Sagetator 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Sagetator 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Sagetator

Nativii Sagetator pot avea un an astrologic 2019-2020 foarte dinamic, marcat in general de conflictul dintre traditie si inovatie. Pe de o parte, valorile perene se cer regandite; pe de alta parte, noile adevaruri despre lume si viata se cer integrate intr-un sistem unitar, care sa confere omenirii o solutie reala de reabilitare a conditiei umane.

Sagetatorii vor munci foarte mult in prima parte a anului astrologic 2019-2020 si vor culege roadele in a doua jumatate a anului astrologic.

De fapt, anul astrologic 2019-2020 poate incepe mai degraba cu frane sau cu momente de recul catre ceea ce a fost in anul astrologic anterior. Ranile interioare pot fi profunde, dar nu demoralizante; sacrificiile pot fi multe, dar nu zadarnice; mijlocul anului astrologic (intervalul 22 aprilie – 22 iunie 2020) poate fi marcat de confuzii, de neincredere in fortele proprii sau de agitatie interioara, ca si cum nu ar mai exista iesire din situatiile limita.

Abia in ultimele trei luni ale anului astrologic vor disparea blocajele si vor incepe sa apara realizarile: in intervalul 22 august – 22 noiembrie 2020 si in special in perioada 22 septembrie – 22 octombrie 2020, cand neasteptate evenimente benefice si indestulatoare pe toate planurile le vor umple viata si la propriu si la figurat.

Pentru foarte multi Sagetatori, si in special pentru cei care cauta esenta profunda a vietii dincolo de aparente, anul astrologic 2019-2020 va aduce in dar experiente spirituale elevate si chiar accesul direct la scanteia divina pe care Dumnezeu a pus-o in fiecare dintre noi.

Horoscop Sagetator 2019-2020: dragoste

Surprizele relationale nu vor lipsi in anul astrologic 2019-2020, insa ele sunt predominant benefice. Cuplurile – tinere sau mature – vor descoperi natura profund efervescenta a libertatii interioare care le poate suda starea de „impreuna”.

Increderea in iubire, perceperea reala a sufletului celuilalt, credinta in sinceritate si in firesc – pot deveni tot atatea garantii de longevitate relationala. Idealurile unice si bucuria de a fuziona amoros pot redimensiona si ele viitorul multor cupluri.

Sagetatorii maturi se vor regasi dintr-o data improspatati pe interior de bucuria depasirii multor teste si probe de viata; Sagetatorii tineri se vor lansa cu curaj in proiecte pe care scepticii le-ar evita, insa ei au suficienta energie sa ia existenta cu asalt si sa bata la alte porti promitatoare de fericiri edenice.

In ciuda acestui entuziasm afectiv general, felul in care nativii Sagetator isi vor trai dragostea va avea cursul lin al unui rau de campie. Nu fiindca vor lipsi suisurile si coborasurile, ci pentru ca directia este foarte clara. Acolo unde exista copii, acestia vor fi minunati si vor aduce foarte mult noroc si cel putin o surpriza placuta, de bun augur, parintilor Sagetatori.

Horoscop Sagetator 2019-2020: bani

Daca nativii Sagetator vor sa faca un lucru bun din punct de vedere financiar in anul astrologic 2019-2020, sa investeasca pentru viitor! Fiecare in felul lui, mult sau putin, ca persoana fizica sau ca persoana juridica – important este sa vada dincolo de pragul casei, de painea de care avem nevoie azi si de mentalitatile deja obosite ale mileniului trecut.

In general, nativii Sagetator nu sunt sortiti sa stranga si sa beneficieze in mod individual de roadele muncii lor, ci au de construit un ideal, un destin, o credinta. Parintii pot oferi copiilor, patronii pot oferi angajatilor, conducatorii pot oferi orfanilor, bancherii pot oferi investitorilor.

In anul astrologic 2019-2020, nativii Sagetator pot fi un fel de tranzit financiar public din care banii iau directia „pentru viitor, pentru generatia de maine”. Acest lucru ii poate apropia pe oameni si le poate dinamiza starea de fraternitate spirituala, pentru care natura exploratoare jupiteriana este atat de bine inzestrata.

Horoscop Sagetator 2019-2020: sanatate

In anul astrologic 2019-2020, sanatatea Sagetatorilor depinde, inainte de toate, de claritatea sau de clarificarea viitorului. Confuziile, regretele, melancoliile, imaginatia fantasmagorica, vagabondajul mental, noptile nedormite, tristetile, agitatia mentala de orice fel, oboseala informationala – se pot transforma intr-un fel de boala a secolului, care ar putea sa le anestezieze vointa si discernamantul.

Plimbarile in natura, intalnirile cu prieteni tonici, entuziasti, vitali, o viata erotica armonioasa si sentimentul permenent al iubirii ii pot ajuta pe Sagetatori sa duca la capat, chiar in mod exemplar, anul astrologic 2019-2020.

