Horoscop Berbec 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Berbec 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Berbec

Este posibil ca inceputul si sfarsitul anului astrologic 2019-2020 pentru nativii Berbec sa fie marcat de cate un eveniment strict personal in intervalele 20 mai – 20 iunie 2019 si, respectiv, 20 ianuarie – 20 februarie 2020. Pot fi, la modul general, evenimente de familie sau traite intr-un climat relational cunoscut si placut, in ciuda tuturor eventualelor tensiuni de comunicare.

Perioada cea mai dinamica a anului este cuprinsa in intervalul 20 iulie – 20 noiembrie 2019, cand este posibil sa se dea „batalia” dintre ceea ce vor nativii Berbec si ceea ce se poate indeplini.

Prietenii de toate felurile, sefii, rudele, societatea in general va deveni scena de derulare a tuturor framantarilor, schimbarilor, realizarilor, transformarilor. Calatorii, afaceri, iubiri, studii de orice fel, credite, rasturnari de sperante sau de asteptari, reorientari, stabilirea de noi obiective sau renuntarea la cele deja nefolositoare sau nerealiste iau startul in intervalul 20 iulie – 20 august, intr-un ritm care, probabil, nu prea va mai putea fi oprit. Pentru a face fata acestui ritm, Berbecii vor trebui sa dea dovada de adaptabilitate, intelepciune, rabdare.

Horoscop Berbec 2019-2020: bani

Banii vor fi in anul astrologic 2019-2020 un ideal, nu neaparat pentru ca nativii Berbec si-au propus sa se imbogateasca peste noapte, ci pentru ca responsabilitatile ii vor sili cumva sa se ocupe foarte serios de acest sector.

Multi Berbeci, dintr-o dorinta nemarturisita de libertate individuala, vor dori sa-si vada obligatiile de familie indeplinite mai repede pentru a-si lua lumea in cap si a trai in conformitate cu propriile lor idealuri mai mult sau mai putin reprimate. Totusi, in astfel de conditii, Berbecii au nevoie de un consilier, motiv pentru care ii sfatuim sa nu se arunce cu capul inainte, in stilul lor propriu, si sa ceara mai inainte un sfat pertinent.

Mai mult decat nativii celorlalte zodii, Berbecii au nevoie de o calauza spirituala autentica. Le recomandam sa si-o caute cu orice pret.

Pentru cei care abia acum pasesc viata este posibil sa apara dificulati in a-si gasi slujba mult-visata, insa ii incurajam ca nu vor ramane pe drumuri. Sunt favorizati, din punctul de vedere al carierei, cei cu profesii din domeniul terapiilor de frontiera, din serviciile sociale si din profesiile spirituale.

Sa mai amintim ca Berbecilor nu le este ingaduit in 2019-2020 sa faca bani din munca la negru sau din profesii „de mahala” (furt, talharie, turnatorie, smecherii si alte zaturi sociale). Cei care au facut afaceri pe picior mare in contul unor rusinoase compromisuri s-ar putea sa fie dati in vileag si sa piarda totul, inclusiv libertatea personala. Munca cinstita, indiferent unde si cata, este cheia succesului pentru nativii Berbec in anul astrologic 2019-2020.

Horoscop Berbec 2019-2020: dragoste

Chiar daca predictiile astrologice facute la trecerea in anul 2019 sunt excelente pentru acesti nativi, le propunem totusi sa priveasca acest domeniu important al vietii cu multa maturitate si precautie. Reusitele lor afective in 2019-2020 tin tot de efortul personal.

Nimic nu le vine nativilor Berbec pe tava in anul astrologic 2019-2020, iar predictiile pentru acest an astrologic al Berbecilor difera fundamental, nu neparat pentru ca sunt „rele”, ci pentru ca fericirea lor va fi posibila daca vor sti sa fie atenti la aspectul „nevazut” al tuturor fericirilor posibile.

De exemplu, Berbecilor foarte „aprinsi” le recomandam sa faca mai intai o casatorie de proba, pentru a fi siguri ca exista compatibilitate erotica intre ei si fiinta iubita. In caz contrar, pot deveni protagonistii unui mariaj fara perspectiva de implinire.

Berbecii care sunt atrasi de mirajul strainatatii sunt sfatuiti sa faca o „prospectie” pe teren, pentru a nu se trezi, dupa ce contractul conjugal a fost semnat, ca au nimerit intr-o fundatura a vietii.

Berbecii care sunt fascinati de situatia finanaciara si de bunastarea fiintei iubite, ar face bine bine sa lase lucrurile sa curga fara a tine cont de zestre, ca nu cumva sa descopere ca au fost cumparati sau ca, vorba poetului, „sutele marita slutele”.

Berbecii ajunsi la a doua tinerete au si ei nevoie de un timp de proba, pentru a fi siguri ca marea dragoste care le va umple viata nu este o Fata Morgana in spatele careia se ascunde, din nou, aceeasi situatie din care probabil ca tocmai au iesit.

Nu dorim sa-i descurajam pe Berbeci, nici sa le taiem aripile si elanul, ii sfatuim doar ca, in frumoasa energie a Inceputului unei relatii, sa aiba un dram de discernamant si luciditate, pentru a fi siguri ca au tras „lozul cel mare” si nu doar o reflexie a lui. Nu incurajam suspiciunea, ci doar le amintitm Berbecilor ca, si in cea mai mare iubire, discernamantul relational si luciditatea afectiva sunt garantia unei relatii de calitate.

