Femeia Fecioara
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Femeia Fecioara

Caracter

Femeia Fecioara este o adevarata „lady” Manierata, modesta, nu se lauda cu orice si oricand, plina de prestana, barbatul de langa ea poate fi mandru ca o are de partenera. Din pacate foarte pretentioasa si foarte exigenta, Femeia Fecioara judeca oamenii mai mult dupa aspectul lor (dupa cum sunt imbrcati, cum se ingrijesc) decat dupa devaratele lor capacitati si valori. Aspectul exterior conteaza mai mult decat caracterul.

Femeia Fecioara are o mare stapanire de sine, permanent se autocontroleaza, isi ajusteaza gesturile, nu vorbeste decat la subiect, folosind cuvintele cele mai potrivite. Se afla intr-o continua autoperfectionare. Este o fiinta buna, generoasa si mai ales rabdatoare. Cu toate acestea, datorita meticulozitatii si caracterului rational pare rece si distanta.

In casa ei sau la locul de munca nu va domni niciodata haosul, fiecare lucru fiind pus intr-un anume loc pentru totdeauna. Si in meserie este foarte exacta. Din acesata cauza este indicata pentru a fi secretara, contabila, economista, inginea. Are un simt critic foarte dezvoltat.

Tine la pozitia sociala si in tot ceea ce face se bazeaza pe intelect. Serioasa nu se va prosti niciodata in societate si nu va face gesturi pe care le considera nedemne de prestanta ei. Stie sa tina un secret. Are doruri pe care numai ea singura le stie. are talent artistic si o intereseaza viata culturala (literatura, muzica, arta plastica … ).

Temperament si activitate

Femeia Fecioara este o fiinta foarte rationala. Prezinta o mare capacitate de munca. Toate treburile vrea sa le faca singura, fiindca numi astfel crede ca vor iesi cum trebuie. N-are incredere in talentul si capacitatea celorlalti. Isi va face singura multe griji si planuri. Desi calma femeia Fecioara cand este agresata devine salbatica, reactioneaza puternic si isi ingenuncheaza adversarul.

Viata de familie

Multe dintre aceste femei raman nemaritate, dat fiind faptul ca sunt foarte pretentioase in alegerea partenerului. In familie ea domina si conduce. Casa e toata viata e. Locuinta Fecioarei e foarte ingrijita. Econoama, isi va ajuta sotul in toate treburile. Este un sprijin de nadejde. Stie dinainte ce-si poate dori sotul sau. In general se casatoreste tarziu. Este o gospodina de nota 10 si o foarte buna mama. Pentru sot va fi o partenera interesanta. Ii place sa dea mici petreceri in familie, la care invita cunoscuti, care corespund pretentiilor sale. Aceste petrecri le va regiza pana in cele mai mici amanunte.