Femeia Rac
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Femeia Rac

Caracter

Femeia Rac traieste mult in trecut. Daca ar fi posibil, ar vrea sa retraiasca totul. Iubeste tot ce este acoperit de colbul timpului: istoria tablourile vechi, antichitatile, monumentele. Crede in rincarnre si in stiintele oculte. Nu priveste trecutul separat de prezent, iar pe acesta separat de viitor. are simtul continuitatii deosebit de dezvoltat. Nu va acceptat compromisuri, asa ca ea da sau totul sau nimicsi asteapta de la ceilalti acelasi lucru. Pentru ea cale de mijloc nu exista.

Atunci cand crede intr-o cauza chiar daca aceasta pare pierduta, Femeia Rac este in stare sa se si jertfeasca pentru reusita ei. Are o memorie formidabila. Nu va uita nimic din ce-a trait. E in stare sa spuna cu exactitate despre un eveniment petrecut in trecut in urma cu mult timp tot atatea lucruri de parca acesta a fost ieri. Desi buna, nu accepta critica si mai ales nu accepta sa fie facuta de ras.

Ceea ce cere de la viata e dragoste si siguranta. E bine sa incerce sa se fereasca de invidia femeiasca, caci s-ar putea sa-i aduca mult rau. Timida si dulce, este femeia la care viseaza orice barbat. Totusi datorita caracterului sau prea retras si bunatatii sufletesti mult prea mari, barbatii nu se vor purta prea bine cu aceste femei.

Femeia Rac e prin excelenta o femeie de casa. Buna gospodina, Femeia Rac va fi fericita daca va putea sta cat mai mult in casa. In bucatarie se descurca foarte bine. Isi amenajeaza in permanenta casa. Iubeste florile si mai ales trandafirii. Ii place sampania, poeziile si noptile petrecute la lumina lumanarilor.

Foarte credincioasa, Femeia Rac devine uneori de-a dreptul agasanta, deoarece asteapta tot timpul s-o lauzi, sa fi tandru cu ea si sa-i dai in continuu noi dovezi de dragoste. Este o femeie foarte ospitaliera. Nici un om care va pasi dincolo de pragul casei sale nu va iesi afara nemultumit. Nu barfeste pe nimeni si stie sa pastreze orice secret. Buna povestitoare, isi capteza auditoriul prin schimbarile de tonalitate care apar in timpul povestirii si prin nuantarea pe care o face. Are un dar oratoric nemaipomenit. Nu stie insa cand sa rada si mai ales cum sa rada. Rasul ei pare denaturat, de-a dreptul prostesc.

Temperament si activitate

Principala sfera de activitate a femeii Rac este propria casa. Se misca incet, calculat, fara a face risipa de energie. Cand necesitatile o cer poat deveni insa foarte activa.

Viata de familie

Femeia Rac depinde foarte mult de ajutorul celor apropiati. Casa, copiii, sotul inseamna totul pentrue a. Nu se va darui cu totul decat sotului ei. Dupa el este in stare sa mearga si prin foc. Il va respecta si daca cu timpul acesta va deveni un alcoolic sau un afemeiat. Cunosc valoarea banului si sunt calculate si economicoase, fara a fi zgarcite.

Viata sentimentala