Horoscop Berbec 2019-2020: sanatate

Nativii Berbec par sa fie foarte sensibili in anul astrologic 2019-2020. Mahnirile, neimplinirile, nedreptatile, ignoranta si inertia pot fi cauzele subtile ale bolilor de tot felul – sau, cu alte cuvinte, este posibil sa fie mai bolnavi la suflet decat la trup.

De aceea, s-ar putea ca Berbecii sa prezinte o sensibilitate crescuta la frig, la aer impus (murdar, uscat, umed etc), la conditii insalubre de munca; nu in ultimul rand, eforturile fizice prostesti (care le cam astau in caracter atunci cand vor sa fie centrul atentiei) ii pot costa chiar pe termen lung daca actioneaza fara discernamant sau chibzuinta.

Multi Berbeci vor avea tendinta sa-si gaseasca doua servicii din dorinta de a avea mai multi bani, dar le atragem atentia ca sanatatea deteriorata in 2019-2020 va fi greu sau imposibil de remediat mai tarziu.

Intrucat gradul de stres social in care traim este fara precedent, le sugeram Berbecilor sa-si pazeasca si la prorpiu si la figurat capul. In conditii speciale, conforme cu natura muncii lor sau a mediului in care traiesc, sunt expusi tuturor ranirilor, afectiunilor oculare, infectiilor de tot felul localizate in zona capului (mai ales la nivelul pielii) si chiar a afectiunilor oculare.

Horoscop Berbec, primul decan (data nasterii in intervalul 20/21 – 30 martie)

Le recomandam Berbecilor din primul decan sa fie cat se poate de „in banca lor”. Nici sa nu iasa in fata – „ca paduchele in frunte”, cum se spune in popor – dar nici sa nu dea inapoi din fata incercarilor vietii.

Anul astrolopgic 2019-2020 este un an de rascruce in evolutia lor ca fiinta umana, atat in ceea ce priveste temperarea dinamismului si a nevoii de actiune, cat si in ceea ce priveste folosirea cu discernamant a curajului. In primul caz vor fi capabili sa evite orice fel de compromisuri daunatoare pentru viitor; in al doilea caz, vor fi rasplatiti pentru auto-control, in sensul ca actiuni pe care nu le-au putut finaliza anterior sau merite care nu le-au fost recunoscute se vor rezolva de acum incolo.

Cu alte cuvinte, in anul astrologic 2019-2020, Berbecii din primul decan pot fi propriii lor prieteni sau dusmani. Le recomandam sa conduca cu mare atentie la drum lung, sa nu-si schimbe in acest an masina si, eventual, in zilele de marti sa renunte la sofat.

Berbecii din primul decan care nu au carnet de conducere ar face bine sa amane pentru anul viitor aceasta mica urgenta.

De retinut ca pentru Berbecii din primul decan dragostea este cea mai importanta si cea mai sigura investitie in anul astrologic 2019-2020, fiindca poate fi chiar pe viata, daca au fost atenti la cele spuse mai sus.

Horoscop Berbec, al doilea decan (data nasterii in intervalul 31 martie – 10/11 aprilie)

Interesant an pentru Berbecii din al doilea decan: ar putea fi un an profund metafizic. Ideile care ii vor preocupa sunt cele care depasesc sfera intereselor zilnice. Nevoia unei directii spirituale autentice in viata lor, nevoia de interiorizare, de auto-analiza, de raportare la adevaruri eterne, perspective spirituale clare, idei novatoare, cautarea unui grup uman cu interese autentice, setea interioara de arta si cultura autentica pot marca viata nativilor Berbec din al doilea decan in anul lor astrologic 2019-2020.

Diferentele sau asemanarile dintre universul lor interior si universul interior al fiintei iubite pot face sau desface relatia de cuplu. In acest sens, cei care vor gasi drumul cel mai adecvat vor fi cei carora Dumnezeu le va darui, prin imensa Sa Gratie Divina, o relatie deosebita, in care fiinta iubita va avea fie rolul de ghid spiritual, fie rolul de initiator, in special in faza incipienta a pasirii pe Cale. Daca aceasta chestiune va fi rezolvata, toate celelalte ale vietii vor veni singure. Nu degeaba se spune ca „daca noi facem un pas spre Dumnezeu, Dumnezeu va face zece pasi spre noi.”

Horoscop Berbec, al treilea decan (data nasterii in intervalul 10/11 – 19/23 aprilie)

Este posibil ca Berbecii din al treilea decan sa fie cu adevarat vedetele anului astrologic 2019-2020. Este un an de exceptie pe toate planurile, atat pentru cei tineri cat si pentru cei mai putin tineri, dar, sa ne intelegem: este de exceptie si pe plus, si pe minus.

Berbecii din al treilea decan care au facut schimbarile si transformarile necesare, vor culege roadele semintelor lor sanatoase puse deja de ani de zile intr-un sol bun. Cei care s-au complacut in inertie si ignoranta se vor vedea siliti sa inceapa anevoioasa munca de transformare calitativa, motiv pentru care este posibil ca vechile structuri existentiale sa se prabuseasca dupa pincipiul domino-ului.

Si unii, si altii insa vor avea nevoie de rabdare, astfel incat orice intemeiere sa se ancoreze in mod durabil si stabil in timpul prezent, iar viitorul sa fie o bucurie a acestor eforturi.

Indiferent de care parte a baricadei se vor afla, Berbecii din al treilea decan nu vor fi deloc singuri si vor avea permanent alaturi de ei sustinatori sinceri. Cel mai adesea, vor fi in aceste etape ale vietii impreuna cu fiinta pe care o iubesc sau cu fiinta care ii iubeste.