Ce trebuie să faci la prima întâlnire în funcție de zodia lui
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ce trebuie să faci la prima întâlnire în funcție de zodia lui

Prima întâlnire? Va merge ca pe roate dacă vei face niște…”investigații” despre preferințele partenerului tău. Află din ghidul de mai jos cum poți atrage atenția unui Geamăn sau în ce fel poți atinge latura sensibilă a unui Rac.

Petrecărețul Berbec

Este un impulsiv și o persoană foarte activă. Așa că, pentru a-l păstra doar pentru tine, invită-l la o întâlnire… aventuroasă, care să se desfășoare în pași rapizi. Dacă găsești niște bilete la un meci de fotbal, nu le rata. Mâncărurile condimentate și jocurile de orice fel îți vor menține bine dispus partenerul. Nativilor din acest semn le plac provocările și sunt în căutarea unei persoane (și a unei întâlniri) care le asigură asta. Berbecului îi plac cursele de mașini, schiul, călătoriile cu peripeții, o cină într-un restaurant mexican. Invită-l într-un club unde cântă live o formație sau unde se joacă bowling. Dacă auzi de un carnaval pe străzi, nu rata ocazia și anunță-l și pe el. Te vei putea bază pe prezența lui.

Extravagantul Taur

Caracteristica importantă: îi place luxul! Îl impresionează în mod plăcut o cină într-un restaurant scump, o invitație la teatru sau… un masaj la picioare. Dacă nu prea ai resursele materiale necesare pentru a-i oferi aceste plăceri, pune-ți la bătaie toată creativitatea de care dispui, în așa fel încât să nu uite în grabă seara ce o petreceți împreună. Va aprecia dacă treceți pe la un restaurant de calitate, pentru un desert. Continuați apoi seară romantică cu o plimbare prin parc sau cu un spectacol la Operă. Dacă sâmbătă asta e vreme frumoasă, invită-l la un picnic (dar să ai coșulețul bine aprovizionat și să nu lipsească vinul și brânza).

Aventurosul Geamăn

Ține mintă că, pentru a ține pasul cu un Geamăn, e nevoie să îți pui pantofii pentru alergare. Sunt mereu gata pentru o schimbare, rapizi și… furioși (dar nu te speria). Gemenii iubesc varietatea și sunt cel mai curios semn al zodiacului. Ei așteaptă să fie stimulați în chip constant. Altfel, se plictisesc repede. Așa că, sau pregătești o întâlnire neobișnuită sau te gândești la o serie de mini-întâlniri într-o singură noapte. Nativii cestei zodii apreciază evenimentele literare, intelectuale și… experiențele unice. Se va simți bine și la o petrecere, dar îi va plăcea și vizitarea noii galerii a unui muzeu sau vizionarea unui spectacol în aer liber. Dacă ai ocazia, chemă-l la un tur al orașului, într-un balon.

Sensibilul Rac

Așteaptă! Nu îi da întâlnire în nici un local, oricât de tentant ar suna. Racul, un tip emotiv, sensibil și, cumva domestic, caută o parteneră dulce. Descotorosește-te de pantaloni, pune-ți un șorțuleț drăguț și apucă-te de gătit! Asta e șansa ta să pari o romantică oarecum tradițională. Vei fi foarte apreciată pentru acest lucru. Nu uita de lumânărele parfumate dispuse într-o încăpere aranjată cu gust. De ce să nu „organizezi” o seară tematică-mâncare franțuzească, un film bun și muzică?

Regele Leu

Pentru a-l face fericit, ar fi bine ca seara pe care o petreceți împreună să fie dată cu… sare și piper. Leul este o ființă creativă, romantică și dramatică, așa că invită-l la o o întâlnire în stil măreț. Partenerului tău îi place să apară îmbrăcat la patru ace. E de înțeles din ce cauză are nevoie de public. Evenimentele culturale vor deveni foarte obișnuite în viața ta, dacă partenerul tău e nativul acestei zodii. Cheia unei întâlniri reușite este să îl faci să se simtă… rege. Luați masa într-un restaurant în vogă, mergeți la teatru sau la cabaret. Dacă aveți ocazia, acceptați invitația la o petrecere unde vine „lumea bună”. Mergeți la premiera unui film foarte popular sau la un concert de calitate.

