Compatibilitatate Taur – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Pesti

Daca va plac plimbarile mana-n mana prin parc, sa faceti baie impreuna cu partenerul in cada plina cu spuma si ideea de a imbatrani alaturi de persoana iubita, atunci aceasta relatie este cea mai potrivita pentru voi. Insa in acelasi timp sunteti in pericol sa va incurajati reproc si sa va permiteti unul altuia tot felul de activitati senzuale si luxuriante, ceea ce ar putea duce chiar la depunerea catorva kilograme in plus. Insa daca veti reusi sa va mentineti disciplina reciproc, aceasta relatie este relatia perfecta!

Guvernati de Venus va place tot ceea ce este frumos si senzual, asa cum poate fi si partenerul dumneavoastra din Pesti. Indiferent de aspectul sau fizic, nativul din Pesti stie valoarea muzicii, a artei si a culturii in viata voastra. Indiferent daca va place jazz-ul sau rock-ul, mancarea chinezeasca sau puiul prajit, arta moderna sau cea clasica, sa petreceti timp impreuna pentru a va “hrani” simturile este foarte important pentru relatia voastra. Totusi este posibil sa exagerati si sa va permiteti excese, mai ales cand vine vorba de mancarea grasa sau consumul de alcool. Daca ati putea introduce in rutina dumneavoastra comuna zilnica si cateva exercitii fizice usoare, dar si alte obiceiuri sanataoase, veti putea sa va bucurati de placerile vietii si unul de celalalt pana la adanci batraneti.

Deoarece Taurul este un semn de Pamant, iar Pestii sunt un semn de Apa, exista sanse ca aceasta uniune dintre voi doi sa fie foarte prolifica din mai multe puncte de vedere. Succesul material, creativitatea si fericirea, toate vor fi ale voastre atunci cand sunteti in armonie unul cu celalalt. Insa daca dumneavoastra, ca semn fix, aveti tendinta exagerata de a controla tot si sunteti rigid, iar Pestii, care sunt un semn mutabil, nu mai pot avea incredere in dumneavoastra si vor incepe sa va ascunda lucruri, rezultatul ar putea fi o incurcatura emotionala.
Pestii, guvernati de vindecatorul Jupiter si de inspiratul Neptun, pot aduce inspiratie si imaginatie in relatia voastra, in timp ce voi, datorita firii pragmatice, ati putea transforma in realitate visele pe care le impartasiti. Cand voi doi va asociati in vederea creari unui camin si a unei familii si dati fiecare ce aveti mai bun in voi, veti avea un secces remarcabil.

Aceasta ar putea fi una dintre cele mai compatibile si confortabile combinatii din intreg zodiacul, care ar putea sa va aduca ani multi si fericiti impreuna.
Ar putea fi una dintre cele mai de succes si plina de satisfactii relatii! De fapt este relatia perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!