Balanta 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Balanta 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Balanta

Le recomandam nativilor Balanta sa fie atenti la luna premergatoare aniversarii lor, adica la intervalul 22 august – 22 septembrie 2019, cand pot avea loc intelegeri si pot fi luate decizii ce vor jalona intreg anul astrologic 2019. Ceea ce vor trai sau vor experimenta nativii Balanta in acest interval va genera evenimente de bun augur sau, oricum, de buna calitate, mai ales in perioada cuprinsa intre 22 ianuarie – 22 mai 2020.

Sunt luni de transformari, de reusite, de impliniri, chiar si pentru nativii Balanta care vor avea de facut fata anumitor incercari ale vietii. Ei vor fi sustinuti energetic sa treaca prin ele considerandu-le firesti, insa vor descoperi ulterior ca au trecut prin praguri sau teste foarte importante de viata.

Sansa nativilor Balanta in anul astrologic 2019-2020 vor fi relatiile umane in general si cele de cuplu in special, si ea se poate manifesta cu pregananta in intervalul 22 ianuarie – 22 februarie 2020. Prin Gratie Divina, vor face fata fara probleme unei chestiuni afective majore, care e posibil sa se desfasoare in intervalul 22 martie – 22 aprilie 2020.

Surpriza anului astrologic 2019-2020 se poate manifesta chiar in prima luna (22 septembrie – 22 octombrie 2019), revelandu-le resurse sau fatete nebanuite ale personalitatii. Tocmai de aceea, evenimente mai putin placute care pot avea loc acum tind sa se finalizeze in intervalele 22 martie – 22 mai 2020 si 22 iulie -22 august 2020: fie evenimente financiare refritoare la mosteniri sau investitii, fie evenimente afective legate de iubiri secrete sau de despartiri ori separari fortuite.

Ultima luna (22 august – 22 septembrie 2020) va reveni, ca tip de energie profund benefica, la starea intervalului mentionat la inceput (22 august -22 septembrie 2019), ajutandu-i pe nativii Balanta sa fie gata pentru o noua relansare existentiala in anul lor astrologic 2020-2010.

Horoscop Balanta 2019-2020: dragoste

Cu nativii Balanta putem spune ca se petrece o… mutatie afectiva serioasa. Foarte multi pot face casatorii din interes; altii, la fel de multi, vor intelege care sunt neajunsurile acestei conventii sociale si vor pune in discutie, intr-un fel sau altul, contractul conjugal.

La modul general, oamenii vor simti nevoia vechilor ere de emulatie artistica si ne putem astepta la o anumita efervescenta cultural-artistica, la regruparea pe „caste estetice” a artistilor sau chiar la eventuale tendinte si directii noi in arta si cultura. Toate acestea pot fi privite ca o consecinta directa a nevoii imense a fiintei umane de a iubi, de a transfigura – datorita sentimentului inefabil al iubirii – viata si realitatea imediata si de a exprima Frumosul in toata splendoarea lui.

Un sentiment curat de fraternitate afectiva si spirituala este posibil sa se trezeasca in inimile noastre si nativii Balanta pot fi promotorii unei astfel de stari generale, care sa ne convinga de faptul ca singura masura in iubire este sa iubim fara masura.

Unii nativi Balanta isi pot intalni, dupa o viata de asteptari, fiinta mult dorita. Altii pot avea surpriza ca in viata lor sa revina o veche iubire si relatia sa se relanseze de pe pozitii mult mai mature. Pentru alti nativi Balanta, sunt posibile si perioade de singuratate intre doua iubiri, tocmai pentru a regandi relatia de dragoste in aspectele ei sublime, spiritualizante.

Horoscop Balanta 2019-2020: bani

Din diferite motive, nativii Balanta vor fi in anul astrologic 2019-2020 la mana altora, sau finantele lor depind de ceilalti.

Am putea spune ca nativii Balanta sunt mai degraba hotarati sa investeasca in propria lor fericire si, din acest motiv, aspectul financiar va deveni ceva cu totul separat de restul aspectelor importante ale vietii.

Avem in vedere posibile mosteniri ratate sau care pot scapa printre degete, cheltuieli aproape nebunesti pentru fiinta iubita, probleme de sanatate care sa genereze pensionari pe caz de boala, schimbari de profesie sau concedieri – oricum, evenimente care ii pot face pe nativii Balanta sa treaca prin situatii financiare deloc placute.

Sa nu va imaginati, insa, ca nativii Balanta vor trai acest fapt ca pe o tragedie, indiferent de gravitatea situatiei. Absolut deloc. Balantele au in anul astrologic 2019-2020 capacitatea sa-si revina sau sa supravietuiasca, din simplul motiv ca vor vedea dintr-o data viitorul intr-o lumina foarte diferita.

