Zodia Maimuta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Zodia Maimuta

Horoscop Maimuta

Anii – 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040, 2052

Plini de farmec şi de energie, aceşti nativi din zodia Maimuta tânjesc după distracţie, activitate şi stimulare; le plac foarte mult provocările. Cu adevărat ştiu cum să se sima bine şi deseori pot fi văzuţi trecând de la un grup la altul, de la un prieten la altul, atrăgând şi pe alţii după ei. Fiind mereu optimişti şi senini, uneori sunt percepuţi ca nişte celebrităţi în cercurile în care se învârt, şi asta datorită faptului că sunt foarte spirituali şi au o minte foarte ascuţită.
Sunt inteligenţi şi reuşesc foarte rapid să înveţe lucruri noi şi întotdeauna născocesc idei noi, inovatoare. Le place foarte mult să joace diverse jocuri şi deseori îi tachinează pe cei din jur sau pun la cale farse diverse. Chiar dacă uneori chiar ajung să-i rănească pe cei apropiaţi, nu pot renunţa la acest tip de comportament.

Maimutele sunt persoane ambiţioase şi foarte adaptabile şi nimic nu le poate sta în cale atunci când îşi propun să facă ceva; nu ştiu ce este acela eşec. Au o memorie de invidiat şi reuşesc să-şi amintească tot ceea ce au văzut sau au citit vreodată. Cu toate că sunt inteligenţi şi creativi, din păcate, nu reuşesc mereu să-şi facă remarcate aceste calităţi. Ceilalţi i-ar putea percepe ca fiind puţin confuzi, însă situaţia nu sta nici pe departe aşa.

În domeniul finanţelor, cei din zodia Maimuta sunt adevăraţi vrăjitori. Sunt foarte şireţi şi reuşesc cu uşurinţă să-i păcălească pe ceilalţi atunci când vor. Chiar şi aşa este foarte dificil ca cineva să se supere pe ei. Niciodată nu fug de muncă şi le place foarte mult să călătorească. Sunt destul de suspicioşi şi nu se încred în cei din jurul lor.
În mod surprinzător, cei născuţi în zodia Maimuta ştiu să fie, de asemenea şi foarte buni ascultători şi reuşesc să descâlcească iţele celor mai complicate intrigi, cu mare uşurinţă sau să rezolve probleme dificile rapid. Datorită faptului că sunt foarte curioşi din fire, vor vrea să cunoască cât mai multe lucruri, despre cât mai multe subiecte. În acelaşi timp, însă, le place şi să facă parada de tot ceea ce ştiu ei şi să se dea mari în faţa prietenilor şi a cunoscuţilor.

Aceşti nativi Maimuta sunt predispuşi la diferite accidentări datorită faptului că sunt destul de nechibzuiţi şi îşi asumă riscuri prosteşti, dar şi pentru că nu prea au valori morale înalte. Şi asta deoarece principalul lor scop în viaţă este să-şi facă toate poftele lor, să-şi satisfacă toate plăcerile; nu o fac din maliţie – pur şi simplu asta este felul lor de a fi. Cu toate astea, acest tip de comportament, nepăsarea faţă de alţii şi concentrarea asupra propriei persoane, îi cam baga în buclucuri.

În dragoste Maimutele sunt parteneri amuzanţi şi distractivi, însă nu stau prea bine la capitolul romantism. Vestea bună este că reuşesc cât de cât să compenseze aceste lipsuri datorită faptului că sunt foarte descurcăreţi şi mânuiesc cu măiestrie cuvintele.

Poate că nu reuşesc să-i cucerească chiar pe toţi cu care interacţionează, dar credeţi că nativilor din acest semn le pasă câtuşi de puţin? Lumea lor privată, plină de energie şi o anumită nepăsare, dar şi lipsită de griji, dar plină de bună dispoziţie şi benchetuiala nu este pentru orişicine!

Însă aceşti nativi Maimuta nu sunt oameni răi! E drept că pot fi răutăcioşi, însă nu au un suflet rău! Poate că sunt prea curioşi pentru propriul lor bine şi atât! Le plac provocările şi oricând vor alege viaţa agitată de la oraş în defavoarea unui trai paşnic în mediul rural. Cea mai plăcută modalitate de petrecere a timpului liber pentru aceşti nativi este să privească şi să observe oamenii.

Maimutele mereu vor vrea să încerce absolut orice în viaţă, măcar o dată, ceea ce s-ar putea repercuta destul de neplăcut asupra relaţiilor lor. Faptul că sunt atât de indulgenţi cu ei înşişi şi de permisivi îi poate face să se confrunte cu anumite probleme. Căci eu nu prea au autocontrol atunci când vine vorba de mâncare, alcool sau consumul de anumite substanţe şi alte vicii.

