Fecioara 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Fecioara 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Fecioara

Anul astrologic 2019-2020 al nativilor Fecioara se afla sub semnul imprevizibilului, al surprizelor de tot felul.

El incepe cu un eveniment neasteptat, care poate schimba radical tendinta Fecioarelor de a tine cont de mentalitati si prejudecati. Formidabila lor putere de constientizare ii va ajuta sa-si depaseasca inhibitiile si sa-si manifeste fatis dorinta lor de libertate individuala. Asta le poate aduce foarte multe conflicte cu ceilalti, domeniul relational fiind scena de desfasurare a tuturor evenimentelor neasteptate despre care aminteam la inceput.

Un prieten mai vechi sau o iubire de altadata tinde sa joace un rol capital pentru nativii Fecioara, in relansarea lor cu entuziasm in cursa vietii. Anul astrologic 2019-2020 este unul de reasezare a lucrurilor pe o temelie trainica si durabila pentru tot restul vietii. Totusi, o mare iubire le poate marca unora definitiv viata, punanadu-i pe drumuri sau inghitindu-le toate economiile.

Mijlocul anului astrologic (22 ianuarie 2020 – 22 martie 2020) se poate dovedi foarte important, aducator de schimbari de durata. Intervalele benefice prin excelenta pot fi 22 octombrie 2019 – 22 noiembrie 2019, 22 decembrie 2019 – 22 ianuarie 2020 si 22 mai 2020 – 22 iulie 2020.

In schimb, in ultima luna astrologica (intervalul 22 iulie 2020 – 22 august 2020) un eveniment neasteptat, de natura relationala, e posibil sa incheie anul la fel de surprinzator cum a inceput.

Horoscop Fecioara 2019-2020: dragoste

Tocmai pentru ca au nevoie sa fie fericiti, nativii Fecioara trebuie sa mai si plece de acasa, sa calatoreasca, sa participe la intruniri, la conferinte, la dineuri, la aniversari, la work-shop-uri. Fiinta pe care o asteapta sau pe care si-o doresc o vor intalni in mijlocul oamenilor, al prietenilor. Trebuie s-o caute. Trebuie sa invete sa participe, asa cum spuneam si mai sus, SI la evenimentele fericite ale celorlalti fiindca, in acest fel, se vor „molipsi” si ei de starile bune, benefice.

Pentru multi dintre nativii Fecioara este posibil sa revina in viata lor afectiva o veche iubire; pentru altii – la fel de multi – este posibil sa existe mai intai o necesara singuratate, dupa finalizarea unei relatii de lunga durata, inainte de a incepe o alta, la fel de serioasa. Alti nativi vor simti nevoia unei pauze relationale, acceptata de comun acord, pentru a se pune fiecare in armonie cu el insusi, dupa anumite lectii de viata, ca apoi relatia sa se relanseze, improspatata, temeinica.

Indiferent de situatie, nativii Fecioara au marea sansa a unei iubiri mature, stabile, responsabile. Sa creada in ea, in concretizrea si implinirea ei. Atentie, insa: persoana aceasta poate avea o varsta foarte diferita de a lor – nu conteaza daca mai mica sau mai mare; conteaza ca va fi o persoana de calitate.

Horoscop Fecioara 2019-2020: bani

Pentru nativii Fecioara, domeniul financiar va reprezenta un act de curaj existential. Pe de o parte, nativii Fecioara vor fi nevoiti sa rezolve probleme banesti generate de sau pentru fiinta pe care o iubesc; e posibil ca ei sa imparta cu aceasta un eventual credit, o eventuala datorie, un eventual impas de aceasta natura. Pe de alta parte, foarte multi vor atinge un fel de criza generata de conflictul dintre o profesie aleasa pe criterii de siguranta financiara si aptitudinile lor pe care le-au marginalizat si care, iata, ii preseaza sa tina cont de ele.

Aceasta criza va trebui rezolvata, insa pana la momentul rezolvarii, situatia financiara poate deveni deficitara, motiv pentru care nativii Fecioara risca sa fie sustinuti de catre fiinta iubita. Probabil ca unii dintre ei vor consemna nu doar un impas profesional ci si un final de relatie, acolo unde banii si nu iubirea adevarata constituie motivatia reala a cuplului.

Oricum insa, indiferent de greutatile prin care vor trece Fecioarele – angajari temporare, somaj, pensionare (unii pot fi pensionati pe caz de boala), incheieri de afaceri proprii etc. – pana la sfarsitul anului lor astrologic 2019-2020 toti nativii Fecioara se vor reabilita spectaculos si, probabil, pentru tot restul vietii.

Fecioarele care au de rezolvat chestiuni succesorale sa se inarmeze cu rabdare: anul astrologic 2019-2020 nu le este foarte favorabil pentru mosteniri.

Horoscop Fecioara 2019-2020: sanatate

„Tu/ceilalti” poate fi medicamentul de baza al nativilor Fecioara in anul astrologic 2019-2020. Nemultumirile profesionale, sacrificarea vietii personale pentru chestiuni familiale, lipsa destinderii si a relaxarii isi pot spune cuvantul.

Un plus de entuziasm si de firesc, o libertate pe care nu si-au permis-o inca, un weekend pe luna petrecut in afara domiciliului stabil pot fi adevarate surse de regenerare psihica si afectiva.

