Pesti 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Pesti 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Pesti

Pentru nativii Pesti, anul astrologic 2019-2020 marcheaza un nou inceput, o noua etapa in viata lor.

Iubirile secrete de exceptie, idealurile spirituale de lunga durata, profesia si/sau profesiunea de credinta, actele de caritate, nevoia de frumos, redimensionarea vietii si conectarea ei la sursele energetice reale precum entuziasmul, credinta, activitatea estetica, modernizarea existentei si nevoia de a trai la alte cote valorice vor fi „chestiunile fierbinti” ale anului, mai ales ca toate vor costa, la propriu si/sau la figurat.

Intervalul 19/20 iunie – 19/20 iulie este cel mai dinamic, cea mai plin de evenimente. De asemenea, intervalul 19/20 iulie – 19/20 octombrie este benefic prin definitie.

Ultima parte a anului astrologic (intervalul 19/20 noiembrie 2019 – 19/20 februarie 2020) va fi relativ mai relaxat, desi evenimentele nu vor lipsi. Nevoia de retragere in mediul intim poate fi chiar un ideal la finalul unui an atat de… costisitor si fierbinte. Pentru cei mai multi nativi Pesti, acest mediu intim poate fi acasa la parinti, acasa la bunici sau acasa la copii. Fiecare se va duce sa-si incarce bateriile acolo unde are radacinile cele mai adanci.

Horoscop Pesti 2019-2020: dragoste

Din punct de vedere afectiv, anul astrologic 2019-2020 este pentru Pesti la fel de bun ca si in plan financiar: vise mari, ambitii mari, investitii mari – unele chiar nerealiste. Cu alte cuvinte, ceva din natura lor de Pesti emotivi, discreti, duali, insetati de un ideal care pare de pe alta planeta, va disparea; ceva din fiinta lor se va solariza si vor avea curajul sa spuna: „se poate si asa, cu doua iubiri, cu doua sperante, cu doua directii la fel de frumoase in viata”.

Este posibil ca tocmai Pestii, „culisele Zodiacului”, sa faca o figura frumoasa in acest inceput de secol si mileniu si sa vina cu o alternativa a fericirii la invechita si afectata institutie a casatoriei. Fiindca – ne place sau nu – mai ales in dragoste criteriul spiritual este absolut necesar pentru ca dragostea sa nu devina o satisfactie a instinctelor sexuale oarbe, mereu insatiabile. Mai ales in dragoste trebuie sa existe transfigurare, control al energiei sexuale, stare de daruire si iubire neconditionata si comuniune permanenta cu planul afectiv universal.

Horoscop Pesti 2019-2020: bani

In 2019-2020, nativii Pesti s-au hotarat sa scoata capul in lume si chiar sa-si schimbe la modul general atitudinea. Confuziile, temerile, nesigurantele, dualitatea, universul interior predominant trist si lacrimogen nu mai cadreaza cu noile vremuri. Nici macar manevrele de culise nu se mai dovedesc suficiente sau necesare. Iata de ce inclusiv clasa politica isi va permite sa cheltuiasca la scena deschisa pentru un nou mod de viata.

In acest val imens de modernizari si prefaceri atat personale cat si colective, banii vor curge garla, din diverse parti – fie ele credite, sponsorizari, mosteniri, fonduri de toate felurile. Nativii Pesti se pare ca au de invatat aceasta lectie in 2019-2020: sa aiba bani si sa-i investeasca sau sa-i cheltuiasca intr-un mod valoros, atat pentru ei cat si pentru ceilalti. Studii si calatorii de orice fel, afaceri de orice fel si mai ales afaceri amoroase, casatorii – iata principalele investitii pe termen lung care, la foarte multi Pesti, chiar vor da roade.

Ii sfatuim pe nativii Pesti sa indrazneasca sa innoiasca ceva in viata lor, fie macar ghiveciul unei plante de apartament, fiindca, in acest fel, noul va patrunde in viata lor, chiar si „putin cate putin”, dar va patrunde.

Familiile Pestilor se pot mari intr-un fel sau intr-altul (celor tineri li se pot naste copii, in special fete, celor mai in varsta li se pot casatorii copii); nu in ultimul rand, sunt favorizate adoptiile. Dar toate acestea sunt, de fapt, rezultatele firesti ale unui spor financiar fara precedent.

Nativii Pesti din serviciile bancare nationale pot contribui la „afirmarea” leului greu, dar cei din serviciile bancare mondiale pot face ca Euro sa creasca peste cota admisibila. Oricum, pentru nativii Pesti, evenimentul anului 2019-2020 tinde sa fie de natura financiara.

Horoscop Pesti 2019-2020: sanatate

In 2019-2020, sanatatea le permite aproape orice nativilor Pesti. Este bine insa ca ei sa stie ca, acolo unde problemele de sanatate sunt de lunga durata si ei nu au facut nimic sa le rezolve, aceste probleme se pot croniciza.