Pentru aceşti nativi pare că mereu e timp numai pentru petreceri, fapt care poate duce la mahmureli teribile, dar şi la inimi sfărâmate (evident că ale altora!). În astfel de momente ar putea chiar să experimenteze ceva remuşcări. Cu toate astea nu vor recunoaşte că au greşit, vor încerca însă să-o lase puţin mai moale cu distracţiile şi să încerce să detensioneze atmosfera… însă acest lucru nu va dura prea mult.

Maimutele nu se prea grăbesc să se aşeze la casa lor. Se plictisesc destul de rapid până reuşesc să-şi găsească cu adevărat jumătatea. Le place să flirteze foarte mult şi chiar au tendinţa de a trăi în promiscuitate până în momentul când găsesc persoana potrivită. Însă în momentul în care şi-au luat un angajament faţă de cineva, vor rămâne fideli pentru totdeauna. Au nevoie alături de ei de o persoană foarte răbdătoare şi înţelegătoare.

Datorită calităţilor pe care le au pot presta aproape orice meserie vor. Muncesc repede şi bine, dar au tendinţa de a profita de acest aspect şi de a tarifa dublu serviciile oferite. Meseriile care li se potrivesc celor din zodia Maimuta sunt: bancher, contabil, inginer, cercetător, controlor de trafic, agent de vânzări, regizor, designer, etc.

Conform horoscopul chinezesc, lecţia pe care trebuie să o inveţe cei din zodia Maimuta – să se gândească şi la ceilalţi, nu numai la ei înşişi, măcar din când în când. Aceşti nativi vor reuşi să îşi găsească cu adevărat împlinirea atunci când vor realiza că de fapt lumea nu se învârte în jurul lor.

Sunt compatibili cu Şobolanul şi Dragonul şi incompatibili cu Calul şi Şarpele.

Diferiţilor ani ai acestei zodii le sunt atribuite diferite elemente, ceea ce ar putea duce la o anumită schimbare a caracteristicilor unui nativ. Cele cinci elemente sunt Metalul, Apă, Lemnul, Focul şi Pământul.

Maimuţa de Metal (1920, 1980, 2040)

Aceşti nativi sunt ambiţioşi şi hotărâţi. De cele mai multe ori vor reuşi să realizeze tot ceea ce şi-au propus. Au un suflet bun şi sunt amuzanţi, însă preferă să petreacă majoritatea timpului în singurătate. Sunt foarte loiali atât patronilor sau şefilor, cât şi partenerilor de viaţă şi prietenilor.

Maimuţa de Apă (1932, 1992, 2052)

Cei născuţi sub auspiciile elementului Apă sunt foarte sensibili şi de foarte multe ori vor ajunge să fie răniţi şi să sufere. Întotdeauna încearcă să-şi ascundă sensibilitatea exagerată în spatele umorului. Dacă vor reuşi să-şi menţină atenţia concentrată, vor reuşi în viaţă. Însă de cele mai multe ori este foarte dificil pentru aceşti nativi să nu fie distraşi de la ţelurile lor.

Maimuţa de Lemn (1944, 2004, 2064)

Aceste persoane au abilităţi comunicaţionale deosebite, cu ajutorul cărora reuşesc să relaţioneze şi să interacţioneze foarte uşor şi rapid cu ceilalţi. Muncesc foarte mult şi întotdeauna reuşesc să înţeleagă modalitatea exactă în care funcţionează lucrurile.

Maimuţa de Foc (1956, 2016, 2076)

Cei născuţi în acest semn, Maimuta de Foc, sunt ambiţioşi, hotărâţi şi foarte puternici. De îndată ce îşi stabilesc nişte ţeluri sau scopuri, vor începe să le ducă la îndeplinire, rând pe rând, unul câte unul. Chiar dacă uneori au tendinţa de a deveni cam autoritari şi de a privi lumea de sus, sunt persoane în preajma cărora este foarte plăcut să se afle cineva.

Maimuţa de Pământ (1908, 1968, 2028)

Acestor nativi din zodia Maimuta de Pământ le place foarte mult să se implice şi să fie foarte activi în comunitatea în care trăiesc. Întotdeauna vor încerca să trăiască “corect” şi vor respecta toate normele morale sau legale de comportament. Sunt oameni pe care ceilalţi se pot bizui cu adevărat; au tendinţa de a lua toate lucrurile mult prea în serios, atât pe plan personal, cât şi profesional. Întotdeauna vor da tot ce au mai bun în ei şi aşteaptă şi pretind respectul celor din jur.