Femeile Sexy ale Zodiacului
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Femeile Sexy ale Zodiacului

Cum raportezi noțiunile de „sexy” și „sex-appeal” la datele generale ale zodiacului? Ce anume te face spui despre o femeie că este frumoasă, sau atrăgătoare, sau irezistibilă? Află ce spun astrele despre sexualitatea și senzualitatea femeii, în funcție de zodia în care s-a născut.

Citeste mai jos caracterizarea pentru fiecare zodie în parte.
Femeia Berbec
Femeia Taur
Femeia Gemeni
Femeia Rac
Femeia Leu
Femeia Fecioara
Femeia Balanta
Femeia Scorpion
Femeia Sagetator
Femeia Capricorn
Femeia Varsator
Femeia Pesti

Femeia Berbec

femeia berbecFemeia Berbec are inima unei amazoane și asta o face cu adevărat irezistibilă. Fire temperamentală, e greu de prins în mreje, dar cine reușește un cuplu cu femeia Berbec va avea multe bucurii.

Fierbinte și mereu pusă pe distracție, femeia din Berbec își iubește mai presus de toate independența. De aceea, e dificil pentru cineva să-i captiveze inima. Trebuie să accepți că pentru ea dragostea – ca și multe alte lucruri din viață – este o competiție; trebuie să alergi umăr lângă umpr cu ea, să te așezi la masa de skanderberg, să te înscrii într-un concurs istovitor, al cărui premiu este char ea.

Guvernată de planeta Marte, nativa zodiei Berbec nu va ceda fără luptă.

Uneori, e atrasă mai mult de stilul „băiețoi” – se va îmbrăca și se va purta ca atare, mai ales în prima tinerețe. Cu trecerea timpului, va învăța să lupte și altfel, punându-și în valoare inteligența și limba ascuțit, dar și entuziasmul cu care se avântă în orice provocare. Cât despre viața sexuală… nimic nu e plictisitor cu ea!

Femeia Taur

Femeia TaurSenzualitatea femeii Taur vine din încântătoarea combinație între forță și vulnerabilitate. Ea este „Mama Pământului” și, ca orice mamă, este sensibilă și puternică, în stare să alinte și să lupte.

Dacă nu ești suficient de hotărât – pentru cuplul pe care urmează să-l faceți – atunci e mai bine să nu te duci după ea. Nu e ușor de trăit cu această femeie care vrea să țină ea în mână destinele lumii. Ale… lumii voastre. Oricât de mult te atrage, oricât îți taie respirația frumusețea ei, dacă nu vei putea să-i faci față, nu te apropia.

E aspră, dar și moale ca atingerea catifelei. Atunci când partenerul ei devine vulnerabil, nativa din Taur scoate la iveală toată blândețea cu care a înzestrat-o natura.

Condusă de Venus, e senzuală ca ea. Dar e și… femeie de casă. Cultivă trandafiri și face mâncare, coase perdele și crește copii. Iar în pat… chiar face ca universul să se învârtă în jurul vostru.

Femeia Gemeni

Femeia GemeniSchimbătoare și capricioasă, femeia din Gemeni este mereu tributară caracterului dual al zodiei. Există însă ceva ce nu se va schimba niciodată: este o adevărată „bombă sexy”!

Este una dintre acele femei decorative care… nu se mulțumesc să rămână decorative. Are o frumusețe sclipitoare,dar și o minte ascuțită și asta te intrigă. Mai ales atunci când este și blondă…

Guvernată de Mercur, știe cum să se folosească de cuvinte ca să ajungă acolo unde își dorește. Manipulează, cu mici aluzii viclene, dezghioacă repede în minte planurile ascunse ale bărbaților, nu se lasă prinsă în cursă, dar prinde ea pe oricine se apropie prea mult.

Marele ei atuu este că e o fire optimistă și nu se va folosi de calitățile citate mai sus pentru a obține mai mult decât are nevoie. De ce are ea nevoie: siguranță, dragoste, fericire!

E mereu curioasă, dornică să știe, să exploreze – iar acestea toate o fac extrem de sexy. Este spontană, niciodată plictisitoare, cu buze umede, care așteaptă o sărutare. Crezi că poți să îi reziști?

Femeia Rac

Femeia RacSensibilă, visătoare și ușor de rănit, femeia din Rac ascunde, sub carapacea tare, un trup și un suflet fragile. Misterul în care se învăluie – care e farmecul ei – vine de fapt din nevoia de a se proteja.

Dacă au răbdare să treacă dincolo de rezerva afișată de nativa din Rac, bărbații vor afla o femeie interesantă, care îndrăgește plimbările sub clar de lună, muzica romantică și decorul ușor retro.

Fiind guvernată de Lună, are curajul să iasă din carapace și să-și etaleze sinele erotic și sexy o dată ce se lasă noaptea. Îi plac mătăsurile și voalurile, care conferă eleganță mister ținutelor sale. Senzualitatea și sexualitatea ei sunt depline atunci când este sigură pe dragostea partenerului.

