Horoscop Rac 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Rac 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Rac

Anul astrologic 2019-2020 al nativilor Rac poate incepe putin „sub nivel”, in sensul ca lucrurile par sa mearga mai degraba inapoi decat inainte, dar el va capata „culoarea proprie” – sub aspect financiar – odata cu intervalul 21 iulie – 21 septembrie cand, dintr-o data, nativii Rac nu-si vor mai vedea capul de treaba iar banii vor incepe sa zboare in toate partile. Nu sunt bani de economisit in anul astrologic 2019-2020, dar vor fi bani pentru absolut toate cheltuielile.

Intervalul 21 octombrie 2019 – 21 februarie 2020 este cel mai incarcat ca frecventa a evenimentelor de tot felul, mai ales sub aspectul contactelor umane, al lucrului cu publicul, al intalnirilor profesionale. O dupa-amiaza libera sau un week-end liber (unul din 10!) vor fi resimtite si gustate ca o adevarata mana cereasca.

Surprizele cele mai mari se pot produce in schimbarea prioritatilor din aceasta viata, in reasezarea viitorului pe alte baze, in reconsiderarea valorilor care ne motiveaza existenta. Persoana iubita poate juca un rol capital, intrucat ea tinde sa genereze transformarile cele mai importante pentru acesti nativi de acum incolo.

Ultimele doua luni ale anului astrologic, intervalul 21 aprilie 2020 – 21 iunie 2020 pot sa fie petrecute ca o retragere a nativilor Rac din viata publica atat de solicitanta a acestui an, intr-o satisfactie totala atat fata de toate realizarile cat si fata de perspectivele deja conturate.

Horoscop Rac 2019-2020: dragoste

In 2019-2020, dragostea este pentru nativii Rac o chestiune de maxima responsabilitate si cu efecte pe termen lung.

Multe evenimente pot fi privite drept teste de maturitate existentiala. Posibile divorturi sau posibile casatorii, posibile avorturi sau posibile sarcini, posibile decese sau posibile adoptii sunt acte de o imensa responsabilitate, pe care fiecare le va rezolva in deplin acord cu propria sa maturitate interioara.

Anul 2019-2020 poate solicita atat de mult pe nativii Rac, incat le sugeram sa se controleze emotional, pentru a nu ajunge la capat mai bolnavi decat cei pe care ii ajuta. Sentimentele brutale de altadata, crizele afective sau tendinta de a astepta sa vina iubirea la ei s-ar sa ramana pentru totdeauna in urma.

Nativii Rac au decis sa fie mult mai atenti la ceilalti in acest an astrologic, spre deosebire de alti ani, in care stiau doar sa se planga de lipsa de iubire. Fie ca au intuit, fie ca au fost pusi in garda, ei stiu acum ca defectele ce vor fi indepartate si calitatile pe care le vom aprecia la ei vin cumva de… Sus, motiv pentru care, in ciuda unui an atat de solicitant, ei vor avea capacitatea sa se bucure de imensa familie – omenirea in ansamblu – in care Dumnezeu i-a trimis sa traiasca pe aceasta planeta.

Horoscop Rac 2019-2020: bani

Foarte, foarte interesant acest an astrologic pentru nativii Rac. Domeniul financiar va cunoaste probabil cea mai spectaculoasa evolutie si, oarecum, el le va si structura existenta pana la urmatoarea aniversare.

Emotivi si vesnic in cautare de hrana afectiva, iata ca acum nativii Rac invata sa administreze, sa pretuiasca, sa discearna, cu o claritate mentala de invidiat. Nu se vor bucura de cine stie ce libertate financiara, in sensul ca familia va fi foarte mare (ea poate include chiar vecini sau prieteni foarte apropiati lor) si cu foarte multe „prioritati”. Ei vor munci acum pentru ceilalti, in toate felurile posibile, sustinand si ajutand intr-un „mecenat colectiv” toate fiintele care ii vor solicita.

Pensii, burse, lefuri, bani de buzunar, cadouri, donatii, credite, imprumuturi de la sau catre cei apropiati – nimic nu va scapa nativilor Rac, cu atat mai mult daca in casa, in familia sau in… localitatea lor se afla elevi, studenti, pensionari, artisti, orfani, persoane bolnave… Nimeni nu va fi uitat, nimeni nu va fi favorizat.

Nativii Rac vor pune capul in piept si se vor inhama la o munca extrem de sustinuta, dovedind o iubire altruista exemplara, in participarea financiara totala la problemele celorlalti.

Dumnezeu nu-i va uita pe nativii Rac. Eventuale mosteniri, lozuri castigatoare, prime sau mariri de leafa neasteptate vor recompensa acest efort deosebit.

Un sfat pentru Racii investitori: daca vor castiga prea putin la inceput, sa nu-si piarda curajul, pentru ca spre sfarsitul anului astrologic lucrurile vor incepe sa mearga mult mai bine.

Horoscop Rac 2019-2020: sanatate

Sanatatea face si ea parte din capitolul „intelepciune” pe care nativii Rac trebuie sa-l puna la punct in acest an, cand ea depinde foarte mult de modul in care vor comunica in mediul lor apropiat si, mai ales, in relatia lor de cuplu.

