Zodia Berbec
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Berbec

Zodia Berbec (21.03-20.04)

Perioada: 21 Martie – 20 Aprilie
Element: semn de Foc
Grup: Emotional
Polaritate: Pozitiva
Culoare norocoasa: Rosu
Casa reprezentativa: Prima- casa aspectului fizic si a Eu-lui
Piatra norocoasa: Diamantul
Planeta guvernatoare: Marte

Berbecul este primul semn al zodiacului. Guvernat de catre Marte – zeul roman al razboiului. Asadar, acest semn d foc este cel mai nelinistit. Cei nascuti sub acest semn fac intotdeauna ceva sau nivelul lor de energie are de suferit.

Berbecul are o personalitate dinamica. Sunt persoane care au tendinta sa intoarca capete atunci cand intra intr-o incapere. Dau dovada de niveluri ridicate de energie si tanjesc dupa aventura. Adora sa-si asume riscuri si cred ca stiu mai multe decat altii. Asadar, daca ar fi sa te ineci, ar fi primii care ar sari in apa ca sa te salveze. De asemenea, sutn foarte atenti la siguranta altora desi ei insisi nu s-ar gandi de 2 ori daca ar fi vorba sa-si puna viata in pericol. Asadar, sa nu fii surprins daca te cearta pentru ca ai intrat in apa fara sa fii atent.

Caracteristici generale

Fiind primul semn din Zodiac, prezenta Berbecului indica aproape intotdeauna inceputul a ceva plin de energie si cu desfasurare furtunoasa. Putine sunt lucrurile care il pot tine in loc pe un Berbec. Sunt persoane infocate, pasionale, dinamice, rapide si competitive. Cand vine vorba de actiuni, de a intreprinde ceva, Berbecul este cel mai bun. Le place sa fie deschizatori de drumuri si sunt vizionari, indiferent daca sunt chestiuni legate de serviciu sau doar petreceri cu prietenii, Berbecii se lanseaza in actiune cu ardoare.

Zodia Berbec dragoste

Acestui semn de foc ii place sa flirteze, iar cand vine vorba de dragoste puteti fi siguri ca va prelua initiativa. Reactioneaza rapid atunci cand cineva le atrage atentia. Dar pentru a-i mentine interesul treaz, o persoana trebuie sa fie la fel de plina de energie si la fel de interesanta pe cat este acest nativ. Berbecul este un semn pasional, care iubeste aventura. Cand se aprinde focul pasiunii- chiar arde! Pasiunile fulgeratoare sunt ceva obisnuit pentru Berbeci. Insa cand s-a instalat dragostea, puteti fi siguri ca este pentru intreaga viata. Atat timp cat va exista atractie, pasiune si provocare, suficiente pentru a-i mentine viu interesul, relatiile cu acest nativ vor fi puternice si de lunga durata.

Zodia Berbec familie si prieteni

“Activitatea” este cuvantul cheie pentru Berbeci. Iar ei sunt mereu in miscare! In ceea ce priveste prietenii acestor nativi, cu cat sunt mai multi si mai diferiti, cu atat mai bine! Este nevoie de o mare varietate de personalitati si tipologii umane pentru a se completa cercul de prieteni al acestor nativi. Fiind sociabili si imprietenindu-se usor, reprezentantii acestei zodii vor reusi in viata sa isi creeze un numar foarte mare de cunostinte si sa lege multe prietenii. Insa prietenii de lunga durata vor reusi sa pastreze numai cu acele personae al caror nivel energetic este la fel de mare ca al lor si care pot tine pasul cu ei.

Independent si ambitios, acest nativ isi alege calea in viata inca din tineretea timpurie. Desi nu pastreaza legatura cu cei dragi lor atat de mult cat ar trebui, Berbecii isi iubesc foarte mult familia. Sunt directi in relatiile cu ceilalti, iar cand isi exprima sentimentele puteti fi siguri ca sunt cat se poate de reale si sincere.

Zodia Berbec cariera si bani

Acesta este domeniul in care nativii Berbeci stralucesc si exceleaza. Ambitios si creativ, animat de dorinta de a fi cel mai bun, Berbecul gaseste la locul de munca exact mediul propice unde se poate desfasura. Fiind lider innascut, Berbecul prefer sa preia conducerea in loc sa preia ordine. Are instincte si abilitati excelente cand vine vorba de a-si gasi locul perfect de munca.

Pus in fata unei provocari, nativul Berbec va analiza rapid situatia si va alege solutia optima. Competitiile fac ca acest semn de foc sa straluceasca si mai tare. In viata profesionala acest semn se lasa ghidat de instinctele sale puternice, isi va organiza singur strategiile, lucru care se dovedeste a fi de fapt principalul sau scop: acela de a gasi ce e mai bun. Carierele care se potrivesc acestui semn sunt: agent imobiliar, in vanzari, manager sau liber intreprinzator.

Desi este inteligent, acest nativ nu va reusi mereu sa puna deoparte bani albi pentru zile negre. Si asta deoarece pentru un Berbec conteaza mai mult distractiile, cumparaturile, jocurile de noroc sau cele de la Bursa. Acest semn nu se va gandi niciodata la viitor; adevarata lor filozofie lor de viata fiind aceea de a trai clipa. Desi nu le lipsesc banii, deoarece sunt persoane muncitoare si capabile de a produce bani, acestia sunt cheltuiti aproape imediat. Insa puteti fi siguri ca Berbecul se va distra la maxim si isi va oferi ce e mai bun de toti acei bani.

Horoscop Berbec: Caracteristici pozitive:

 • Sunt plini de energie si foarte curajosi
 • Sunt siguri pe ei, ageri la minte si inventivi
 • Sunt inflacarati de pasiune si caldura
 • Sunt expresivi
 • Au un simt puternic al situatiilor de urgenta

Horoscop Berbec: Caracteristici negative:

 • Pot fi egoisti
 • Pot fi impulsivi si nerabdatori
 • Pot avea un temperament impulsiv
 • Sunt predispusi spre a-si asuma riscuri inutile
 • Au tendinta sa amane

Horoscop Berbec: Informatii:

 • Culoare de baza: rosu
 • Piatra: diamant, acvamarin sau ametist
 • Numere norocoase: 6 si 7
 • Ziua norocoasa: marti
 • Culori norocoase: nuante de rosu
 • Cel mai bun loc pentru succes: oras mare

Cuvinte cheie Berbec

 • Calitati: curaj, determinare, entuziasm, incredere in sine
 • Defecte: nerabdare, argumente prostesti, permit fricii sa le limiteze sansele si alegerile
 • Carisma si trasaturi fizice: trup atletic, atitudine tinereasca, nevoie constanta de a conduce
 • Ce le place Berbecilor: hainele confortabile, sa fie primii, provocarile psihice, sporturile individuale
 • Ce nu le place Berbecilor: inactivitatea, intarzierile, sarcinile in care nu isi pot folosi talentele native
 • Cand se simt cel mai bine: in situatiile in care este nevoie de actiune, de infruntarea temerilor, de competitie si libertatea de alegere. Nativii din Berbec se simt mult mai bine cand ies din casa si sunt in actiune, decat cand stau aproape de casa.

Persoane publice nascute in zodia Berbecului: Russel Crowe, Kate Hudson, Kristen Stewart, Mariah Carey, Alec Baldwin.

Vezi șiAries Zodiac Sign