Stilata Fecioară

Îl impresionează eleganța simplă. Oferă-i o întâlnire savuroasă și stilată. Dar nu fi prea cheltuitoare, pentru că el nu va aprecia, ba chiar va fi jenat de acest moment. Ține minte că Fecioara guvernează Casa Sănătății, așa că o întâlnire în care activitatea fizică ocupă un loc de seamă va prinde de minune. Iubește animalele, iar o întâlnire la Zoo, care îi da ocazia să stea în preajma animalelor, te va recompensa cu un zâmbet fericit. De ce să nu mergeți la o plimbare pe role, sau să hrăniți niște rățuște? Plimbați-vă prin Grădina Botanică, mergeți într-un bar sau… petreceți noaptea împreună într-un motel rustic din afara orașului.

Cum cucereşti fiecare zodie la prima întâlnire

Cum cucereşti fiecare zodie la prima întâlnire

Senzuala Balanță

Balanța guvernează Casa Parteneriatului, ceea ce înseamnă că cei născuți sub acest semn tind să fie interesați mai mult de ceilalți decât de propria persoana. Balanța ta va avea nevoie de foarte multă distracție la prima întâlnire. Evenimentele sociale îți vor asigura succesul, iar dacă sunt de natură artistică sau culturală, îl vor impresiona cu siguranță. Frumusețea și senzualitatea sunt importante pentru el, așa că nu te sfii să petreci un timp considerabil în fața oglinzii. Optează pentru un desert, urmat de un spectacol la teatru sau la Operă. O petrecere îl va încânta. Sau mergeți la un restaurant unde să puteți mânca din mâncarea celuilalt-o bucătărie chinezească-urmăriți un film artistic și priviți un apus de soare.

Misteriosul Scorpion

Jocul preferat al Scorpionului este misterul. Biletele pentru un spectacol de teatru cu o intrigă complicată sau la un film interesant ar putea însemna lozul tău pentru o seară minunată. Scorpionii sunt și niște firi foarte pasionale, așa că nu te zgârci cu săruturile și mângâierile pe care le dăruiești. Sau treceți pe la o piscină și înotați sub clar de lună… S-ar putea să fie interesat și de un carnaval sau de o petrecere improvizată. La iarnă, du-l la patinoar sau la munte, unde puteți schia în voie.

Spontanul Săgetător

Cum să faci un Săgetător fericit? Excursii nepregătite din vreme, în locuri mai puțin comune. Săgetătorii iubesc activitatea fizică, așa că un camping le-ar face o foarte mare plăcere. Nu uita că nimeni nu știe să râdă ca un Săgetător, așa că mergeți să vedeți o comedie sau jucați ceva amuzant. Pregătește-i o întâlnire surpriză, la o baltă de pescuit, de exemplu.

Seriosul Capricorn

Acești bărbați pot fi convenționali, dar poate spune cineva că nu și amuzanți, în același timp? O cină bună, un pahar cu vin de calitate și un film artistic vor asigura o atmosferă romantică și confortabilă. Capricornii apreciază competițiile, deci un meci de tenis sau o partidă de golf pot fi biletul pentru momentele romantice de după… Vei fi recompensată cu vârf și îndesat!

Activul Vărsător

Întâlnirea cu un Vărsător poate fi cea mai dură sau, dimpotrivă, cea mai plăcută experiență din viața ta. Ei apreciază tot ce e nou și diferit. Pregătește o întâlnire… cu surprize. Dacă îl inviți la un meci de box, va crede că a găsit femeia visurilor sale. Dar îi place și să participe la evenimente culturale, așa că nu le neglija. Tot ce ai de făcut este să fii creativă și să nu îți fie rușine să faci propunerile. Vărsătorul tău va aprecia din plin.

Romanticii Pești

Sunt interesați de orice nu este tocmai… real: iluzionism, fantezie, dramă, emoții și spiritualitate. Orice întâlnire în spații care implică artele, de la pictură la actorie, îl vor face pe Peste să zâmbească. Acest semn apreciază romantismul, așa că pregătește-te pentru un picnic de la care nu pot lipsi o sticlă de șampanie și niște fructe puse la gheață!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!