Femeia Leu

Femeia LeuCuvântul „timiditate” nu există în vocabularul femeii Leu. Este plină de culoare, îndrăzneață. Obraznică – am putea spune. Atrage prin îmbrăcămintea exotică și prin buclele sexy, care amintesc de coama simbolului său zodiacal, regalul Leu.

Pretendenții femeii Leu sunt de la bun început amețiți de emoția viu colorată pe care o trăiesc în apropierea ei. Chiar dacă nu intră în tiparele de frumusețe clasică, chipul ei este devastator de… atrăgător. Adaugă la asta umorul și capacitatea ei de a ieși învingătoare din oricr situație și vei înțelege de ce nu poți să nu-i ierți lipsa de romantism.

Este guvernată de Soare, iar rolul ei, pe care și-l ia în serios, este să strălucească! Știe cât de atrăgătoare e în lumina reflectoarelor, și nu va ezita să-și etaleze talentele, pentru a obține aplauze binemeritate. Partenerul ei ar face bine să o venereze încă de la început, căci nu-i place să stea în umbră.

În pat, este atletică, sportivă, exhibiționistă. Te va domina, dar recunoaște că îți place. Atunci când iubește, o face puternic, vulcanic, își pune tot sufletul pe tavă, fără teama că va fi rănită. Iar dacă e, ferește-te de lovitura ei – scurtă, rapidă, eficientă.

Femeia Fecioara

Femeia FecioaraFemeia din Fecioară e sexy și independentă, sigură pe ea și fără fățărnicii inutile. E capabilă să provoace ceea ce se numește „o iubire nebună”.

Este elegantă, dar nu sofisticată. E atentă la detalii, dar știe și ce rol joacă surpriza într-o relație. Îi place stilul de viață sănătos, mâncarea sănătoasă, activitățile în natură. Bărbatul de lângă ea va renunța la burgeri și bere, ca să mănânce morcovi și să bea freshuri de fructe – și asta pentru că, iubind-o, nu poți decât să vrei să-i faci pe plac. Deși nu e ușor acest lucru cu o femeie pentru care singura țintă este: Perfecțiunea…

Guvernată de Mercur, femeia din zodia Fecioarei va face mereu recurs la soluții inteligente și de bun simț pentru a-și atinge scopurile. Iar unul dintre scopurile esențiale ale vieții ei este o viață de cuplu… perfectă.

Este obsedată de curățenie, dar și de linia corpului ei. Știe însă că poate înlocui o ședință de fitness cu câteva ore de lustruit casa în care trăiesc. Și, trebuie să recunoști asta, arată neînchipuit de sexy în timp de curăță covoarele cu peria sau șterge geamurile, întinzându-se până la colțul de sus!

Femeia Balanta

Femeia BalantaExterior rece, inimă fierbinte! Aceasta este femeia din Balanță. Dincolo de detașarea ei aparentă, poți descoperi o persoană plină de pasiune.

Este o femeie superbă, care știe cum să-și folosească farmecele. Nu ar trebui să o subestimezi doar pentru că la prima întâlnire ți se pare… glaciară. Privește-o în ochi – ochii ei cu gene lungi, care bat provocator – și vei vedea focul care mocnește.

În intimitate, va arăta că știe instinctiv ce-i face plăcere iubitului ei. Va purta neglijeuri de mătase, pantof cu toc cui aurit sau orice altceva care lui îi va stârni imaginația.

Guvernată de Venus, nativa din Balanță știe ce înseamnă… arta de a fi femeie. Se ajută de orice poate să-i sporească farmecele, de la lumânări parfumate la fântâni de șampanie. Sunt, de asemenea, capabile să întrețină discuții inteligente, iar „cozeria” nu-i este străină.

Femeia Scorpion

Femeia ScorpionFierbinte și misterioasă, femeia din Scorpion este chiar definiția sex-appeal-ului.

Trăiește intens și are o mulțime de secrete. Te atrage prin ceea ce nu știi despre ea, dar îți imaginezi că ar putea fi. Bărbații se întreabă: „Oare ce ascunde?”, iar cel pe care și-l alege ca partener poate deveni chiar obsedat de ea, nu doar un… simplu om îndrăgostit de o femeie frumoasă.

Este condusă de Pluto, planeta transformărilor, a schimbărilor spectaculoase, iar asta înseamnă nu doar că ea se transformă mereu, ci și că tu, iubitul ei, trebuie să accepți acest challenge al „reinventării”. Te asigur că merită, vei trăi interesant, intens, vei urca pe culmi și… vei coborâ în abis. Dar asta ține relația mereu proaspătă, mereu vie.

Femeia din Scorpion este tenace – la exterior – dar e maleabilă – la interior. Trebuie doar să știi să-i atingi punctul nevralgic. Combinația între ființa adâncită în psihanaliză și cea care nu ezită să se arunce cu parașuta din avion sau să alerge cu motocicleta de curse este explozivă și.. sexy.

