Compatibilitatate Varsator – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Varsator – Varsator

Doi Varsatori realizeaza un parteneriat incantator si superb de neconventional. Va admirati si va placeti reciproc, fiind incantati mai ales de simtul umorului celuilalt. Fiecare dintre voi este implicat intr-o mare varietate de proiecte si prietenii si puteti cu foarte mare usurinta sa impartasiti interese comune. Acest parteneriat este total lipsit de inhibitii din punct de vedere sexual- asta numai in cazul in care reusiti sa va amintiti ca mai trebuie sa faceti si sex! Sexul reprezinta o parte foarte importanta dintr-o relatie sanatoasa si normala, insa, avand in vedere ca voi amandoi tindeti mai degraba spre experimentare si sunteti detasati vis-a-vis de chestiunile emotionale, ati putea deveni distanti si chiar un pic nepasatori. Totusi, voi doi puteti fi prieteni extraordinari, si, din multe puncte de vedere, o prietenie in care aveti parte si de sex, reprezinta relatia ideala pentru voi. Fiind idealisti si foarte entuziasti fata de viata, voi doi puteti cuceri teritorii si domenii noi, atat din punct de vedere intelectual, cat si din punctul de vedere al magiei sexului. Ca si cuplu, voi doi formati o alianta plina de sincera admiratie reciproca.

Neconventionalul Varsator este guvernat de un straniu amestec alcatuit din responsabilul Saturn si nepasatorul Uranus. Intimitatea emotionala va avea nevoie de timp pentru a se putea dezvolta intre voi, insa pana la urma si la coada niciunul dintre voi nu excelati la acest capitol, nu-i asa? Avand in vedere ca, aveti atat de multe activitati exterioare relatiei, aflate in desfasurare, exista sanse reale de a petrece la fel de mult timp impreuna cat petrceti separati, insa pe niciunul dintre voi nu-l deranjeaza acest aspect, deoarece gelozia nu este unul dintre defectele voastre si nu va caracterizeaza. Va este dificil sa gasiti un motiv de cearta intre voi, din moment ce sunteti mai mereu de acord cu aproape totul. Amandoi sunteti mai mult rationali decat emotionali, asa ca puteti privi obiectiv si sa vedeti un viitor structurat pentru voi doi, completat cu preocupari anexe foarte interesante si pauze lungi determinate de o multitudine de stimulari exterioare relatiei.

Fiecaruia dintre voi ii place foarte mult sa fie independent, insa nu prea exista conflicte intre voi, deoarece fiecare intelege acest aspect legat de celalalt. Dragostea voastra nu va fi foarte profunda, insa va fi suficienta. Tineti minte ca atat timp cat fiecare dintre voi este fericit in aceasta relatie, nu veti intampina niciun obstacol in cale. Inventivi, progresisti, atrasi de tot ce este nou si neobisnuit sunteti compatibili din punct de vedere sexual si impartasiti o arie larga de interese comune. O combinatie nemaipomenita!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!