Compatibilitate Fecioara
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitate Fecioara

Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

FECIOARA-BERBEC:

În ciuda faptului că sunt guvernaţi de aceiaşi planeta Marte, relaţia nu este nici pe departe una reuşita pe termen lung. Aventurierul berbec va reuşi în cele din urmă să spargă răceala fecioarei dar pentru puţin timp. Unul este extrovertit, berbecul, celălalt introvertit, fecioară, care va obosi şi se va plictisi, renunţând la relaţie. Criticile aduse în permanenţă de către fecioara îl vor jigni profund în orgoliu pe berbec.
Nici în plan sexual această relaţie nu decurge tocmai bine.

FECIOARA-TAUR:

Prudenţi, calculaţi şi riguroşi, calităţi care-i vor uni pe cei doi nativi, având o relaţie bună în ansamblu. Ambele sunt semne de pământ, pragmatice şi eficiente. Fecioarele vor lua lecţii de răbdare de la taur, vor aprecia forţa acestuia şi se vor lăsa modelate. Împreună fac mai mult decât separat. Pot apărea probleme dacă fecioară nu va învăţa că răbdarea taurului are o limită, încetând cu criticile şi cinismul specific. În caz contrar, exasperat de pisălogeala fecioarei, taurul va pleca fără să privească în urmă.

FECIOARA-GEMENI:

Fecioara are prea multă rigoare, prea multe nemulţumiri, critici, la adresa comportamentului geamănului care îl vor exaspera pe acesta. Ceea ce îi uneşte pe cei doi este gustul artistic, preferinţele pentru vestimentaţii frumoase. Din punct de vedere sentimental, schimbătorii gemeni nu se vor înţelege cu statornicia fecioarei care-i va reproşa mai tot timpul această caracteristică. Vor reuşi doar dacă geamănul îşi va frâna instinctul aventurier şi schimbător, iar fecioara va înţelege acest defect şi îl va ajuta fără să-l critice.

FECIOARA-RAC:

Relaţia ar putea să meargă numai dacă fecioara va încerca să înţeleagă firea sensibilă şi sentimentală a racului, fără a cârcoti şi a blama la nesfârşit aceste caracteristici. Dacă îşi va da seama că toate acestea îl vor jigni profund pe rac relaţia va avea de câştigat pentru ca racul se poate simţi în siguranţă lângă o fecioară atât de realistă şi prevăzătoare.

FECIOARA-LEU:

Leul va dezavua fecioara deoarece aceasta este prea critică pentru el, iar în momentul când va reuşi să devină mai cald şi mai înţelegător va înfrânge accentele dure şi critice ale fecioarei. Şansele sunt mici ca leul să domine fecioară şi în acest fel să preia rolul de conducător în relaţie. Dacă acest lucru se va întâmpla poate ieşi o combinaţie foarte bună. În acest caz fecioara se va mândri cu realizările leului şi va trebui să-i cedeze cu totul conducerea.

FECIOARA-FECIOARA:

Perfecţionismul, scepticismul, ordinea, analiza, scrupulozitatea, discreţia sunt trăsături care vor uni cei doi nativi, dar care pot duce şi la conflicte pentru că nu vor înţelege că amândoi au „limba ascuţită” şi unul va trebui să cedeze în fata celuilalt. Dar vor trece destul de repede de acest impas pentru a rezolva altul. În situaţia în care vor reuşi să reziste cu stoicism iar această relaţie se va suda, vor deveni partenerii ideali unul pentru celălalt. O relaţie cu multe suişuri şi coborâşuri, în care vor trebui să înveţe să mai lase critică, să evite în a se călca pe nervi dacă vor dori cu adevărat să fie împreună. Pragmatismul cu care abordează problemele casnice, de cuplu dar şi cele de la serviciu este punctul lor forte.

