor sa va intelegeti cu ceilalti si in general sa va adaptati la dorintele partenerului. Totusi, prin felul dumneavoastra de a fi deschis, inseamna ca dorinta dumneavoastra de sinceritate si adevar va va determina, de fapt, ca uneori sa spuneti ceea ce ganditi, in situatiile in care alti nativi mai diplomati ar tine gura inchisa pentru a mentine astfel pacea si intelegerea. Va trebui de asemenea sa rezolvati cumva si coplesitoarea nevoie pe care o aveti de a va asuma riscuri, de a va juca cu viitorul, asa ca aveti mare grija sa nu va puneti reciproc in situatii incantatoare, dar care sunt cu adevarat periculoase.

Este o compatibilitatea cu adevarat buna, iar voi doi nu va veti plictisi niciodata impreuna, desi relatia voastra este destul de imprevizibila pe termen lung. Semnele mutabile sunt foarte expansive, sociabile si le place sa flirteze, dar in general prefera sa aibe alaturi de ele persoane puternice pe care se pot bizui atunci cand apar crizele de incredere in sine, care apar din cand in cand. Tendinta reciproca de a scoate ce este mai rau din voi trebuie inteleasa si controlata. Cel mai dificil va va fi sa reusiti sa obtineti un angajament puternic, astfel incat sa nu va indepartati unul de celalalt in momentul in care nu va mai puteti concentra atentia asupra relatiei.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!