De asemenea, restructurarea listei de prioritati si starea de multumire reala, profunda, pot face minuni ori de cate ori oboseala interioara sau absenta sperantei tind sa devina atitudini de lunga durata.

Daca in viata Sagetatorilor exista un om deosebit, un mentor, un profesor, un prieten adevarat sau o calauza spirituala autentica, Sagetatorii ar face bine sa-i ceara permanent sfatul si sa se lase indrumati de acest om.

Pentru noi toti, dar mai ales pentru nativii Sagetator, in anul astrologic 2019-2020 va fi mult facilitata comunicarea cu fiinta noastra launtrica, eterna. Prin urmare, intuitia devine un „medicament” spiritual ce trebuie administrat zilnic, fiindca, atunci cand suntem in acord cu Divinul din noi, suntem pe o cale sigura de reusita.

Horoscop Sagetator, primul decan (data nasterii in intervalul 22 noiembrie – 1 decembrie)

In anul astrologic 2019-2020, Sagetatorii din primul decan au tendinta sa se ascunda chiar si de ei insisi. Posibile experiente traumatizante isi pot spune cuvantul pentru ei, blocandu-i in acest fel sa extraga esenta reala a evenimentelor, ca s-o transforme in intelepciune. In acest caz, isi pot periclita singuri fericirea conjugala sau chiar sanatatea (de exemplu, se pot confrunta cu forme chiar neplacute de ulcer).

Abordarea cu curaj a propriilor lor esecuri sau piedici ii poate ajuta pe Sagetatorii din primul decan sa transforme orice energie negativa intr-o baterie energetica reala pentru reusitele care ii asteapta.

Le recomandam Sagetatorilor din primul decan, dar si Sagetatorilor in general, sa evite sa faca din profesie sau din obligatiile sociale un refugiu din fata vietii personale si sa nu se razbune pe propriile lor nesanse muncind fara discernamant.

Sfarsitul anului astrologic 2019-2020 le poate aduce mult mai multa intelegere nativilor Sagetator, atat fata de ei insisi cat si fata de ceilalti, fapt care va fi resimtit ca o reala eliberare de poveri absolut inutile.

Horoscop Sagetator, al doilea decan (data nasterii in intervalul 2-11 decembrie)

Am putea spune ca Sagetatorilor din al doilea decan le sade bine cu drumul, fiindca este posibil sa calatoreasca foarte mult, cel mai adesea in conditii imprevizibile.

Sagetatorii din al doilea decan care si-au urmarit cu perseverenta obiectivele, vor consemna anul astrologic 2019-2020 ca pe un an al unor reusite excelente si durabile. Cei care au trait in indecizie sau teama de viitor, vor fi fortati sa ia o decizie si vor actiona cumva sub puterea uriasa a prezentului care trebuia sa-i gaseasca pe un alt nivel al vietii.

Multi Sagetatori din al doilea decan pot trece prin schimbari neasteptate de domiciliu sau chiar de rezidenta, prin pierderi neasteptate de persoane sau de bunuri, prin nedorite procese succesorale sau prin imprevizibile reorientari profesionale.

Sagetatorii din al doilea decan care au functii de conducere pot influenta foarte mult – in bine sau in rau, in functie de natura caracterului lor – oamenii de care sunt responsabili. Oamenii politici care sunt nascuti in acest decan al zodiei Sagetator ar face bine sa fie foarte atenti.

Indiferent de locul lor in societate, Sagetatorii din al doilea decan nu vor fi testati de viata in mod gratuit. Ei au, toti la un loc, de invatat o anumita lectie spirituala care sa-i apropie in final cel putin de esenta divina a vietii, sau chiar de Dumnezeu.

Horoscop Sagetator, al treilea decan (data nasterii in intervalul 12-21 decembrie)

In anul astrologic 2019-2020 le recomandam Sagetatorilor din al treilea decan sa evite sa se inscrie la scoala de soferi, sa sofeze, sa cumpere sau sa schimbe masini, ori sa plece la drum lung cu masina personala.

Sagetatorii din al treilea decan care sunt medici in spitale de urgenta ar face bine sa evite turele de noapte in zilele de marti, miercuri si sambata. De asemenea, perioadele nefaste ale momentelor de Luna Plina e bine sa fie si ele degrevate de activitati importante sau de decizii capitale.

Cu exceptia Sagetatorilor din primul decan, toti ceilalti Sagetatori pot lua decizii gresite in cazul in care anumite evenimente financiare ii iau prin surprindere.

Fata de absolut orice proba dificila a vietii, Sagetatorii din al treilea decan se pot salva prin iubire, prin credinta, prin forta morala, prin vointa de a intelege semnificatia reala a fiecarui test, a fiecarei incercari. Probabil ca pentru multi dintre ei, o cale spirituala autentica se va anunta la orizont, lasand aceasta chestiune deschisa pentru anul astrologic 2020-2010.