Compatibilitatate Sagetator – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Sagetator – Varsator

Dumneavoastra si Varsatorul alcatuiti un cuplu creativ si unic. Acest parteneriat este lipsit de inhibitii, reuneste idealurile Varsatorului si cunostintele Sagetatorului, asa ca in timp ce poate deveni competitiv, va fi intotdeauna si interesant. Dedesubtul tonului romantic se afla armonia si frumusetea prieteniei. Acest fapt va permite o reala comunicare si o adevarata intelegere reciproca. Ambele semne sunt idealiste si entuziaste in ceea ce priveste viata, si impreuna chiar stiti cum sa invingeti furtunile. Ca si cuplu, impreuna, reusiti sa formati o companie de reala si mutuala admiratie.

Sportivul Sagetator, simbolul libertatii si independentei, este guvernat de norocosul Jupiter, in timp ce neconventionalul Varsator este guvernat de competentul Saturn si de nepasatorul Uranus. Acesta creaza un ciclu. Uranus stimuleaza ideile noi si creativitatea; asa ca Varsatorul are mereu idei noi. Jupiter aduce cu sine gustul pentru expansiune si abundenta, trezind eu-l superior. In final, Saturn mentine totul in miscare, aducand un simt al structurii si scopului atunci cand inspiratia lui Uranus s-a terminat si energia lui Jupiter s-a canalizat spre alte lucruri. Intimitatea emotionala va avea nevoie de ceva timp pentru a se dezvolta, dar pana la urma niciunul dintre voi nu depinde numai de asta, nu-i asa?

Relatia dintre voi este plina de potential. Dumneavoastra sunteti atras/a de individualitatea Varsatorului, de capacitatile vizionare si de creativitatea sa. Varsatorul este inventiv. Sagetatorul iubeste sa experimenteze. Va fi multa distractie in dormitor. Varsatorul va admira excelenta si initiativa Sagetatorului. Intotdeauna veti veni cu idei noi, insa pe termen lung nu puteti mereu sa le puneti in practica, in timp ce Varsatorul poate. In unele momente veti parea a fi prea egoisti pentru gustul Varsatorului, care la randul lui va fi parca prea prezent in toate pentru dumneavoastra. Fiecare dintre voi iubeste sa fie independent, insa nu sunt conflicte intre voi, pentru ca amandoi intelegeti aceasta nevoie a celuilalt. Amintiti-va insa: atat timp cat va puteti comunica fericirea legata de relatie, nu veti intalni nici un obstacol in calea voastra.
Potentialul relatiei pe termen lung este excelent.

Este o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!