Femeia Sagetator

Femeia SagetatorFemeia Sagetator e îndrăzneață, distractivă, plină de naturalețe. Emană un aer… câmpenesc și are o atitudine voluntară care nu se poate să nu-ți placă…

Atrage, dar în același timp… alungă. Își alungă pretendenții, fără nici un fel de jenă, atunci când crede că nu i se potrivesc. Pentru femeia din Săgetător e un element de firesc să aleagă și nu să fie aleasă.

Condusă de Jupiter cel optimist, nativa acestei zodii este și ea optimistă, mereu gata să spună o poveste amuzantă sau să facă o șotie. Sunt în același timp firi dinamice, care acceptă senin orice schimbare, ca pe un semn al evoluției.

Se simte foarte bine în natură. I se potrivesc sporturi precum echitația sau tirul cu arcul, care-i pun în valoare frumusețea naturală, nesofisticată. Este mereu gata să pornească în călătorie și nu refuză nici un mijloc de transport. O excursie cu trenul sau cu barca e la fel de plăcută ca și una cu limuzina. Dar nu va ezita să urce nici pe… cămilă, măgar sau elefant, dacă acesta este mijlocul de locomoție al țării pe care o traversează.

Bucuria ei de a descoperi – cu pasul sau cu mintea – locuri, oameni și idei noi este foarte… sexy. Pentru cei care știu să prețuiască tot ceea ce e natural, nepervertit. Partenerul ei de viață poate fi liniștit – cât timp vor fi împreună, vor avea prilejuri noi de explorare și aventură. Chiar și dacă ar sta o săptămână încheiată numai în dormitor!

Femeia Capricorn

Femeia CapricornSpre deosebire de suratele ei care se usucă și-și pierd farmecul pe măsură ce îmbătrânesc, femeia din Capricorn devine tot mai atrăgătoare, cu vârsta, iar marile cuceriri le va face în a doua jumătate a vieții.

Unii nu înțeleg care sunt armele ei de seducție. Nu corpul, nu ochii, nu sânii o fac irezistibilă. Nici pisiceala. O minte ascuțită, aerul de… înțelepciune și umorul auto-peiorativ o ridică în ochii celorlalți. De-a lungul adolescenței și al primei tinereți a primit câteva lovituri puternice, dar ea a știut cum să învețe din ele ce-i de învățat și să uite ce-i de uitat.

Stăpânirea de sine e unul dintre atuurile ei, iar după vârsta de 30 de ani va reuși să-și găsească și marea dragoste.

Condusă de Saturn, femeia din Capricorn este telurică, cu picioarele pe pământ și cu capul în nori doar atât cât să poată simți și trăi iubirea. Aerul ei de „pământeană” este, în cele din urmă, principala ei trăsătură sexy. Nu sunt puțini bărbații care vor ști să prețuiască această femeie capabilă să își aleagă drumul și să-l urmeze. Și, da, nu e un mit – femeia din Capricorn devine tot mai atractivă, mai „suculentă”, pe măsură ce înaintează în vârstă. Își redescoperă feminitatea și o pune cu atâta naturalețe în valoare încât nu se poate să nu o îndrăgești.

Femeia Varsator

Femeia VarsatorPoate nu întotdeauna foarte frumoasă, dar unică, strălucitoare, ea este lumina care-i călăuzește pe muritorii de rând.

Are o minte strălucitoare, idei novatoare, sclipește de istețime și de aceea partenerului ei îi va fi foarte greu să țină pasul cu femeia Vărsător. Este însă în același timp distractivă, plăcută, mereu gata să încerce lucruri și situații noi, motiv pentru care nu poți să nu te îndrăgoștești de ea.

Este plină de îndrăzneală, fie că e vorba despre sala de consiliu, unde le ține piept bărbaților, fie că este vorba despre… dormitor.

Condusă de planeta Uranus, femeia din această zodie are două ținte: libertate (dar nu libertinaj) și egalitate. Bărbatul care vrea să-i fie în preajmă trebuie să admită că senzualitatea ei (cel puțin o parte din ea) îi vine tocmai din independența afișată și din plăcerea de a trăi. E revigorant să-i fii partener, cât timp dragostea e reciprocă și se consumă la intensitate egală.

Femeia Pesti

Femeia PestiExpresia „Pumnul de fier în mănușă de catifea” a fost creată anume pentru femeia din zodia PEȘTI.

Fragilitatea ei aparentă îi atrage pe bărbații din soiul acelora care vor să fie ei punctul de sprijin al femeii de alături. Totuși, nu de puține ori se va dovedi că ea este „salvatoarea”, în cuplu.

Vulnerabilitatea și curajul, delicatețea și forța – combinații oximoronice de acest fel fac din ea o seducătoare.

Condusă de planeta Neptun, femeia din Pești are calități pe care nu toți le observă de la început. Atrag la ea bunătatea și romantismul, deși te ia prin surprindere cu puterea de a lua decizii rapide, uneori dureroase, atunci când este cazul. Femeia din această zodie are talent la muzică, dans sau arte vizuale și mai ales la… înot. E delicioasă în costum de baie și n-ar fi de mirare să o vezi cu pretendenți roind în jurul ei, la țărm de mare sau la piscină.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!