Mai ales Balantele cu dotari artistice isi vor descoperi talentele latente si asta le poate transforma radical viata, devenind celebri aproape peste noapte. Alti nativi Balanta, indragostiti pana peste cap, se vor arunca aproape cu disperare catre fericirea dorita, iar curajul de a risca totul s-ar putea sa le fie rasplatit printr-o relatie capabila sa rezolve si sectorul financiar.

Parintii Balanta care au investit totul in copiii lor se pot astepta la o recunostinta reala care sa le salveze – cel putin pe perioada de „reflux” – viata si situatia.

Horoscop Balanta 2019-2020: sanatate

Nativilor Balanta care au mers in ritm fortat o perioada lunga de timp sau la care oboseala este aproape in faza cronica le recomandam sa-si ia fie o vacanta mai lunga, fie sa-si modifice atitudinea fata de propria lor viata fizica.

Oboseala excesiva ii poate obliga pe nativii Balanta, prin consecintele suportate de corpul fizic, sa treaca prin perioade severe de natura medicala, afectiunile la nivelul toracelui putand fi destul de grave. Avem in vedere mai ales problemele pulmonare si cele cardiace.

Eventualele evenimente mai putin placute la locul de munca sau efortul fara masura la care se pot expune unii nativi Balanta pentru a-si pastra o slujba, le poate periclita inclusiv viata.

In schimb, la nativii Balanta care au fost perseverenti cu tratamentele – si ne referim in special la aceia care au urmat terapii neconventionale sau medicatie naturista – este posibil sa se consemneze vindecari aproape miraculoase. Tocmai de aceea, cei care au acum probleme ar fi bine sa-i ia ca exemplu pe acestia si sa mearga pe aceeasi cale.

Oricum, odihna este cel dintai remediu la care trebuie sa apeleze nativii Balanta in anul astrologic 2019-2020. Al doilea remediu pentru nativii Balanta este sa-si revizuiasca lista de responsabilitati si sa vada daca nu cumva au exagerat asumandu-si prea multe.

Horoscop Balanta, primul decan (data nasterii in intervalul 23 septembrie – 2 octombrie)

Este posibil ca nativii Balanta din primul decan sa dea foarte putin pe acasa in anul astrologic 2019-2020. Ii vor solicita la maximum relatiile de afaceri, prietenii si prieteniile, rudele de toate felurile si, mai ales, fiinta iubita, astfel incat ei vor fi tot mereu pe drumuri, indiferent daca obligatiile sociale sau cele afective trebuie rezolvate in tara sau in strainatate.

Nu este exclus, de asemenea, ca noi iubiri sa redestepte vechi elanuri sau sa repuna pe tapet idealuri considerate ingropate pentru totdeauna, motiv pentru care este posibil ca multe cupluri de indragostiti – indiferent de varsta – sa urmeze forme de invatamant superior, plini de entuziasm si de aspiratia sincera de a schimba in cat mai bine lumea.

Nativii Balanta din primul decan au vise mari, au idealuri, au mai ales multe perechi de aripi care sa-i poarte catre realizari nicicand crezute posibile.

Horoscop Balanta, al doilea decan (data nasterii in intervalul 3-12 octombrie)

Nativii Balanta din al doilea decan par a fi la antipodul celor din primul decan. Ei au reale predispozitii filosofice in anul astrologic 2019-2020, pot fi foarte inclinati catre cercetare sau analiza conditiei umane sau, in cazuri mai putin fericite, predispusi la izolari de lunga durata.

O chestiune importanta in viata Balantelor din al doilea decan si care se cere urgent rezolvata este chestiunea sexuala. Este posibil ca multi nativi sa fi ales un ascetism de lunga durata dar total nesanatos; alti nativi probabil au tratat sexualitatea ca pe o necesitate fiziologica ce trebuie executata la fel ca baia saptamanala. Aceste atitudini extreme – alaturi de care mai putem mentiona toate formele de „indisciplina erotica” – se cer urgent reconsiderate, din perspectiva ideii de sacralitate a actului erotic.

Nativii Balanta din al doilea decan sunt cei mai potriviti sa descopere in anul astrologic 2019-2020 diferenta fundamentala dintre a face sex si a face dragoste, experimentand o reala plafonare in primul caz si o permanenta efervescenta a energiilor vietii in fiinta lor, in al doilea caz.

Horoscop Balanta, al treilea decan (data nasterii in intervalul 13-22 octombrie)

Pentru nativii Balanta din al treilea decan, sugeram foarte multa prudenta si intelepciune in anul astrologic 2019-2020, in toate relatiile umane. Autocontrolul le este necesar inclusiv cand asteapta in statie mijlocul de transport necesar.

Toate maruntisurile tind sa devina adevarate drame de familie, sau randuielie spirituale tind sa fie desconsiderate ori neacceptate, in momente emotionale critice. Experientele afective prin care vor trece sunt menite ca ei sa-si redobandeasca increderea in fortele proprii si sa nu mai astepte de la ceilalti ceea ce pot realiza sau rezolva singuri.