Atentie, deci, in cazul problemelor intestinale si in cazul problemelor abdominale (mai ales complexul hepato-biliar). De asemenea, revin in atentia nativilor Pesti bolile osoase si cele pulmonare si, nu in ultimul rand, dereglarile neuro-vegetative ca urmare a unei vieti emotionale agitate. Toate acestea se pot agrava in caz de stres sau acolo unde fricile de tot felul au devenit incontrolabile.

Este de preferat ca tratatmentele sa fie predominant naturiste si dublate periodic de regim de cruditati in alimentatia fiecarei luni. Inainte de toate, insa, le recomandam Pestilor weekend-uri in natura, relaxare la domiciliu si la locul de munca, lecturi spirituale.

O stare de spirit buna poate face minuni, inclusiv acolo unde sansele de vindecare pot fi declarate nule, tot asa cum o minte incinsa, dispersata, poate pune la pamant fiinte a caror sanatate pare de invidiat.

Horoscop Pesti, primul decan (data nasterii in intervalul 19/20-28/29 februarie)

Ceva se schimba radical in viata nativilor Pesti din primul decan. Planul financiar pare sa fie pe muchie de cutit, motiv pentru care compromisurile sau marile datorii trebuie clarificate. In plan erotic, Pestii din primul decan au de acceptat anumite limitari sau anumite certitudini despre natura lor sexuala reala.

Aceste doua chestiuni le vor face viata mai usoara Pestilor din primul decan si-i vor proiecta pe un nou drum in viata. Pentru multi dintre ei, o posibila calatorie in strainatate le poate da o cu totul alta directie existentiala; cei ignoranti, insa, pot avea parte de nefericire sau chiar de adevarate traume cauzate de lipsa de intelegere a sensului real al vietii sau de lipsa de perspectiva spirituala in viata.

Politicienii Pesti (nativi din prima decada) pot face impresie buna in public, datorita talentului lor oratoric, dar se pot alege cu un real oprobiu public daca plartforma lor electorala este la fel de sforaitoare precum precedenta.

La modul general, cam pe la mijlocul anului lor astrologic, Pestii din prima decada se pot confrunta cu surprize mai mult sau mai putin placute, in functie de directia lor in viata si de natura marilor lor idealuri (intervalul 19/20-28/29 august, plus/minus o luna).

Horoscop Pesti, al doilea decan (data nasterii in intervalul 1-10 martie)

Este posibil ca Pestii din al doilea decan sa fie cei mai incercati din punct de vedere relational. Ei pot trece prin procese costisitoare sau pot suferi pierderea unor fiinte dragi, in conformitate cu legile firesti ale vietii, ori separari mai mult sau mai putin dureroase de persoane care pot pleca departe pe perioade mari de timp.

In conditii cu totul speciale, poate fi vorba si despre faze premergatoare divorturilor, fara insa ca, deocamdata, situatiile sa se rezolve in fata instantei.

Posibile detentii sau posibile mosteniri, posibile ceremonialuri existentiale (nunti, botezuri, funeralii) vor incarca lista de cheltuieli a acestor nativi.

Cei care au bani de spalat vor dovedi o dare de mana aparent incredibila, care, insa, in realitate poate sa fie si o incercare de a „cumpara indulgente”. Pentru acesti nativi, anul 2019-2020 nu este deloc usor.

Politicienii Pesti (nativi din a doua decada) ar face bine sa evite conflictele cu organizatii mondiale, iar cei care practica spionajul se pot expune in acest an unor riscuri fara precedent, care le poate aduce fie distinctii fara egal, fie parasirea brutala a planului fizic.

Pe plan mondial, asasinate incredibile pot determina omenirea sa-si definitiveze atitudinea spirituala, iar capul de afis in aceasta urgenta planetara pare sa fie clasa nativilor Pesti, mai ales Pestii din al doilea decan.

Este bine de stiut ca Pestii din al doilea decan au sanse mari de reusita in tot ce vor face.

Horoscop Pesti, al treilea decan (data nasterii in intervalul 11-20 martie)

Nativii Pesti din al treilea decan pot cunoaste un succes material fara precedent in anul lor astrologic 2019-2020.

Transformarile mari la care ii obliga tranzitul uranian ii pot face sa fie bine focalizati mental, capabili sa-si fructifice intuitiile si sarmul personal, ingeniosi, original si foarte creatori.

Artistii chiar se pot ralia unei noi directii estetice care sa confere un nou suflu valoric la nivel planetar. Este posibil ca ei sa conteste totul, poate chiar in maniera lor neclara, visatoare, nostalgica, dar fara a regreta trecutul. Dimpotriva, „adulmecand” deja aroma viitorului apropiat, vor face destule valuri de nemultumire si adeseori chiar de exaltare romantica, extrem de binefacatoare insa pentru cei din jur, mai ales pentru cei care au uitat sa viseze.

Omenirea apartine visatorilor – fara ei nu exista idealuri, aspiratii, impliniri. Iar nativii Pesti din al treilea decan ne vor aminti de asta in 2019-2020.