Anumite crize emotionale ii pot aduce pe nativii Rac in situatia de a cauta carti de psihologie relationala, chiar studii de specialitate. Sunt nativii cei mai vizati in acest an sa descopere virtutile profund vindecatoare ale iubirii si, in conditii cu totul exceptionale, forta de tamaduire a rugaciunii, a iubirii de Dumnezeu.

Nativii Rac au mult mai multa nevoie de un medic de suflete decat de medicamente si, suplimentar, de masaj de relaxare si de intretinere, mai mult decat de tratamente.

Pentru multi Raci, legatura dintre multumirea/nemultumirea profesionala si sanatate este vizibila. Unii s-ar putea sa-si schimbe total activitatea, ajungand pana in pragul somajului, altii, mai curajosi, e posibil sa-si gasesca de munca in strainatate. Si unora, si celorlalti, le recomandam sa fie foarte atenti in privinta alimentatiei, indiferent in ce parte a lumii se vor afla; la modul general, toti nativii Rac e bine sa faca din momentul mesei si din modalitatea de a se hrani o reala terapie care le poate asigura o sanatate de lunga durata.

Horoscop Rac, primul decan (data nasterii in intervalul 21/22 iunie – 1 iulie)

Anul astrologic 2019-2020 este foarte dinamic si solicitant totodata. Dar si foarte darnic, pe masura faptelor fiecaruia. Un an in care Racii din primul decan pot experimenta forme noi de sensibilitate precum, de exemplu, dificultatea de a ramane vreme indelungata langa fiinte care necesita ingrijire medicala de lunga durata.

O alta forma de sensibilitate care – de data asta – trebuie controlata este sensibilitatea maladiva nascuta din suspiciune.

Un tip de sensibilitate foarte, foarte speciala pe care o pot experiemnta cei cu un nivel de constiinta superior este sensibilitatea spirituala descoperita in singuratate – nu neaparat pentru ca fiinta iubita va lipsi sau se va separa de ei, ci pentru ca, intr-un anumit moment de relaxare, acestia vor descoperi savoarea de a fi cu noi insine, de a cobori in profunzimile fiintei, descoperind acolo un intreg univers si, de ce nu?, chiar prezenta tainica a lui Dumnezeu.

La modul general, putem spune insa ca Racii din primul decan se vor maturiza ca urmare a tuturor responsabilitatilor afective si financiare care le vor cere, de data asta, eforturi reale de daruire neconditionata, de atentie fata de ceilalti si de discernamat emotional acordat propriei fiinte.

Horoscop Rac, al doilea decan (data nasterii in intervalul 2 – 11 iulie)

Pentru Racii din al doilea decan, anul astrologic 2019-2020 tinde sa devina antologic si nu-l vor uita, probabil, niciodata, amintindu-si cu placere de el toata viata. Fiindca este un an de lume, de societate, de prezenta umana permanenta in preajma lor sau de prezenta constanta a lor in mijlocul oamenilor.

Poate fi vorba chiar despre o etapa foarte fructuoasa a carierei lor, care sa-i solicite in responsabilitati de tot felul, care s-ar putea sa le ocupe inclusiv timpul rezervat vietii personale. E drept ca si rasplata financiara va fi pe masura, chiar daca, la un moment dat, bucuria de a pune capul pe perna lor proprie si personala va fi mai mare decat bucuria unui castig bun.

Pentru multi dintre Racii din al doilea decan s-ar putea sa existe, ca „portie” rezervata lor de Dumnezeu, ori o calatorie foarte departata care sa le schimbe serios perspectiva asupra vietii, ori o experienta existentiala cu implicatii spirituale de asemenea capitale.

Racii nascuti in a doua jumatate a decanului se pot confrunta insa si cu experiente de viata mai putin placute, cum ar fi mosteniri neclare, procese, decese ale unor persoane in varsta sau ale unor fiinte care au insemnat ceva pentru ei la un moment dat in viata. Aceia care nu au luat in calcul, la modul serios in aceasta viata, problema profesionala, se vor vedea nevoiti sa accepte orice loc de munca, intrucat perspectiva de a muri de foame poate deveni o realitate cutremuratoare.

Horoscop Rac, al treilea decan (data nasterii in intervalul 12 – 22 iulie)

Racii din al treilea decan vor trebui sa fie atenti la sanatate. Este posibil ca in 2019-2020 micile dezechilibre emotionale sa ridice la suprafata corpului fizic toate consecintele furtunilor afective din aceasta viata.

Celor mai sensibili le recomdandam sa fie atenti la posibilele povesti de dragoste ce pot aparea la locul lor de munca. De altfel, pentru Racii din al treilea decan, profesia poate juca un rol foarte important in viata lor privata si afectiva, deoarece le poate genera transformari radicale pentru intreaga existenta. Probabil ca unii vor schimba pentru totdeauna profilul profesional, altii vor decide sa devina intreprinzatori particulari, altii vor avea tendinta sa se transfere pentru a pune capat fie unei dusmanii profesionale acerbe, fie pentru a incheia definitiv o chestiune relationala care a lasat rani adanci.

Racii ajunsi cam la capatul vietii profesionale probabil ca vor decide sa se pensioneze; pensii pe caz de boala sunt posibile si ele; anumiti pensionari insa, din categoria celor tonici si tineri inca la spirit, s-ar putea sa gaseasca un loc de munca placut.

Iubirile romantice nu vor lipsi, indiferent de varsta pe care o au Racii din al treilea decan.