FECIOARA-BALANTA:

Bunul gust este comun acestor nativi, ca şi colecţionarea de obiecte de artă şi tot ceea ce duce la un confort sporit. Relaţia se va închega în timp, pentru că lipsa de încredere a fecioarei, scepticismul acesteia nu îi va lăsa prea uşor şansa balanţei să-şi arate calităţile şi virtuţile pe care le are. Însă, în timp, după ce se vor cunoaşte, vor descoperi frumuseţea de a fi împreună, asta numai dacă criticile fecioarei la adresa superficialităţii balanţei nu vor fi foarte aspre. Nici o balanţa nu va rezista la asemenea critici. Fecioara va aprecia la balanta diplomaţia şi farmecul acesteia, iar balanta dragostea pentru curăţenie şi ordine a fecioarei.
Romantismul fiecăruia va reuşi în cele din urmă să dea culoare acestei relaţii.

FECIOARA-SCORPION:

Un cuplu care nu va dori să iasă foarte mult în evidenţă, în ciuda faptului că fecioara adoră viaţa cotidiană. Cel care temperează fecioara este scorpionul, cu personalitatea şi hotărârea cu care este înzestrat acest nativ. Sunt ambii materialişti, fecioara dorind ordinea un relaţie, iar scorpionul puterea. Diferenţele mari dintre ei îi va uni, pentru că practic se completează unul pe celălalt. Vor rezista, doar dacă fecioară nu îl va jigni pe mândrul şi orgoliosul scorpion şi vor înţelege că trebuie să facă şi compromisuri, iar adevărul este întotdeauna undeva la mijloc, chiar dacă fiecare are dreptate în felul său. Ambii sunt riguroşi şi perfecţionişti, şi îşi vor admira aceste calităţi.

FECIOARA-SAGETATOR:

Cei doi parteneri vor reuşi împreună numai dacă ceva la nivel spiritual îi va uni, pentru că fecioara va dori să analizeze şi să studieze descoperirile săgetătorului. Se va da o luptă permanentă între criticismul infernal al fecioarei şi replice sarcastice ăla săgetătorului. În proiectele pe care le vor întreprinde împreună se vor sprijine, fecioara venind cu perfecţionismul, iar săgetătorul cu varietatea şi amuzamentul. Aspectul cel mai bun al relaţiei este siguranţa partenerilor, pe care şi-o oferă din toată inima. Dacă vor reuşi să analizeze toate problemele şi din punctul de vedere al celuilalt şi vor învăţa să comunice, vor reuşi să se aprecieze şi vor face că relaţia să meargă parcă de la sine.

FECIOARA-CAPRICORN:

O relaţie pe cât de pragmatică pe atât de sensibilă, ambii parteneri fiind raţionali şi inteligenţi, iar aşteptările pe măsură. Sunt semne de pământ, exacte, muncitoare şi realiste. Fecioara va admira capacitatea de efort a capricornului, iar acesta la rândul său îndemânarea şi tactul fecioarei. Nici unul dintre ei nu se va lăsa condus de emoţii sau impulsuri, depinzând unul de celălalt şi devenind foarte conservatori. Vor avea o viaţă confortabilă împreună, apreciind siguranţa familiei, comoditatea şi plăcerea lucrului în echipă.

FECIOARA-VARSATOR:

Relaţia dintre un vărsător şi şi o fecioară fie aduce ceea ce este mai frumos la cei doi parteneri, fie ceea ce este mai urât. Dacă vor reuşi să înveţe unul de la celălalt, au toate şansele să aibă o relaţie frumoasă. Fecioara este prea ordonată şi sistematică pentru vărsător schimbător şi mai mereu pus pe surprize. Sunt la fel ambiţioşi şi de aceea relaţiile profesionale sunt cele recomandabile.

FECIOARA-PESTI:

Cinismul, firea analitică şi critică a fecioarei nu le va fi pe plac visătorilor şi sentimentalilor peşti. Un ton prea ridicat le va provoca imediat o criză de plâns. Dar, cu unele concesii de ambele părţi există mari şanse de înţelegere. Diferenţele dintre ei echilibrează de cele mai multe ori reuşita relaţiei. Fecioara va fi alături să-l ajute pe nativul din peşti să-şi ducă la bun sfârşit proiectele şi visele, arătându-i în acelaşi timp cum se poate transforma o idee în realitate. Peştii se vor recompensa învăţând pe fecioara bunătatea, profunzimea emoţională, blândeţea. Aspiraţiile lor în viaţă sunt în general diferite, iar dacă vor reuşi să înveţe să depăşească acest fapt, vor avea o relaţie bună.