Compatibilitatate Taur – Fecioara
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Fecioara

Taurul si Fecioara se simt foarte confortabil unul in compania celuilalt, ceea ce face ca aceasta combinatie sa fie una fireasca si usoara. De fapt este posibil sa fie vorba chiar de dragoste la prima vedere! Bineinteles ca uneori este posibil sa fiti scos din minti de perfectionismul Fecioarei, insa una peste alta va va place sa petreceti timpul in compania unei persoane care este la fel de apriga si are acelasi simt practic ca si dumneavoastra.

Fecioara este un semn mutabil si are o permanenta nevoie de a comunica.
Voi, pe de alta parte sunteti persoane puternice, tacute, asa ca s-ar putea sa trebuiasca sa va deschideti mai mult si sa fiti dispusi sa va analizati gandurile si sentimentele. Multi nativi din Fecioara sunt psihologi amatori, si un numar destul de mare dintre acestia ajung sa profeseze in domeniul sanatatii mentale. Voua asemenea lucruri vi se par a fi abracadabrante, deoarece voi aveti tendinta de a privi lumea in mod simplist, in nuante clare de alb si negru. S-ar putea sa reusiti sa o impiedicati pe Fecioara sa va psihoanalizeze fiecare sughit, iar Fecioara ar putea sa va arate ca, uneori, se petrec mult mai multe lucruri sub suprafata decat ati putea banui.

Fiind amandoi semne de Pamant, aveti multe lucruri in comun.
Ambii sunteti interesati de siguranta materiala si de confortul psihic. Taurul este mereu atent la cati bani se cheltuie, ceea ce ii convine de minune Fecioarei cumpatate. Totusi, uneori Taurul ar vrea sa cheltuiasca poate si ceva bani in plus pentru un articol de lux, insa Fecioara va insista numai asupra cheltuielilor necesare vietii de zi cu zi. Fecioara va poate invata sa va economisiti mai bine banii, iar voi o veti invata cat de important este ca din cand in cand sa isi permita cate o mica placere. Amandoi sunteti interesati de buna valoare si calitate, asa ca amandoi stiti sa va gestionati bine resursele. Impreuna ati putea chiar sa strangeti o avere.

Partea fizica a relatiei este la fel de importanta pentru voi, insa ar putea fi necesar sa fiti un bun negociator pentru a obtine focul sexual, pentru ca Fecioara se aprinde mai greu si explodeaza doar daca aveti rabdare. Fecioara ar putea sa va supravegheze strict alimentatia. Ar putea sa va ajute sa va mentineti sanatatea sau sa va tineti in mod constiincios de dieta, iar dumneavoastra ati putea sa o invatati cat de placut este sa va permiteti cate un deliciu culinar din cand in cand.

Ambii ati fost binecuvantati cu bun simt, sunteti plini de resurse si aveti simt practic, ceea ce face ca dintre voi doi sa rezulte o combinatie astrologica puternica. Aceasta ar putea fi un parteneriat de lunga durata si plin de satisfactii, indiferent de tipul sau, dar care functioneaza foarte bine mai ales in casnicie si familie.
Sunteti o echipa de succes si aveti o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!