Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Lecturi Astrologice

astrologie
Astrologia înseamnă mult mai mult decât semnul tău solar şi rubrica de horoscop pe care o găseşti în ziare. Dacă vrei să înveţi mai multe despre astrologie, ai ajuns la locul potrivit. Bine ai venit şi sperăm să te bucuri, alături de noi, de magia Astrologiei!

Introducere

Iniţial Astrologia a fost cunoscută ca un sistem filozofic, psihologic și terapeutic, care putea să ofere informații detaliate despre locul de unde venim, ce fel de persoană suntem și cum să ne utilizăm calităţile și abilitățile în beneficiul personal. Adepţii curentului New Age se bazează pe astrologie din mai multe motive principale: înțelegerea psihologică a sinelui și a altora, înțelegerea dinamicii interne a relațiilor, planificarea evenimentelor sau prezicerea viitorului.

Deşi milioane de oameni citesc horoscopul de zi cu zi, nu încearcă niciodată să învețe elementele de bază ale astrologiei. Aproape toată lumea îşi ştie semnul zodiacal, dar nu sunt multe persoane care să încerce să afle ce ascunde astrologia dincolo de caracteristicile semnelor zodiacale. Mulți oameni pur și simplu nu au timp ca să învețe un vocabular nou sau să fie provocați cu idei complexe. Nu este vorba că nu le place astrologia, ci, mai degrabă, poate că mulți astrologi fac subiectul mult prea complex pentru începători.

Astrologia este un subiect complicat, dar și unul foarte fascinant. Dacă eşti un începător care caută să înţeleagă astrologia, aici e locul perfect pentru tine ca să-ţi începi studiul. Scopul secţiunii „Astrologie” de pe site-ul nostru este de a încerca să facem din astrologie un domeniu uşor de înţeles pentru toată lumea.

Acest site acoperă informațiile de bază în mod clar și cuprinzător, dar îşi propune şi să te conducă mai departe, spre o aprofundare a cunoștințelor pe care le ai. Poți să deschizi această pagină, cu absolut nici o cunoştinţă prealabilă din domeniu, şi cu puţină concentrare, să afli tot ce trebuie să ştii ca să poţi să desluşeşti chiar şi cele mai complicate horoscoape.

Pasionaţii de astrologie mai avansați pot beneficia de secțiunile în care astrogramele sunt strict delimitate, într-un mod organizat, pe care le pot duplica cu cele din propria colecție. Odată ce ai învățat această tehnică, nu-ţi va mai fi dificil să te descurci cu nicio astrogramă.

Mulți oameni studiază astrologia ca un mijloc de a obține o mai bună înțelegere a interacțiunii umane, iar explicațiile şi tehnicile descrise aici, te vor ajuta să devii un cunoscător în astrologia relaţională.

Dacă vrei să afli ce îi rezervă viitorul, acest site îţi va oferi instrumentele necesare pentru a te uita la un horoscop şi a desluşi evenimentele potenţiale. În plus, în această secţiune vei găsi informaţii despre cum să-ţi planifici evenimentele folosindu-te de astrologie.

Astrologia este despre lecții de viață și maximizarea potențialului propriu, iar în acest site, scopul nostru este să îţi oferim tehnici ușor de înțeles, care te vor ajuta să stăpâneşti această disciplină antică şi fascinantă. Prin acest mic ghid astrologic speram să ajutăm un pic la recuperarea cunoștințelor pierdute și să arătăm cum putem utiliza Astrologia pentru a ne îmbunătăți alegerile pe care le facem în viață!

Toate pozițiile planetelor în diferite semne zodiacale sau în diferite case astrologice şi aspectele pe care le formează planetele între ele, pot fi „interpretate”.

1). Nu există planetă rea. Fiecare planetă are o funcție definită. Fiecare funcție este necesară pentru realizarea totalității organice. Eliminarea este la fel de valoroasă ca asimilarea. (…)

2). Nu există aspect rău. Involuția este la fel de necesară ca şi evoluția. (…) Tensiunile sunt la fel de valoroase ca și liniștea, chiar mai creative.

3). Fiecare semn zodiacal este la fel de bun (…) ca oricare altul. Nu există lună sau zi de naștere mai bune. Ceea ce contează este să realizezi funcția vitală sau „calitatea” revelată de semn sau de simbolul – grad.

4). Nici o hartă natală nu este mai bună ca alta. Este întotdeauna mai bună din punct de vedere al scopului unei anumite persoane. Deoarece toate scopurile sunt în mod egal valoroase și necesare în economia întregului mai mare, harta natală a fiecărui om este mai bună pentru scopurile vieții sale decât harta oricărui alt om.

(citat din Dane Rudhyar – Astrologia personalității).

Există multe informații care se pot obține prin analizarea unei astrograme natale. De exemplu, putem să vedem cum suntem percepuți de către oamenii din jurul nostru, care sunt nevoile noastre emoționale, cum ne exprimăm dragostea şi afecțiunea, ce talente avem (talente de care poate nici nu suntem conștienți sau care, poate, nu au fost încă utilizate la adevăratul potențial).

Harta natală oferă beneficiul autocunoașterii, ne poate oferi o percepție cu totul nouă despre noi înșine, direcția în viață și o deschidere spre noi posibilități, atât în sens fizic cât și psihologic.

Mult noroc!

Newsletter