Naturi putin mistice, nativii Fecioara au nevoie sa salte putin capul din rutina zilnica si sa invete sa viseze, sa inteleaga si altfel sensul si rostul existentei noastre terestre. Au nevoie sa se ingrijeasca, sa se protejeze si sa realizeze ca alcatuim toti un intreg pe care nu e cazul sa-l deterioram acordand atentie numai unui fragment al fiintei. Sa elimine, asadar, prejudecati si mentalitati inutile, sa discute, sa se plimbe si, mai ales, sa iubeasca. Sa fie impreuna cu oamenii si pentru bucurii, nu numai pentru urgentele sau necazurile altora.

Cu alte cuvinte, mai mult decat oricare dintre noi, nativii Fecioara au nevoie sa fie fericiti.

Horoscop Fecioara, primul decan (data nasterii in intervalul 23 august – 1 septembrie)

Viata relationala le poate influenta Fecioarelor din primul decan foarte serios viata psihica si starea sufleteasca. Familia (ne referim la parinti) poate constitui un factor limitator in ceea ce priveste perspectiva asupra vietii si ii poate influenta chiar la modul negativ.

Daca, in relatia de cuplu, nativii Fecioara din primul decan vor inregistra o profunda nemultumire, chiar se pot retrage in ei insisi pentru multa vreme.

Mijlocul anului astrologic 2019-2020 ii poate determina pe nativii Fecioara din primul decan sa faca anumite schimbari definitive necesare, si chiar le recomandam sa aiba curajul sa rupa fie cu trecutul, fie cu conditionarile limitatoare, restrictive ale personalitatii lor dornice de o alta implinire decat cea profesionala.

Cautarea unei cai spirituale autentice sau interesul lor pentru disciplinele de frontiera ar putea sa le schimbe orizontul si universul interior si, in acest fel, sa-i salveze de la ideea negativa conform careia viata este lipsita de sens.

Ar fi bine ca nativii Fecioara din primul decan sa fie discreti asupra schimbarilor pe care si le doresc si sa aiba curajul sa le faca. Anul astrologic 2019-2020 le-a pregatit o reala reusita personala – si e bine sa profite de ea.

Horoscop Fecioara, al doilea decan (data nasterii in intervalul 2-12 septembrie)

Anul astrologic 2019-2020 aduce nativilor Fecioara din al doilea decan spor la examene si la calatorii sau, in cazurile mai speciale, pentru cei cu preocupari filosofice, an de limpezire asupra unei metafizici necesare si sanatoase a vietii.

Asadar, Fecioarele din al doilea decan pot avea preocupari ceva mai elevate sau rezolvari ale unor probleme existentiale care au legatura fie cu strainatatea, fie cu spiritualitatea. Cei inscrisi la studii post-universitare, la masterate, la doctorate, sunt deosebit de favorizati in acest an. Diplomele pe care le vor obtine le vor favoriza o avansare profesionala, cu posibilitatea de a obtine, de exemplu, chiar catedre in centre universitare europene.

Nici angajatii nu sunt uitati. Pentru multi nativi Fecioara din al doilea decan se preconizeaza contracte de munca in strainatate pe termen lung.

Tinerii acestui decan pot incepe o relatie de dragoste la mare distanta care, in conditii armonioase, poate deveni o relatie de lunga durata.

Parintii Fecioara din primul decan pot avea surpriza unui copil realizat din punct de vedere social si profesional, dupa care se pot muta definitiv, daca acesta a plecat si el pentru totdeauna din tara.

Horoscop Fecioara, al treilea decan (data nasterii in intervalul 13-22 septembrie)

Banii si profesia sunt marile realizari ale nativilor Fecioara din al treilea decan; dar tot ele pot fi si esecul lor total.

Ar fi bine ca intreprinzatorii particulari sa evite investitii ce le depasesc puterile, fiindca falimentul poate bate oricand la usa.

Parintii creduli e bine sa verifice mai intai cerintele financiare ale copiilor sau sa-i tempereze daca ei nu sunt inca suficient cu picioarele pe pamant, pentru a nu consemna pierderi in familie. Tinerii e bine sa inceapa cu afaceri mici, asteptand sa creasca firesc, spre sfarsitul anului lor astrologic 2019-2020, urmand sa culeaga roade chiar bune de pe urma eforturilor lor.

Comertul cu produse exotice le poate fi de folos micilor particulari iar firmele de turism vor cunoaste o inflorire evidenta.

Sa amintitm ca, pentru nativii Fecioara din al treilea decan, sexualitatea va intra intr-o reconsiderare deosebita, fiind redescoperita in esenta ei spirituala, pura, ceea ce va facilita repunerea in discutie a acestei componente existentiale majore de pe pozitii elevate. Ne putem astepta ca jurnalistii Fecioara din al treilea decan sa deschida o noua rubrica in paginile jurnalelor si revistelor, in care subiectul cu pricina sa devina un fel de revelatie a secolului.

Oricum, in experientele personale, particulare, specifice de la individ la individ, viata intima va consemna intrarea intr-o varsta aparte a omenirii, care tinde sa fie mult mai aproape de fericire decat pana acum.