Zodia Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Capricorn

Zodia Capricorn (21.12-19.01)

Perioada: 21 Decembrie – 19 Ianuarie
Element: semn de Pamant
Grup: Teoretic
Polaritate: Negativa
Culoare norocoasa: Maro
Casa reprezentativa: a zecea- casa vietii sociale
Piatra norocoasa: Onixul
Planeta guvernatoare: Saturn

Caracteristici generale zodia Capricorn

Capricornul este guvernat de catre Saturn. Persoanele nascute sub aceste semn sunt prudente si practice. Intreaba-le ce parere au despre noua ta idee si iti vor spune daca are logica sau nu. De fapt, pot inbunatati ideile tale pentru a le face fructuoase, fiind renumiti ca mari „rafinatori de idei”.

Capricornii au o personalitate disciplinata. Sunt ambitiosi si au tendinta sa evolueze treptat si sigur in cariera. Sunt renumiti pentru eforturile suplimentare pe care le fac pentur a termina proiectele. Sunt foarte rabdatori in fata unor persoane cu temperamente agresive, reusins sa-si pastreze calmul indiferent de situatie. Au un simt dezvoltat al umorului si desi este foarte sarcastic, are mare succes deoarece Capricornii stiu cum sa-l foloseasca.

In general, personalitatea unui Capricorn este una multumitoare. Se imbraca atent si au un comportament rafinat. Nu se anima cu usurinta si in caz de urgenta, ei ar fi cei care ar prelua imediat conducerea.

Capricornul este cel mai profesionist si mai traditionalist semn din intreg zodiacul. Acestui semn cu mult simt practic ii place sa abordeze viata in cel mai conventional mod posibil. Fiind considerat cel mai serios nativ, Capricornul poseda un anumit tip de independenta, la care nu va renunta niciodata, dar care ii asigura considerabile progrese, atat in planul personal, cat si in cel profesional.

Horoscop Capricorn: Caracteristici pozitive:

 • Sunt disciplinati, prudenti, rezervati si calmi
 • Sunt plini de umor
 • Sunt ambitiosi, prudenti si pragmatic
 • Au un temperament bland cu maniere si o imagine atent studiate

Horoscop Capricorn: Caracteristici negative:

 • Pot fi egoisti si gelosi
 • Au tendinta sa fie pesimisti, meschini si fatalisti
 • Poarta pica multor persoane

Zodia Capricorn dragoste

Capricornul este un amant serios, care prefera sa ia lucrurile incet si pe indelete. Niciodata acest nativ nu se va arunca cu capul inainte. El va lua lucrurile treptat, va strabate incet, pas cu pas fiecare etapa a unei relatii. Nu isi va exprima sentimentele in prea multe cuvinte, in schimb va lasa faptele sa vorbeasca pentru el. Capricornul pune mare pret pe fapte si de aceea va merge pana in panzele albe si va face orice pentru a-si arata astfel dragostea. Capricornii sunt foarte generosi cand fac daruri si nici macar nu vor clipi atunci cand vor plati sume exorbitante pentru o cina sau pentru o iesire in club. Autentici si sinceri puteti fii siguri ca cele cateva cuvinte pe care vi le vor spune valoreaza la fel de mult ca si aurul.

Zodia Capricorn familie si prieteni

Combinand inteligenta cu simtul umorului, acesti nativi sunt prieteni nemaipomeniti. Se vor inconjura de persoane care sunt oneste, loiale si care imbratiseaza aceleasi valori ca si ei. Ii pretuiesc foarte mult pe cei dragi si vor face tot ce le sta in putere pentru a ajuta un membru al familiei sau un prieten aflat la nevoie. Traditionalist prin felul sau de a fi Capricornul adora sarbatorile precum Craciunul, cand toata lumea se aduna pentru a sarbatori si a fi impreuna. Desi acest nativ nu are un cerc de prieteni foarte mare, putinii alesi pe post de prieteni vor avea in acesta un partener loial si adevarat. Manifestarile emotionale nu ii caracterizeaza pe cei din acest semn. Vor prefera sa isi demonstreze sentimentele prin fapte si nu prin cuvinte.

Zodia Capricorn cariera si bani

“Ambitia” este cuvantul cheie pentru acesti nativi, iar propozitia cheie este “Eu folosesc”. Capricornii poseda un al saselea simt care le spune exact ceea ce trebuie sa faca pentru a reusi in munca. Sa urce pe scara ierarhica incepand cu prima treapta nu ii sperie pe acestia si cand si-au fixat un tel nimic nu ii poate face sa se intoarca din drum.

Pe langa faptul ca isi fixeaza standarde inalte, sinceritatea, perseverenta si dedicatia pentru munca sunt calitati care fac din acest nativ un manager exceptional. Loialitatea si capacitatea de a munci pe branci pentru atingerea scopurilor sunt calitati pe care Capricornul le apreciaza la el si la ceilalti. Carierele din management, invatamant, finante si imobiliare sunt alegeri potrivite pentru acest semn.

Capricornii sunt plini de resurse si stiu sa isi administreze foarte bine timpul si banii. Foarte rar isi permit extravaganta de a cheltui din banii greu castigati prin munca pe lucruri neimportante sau frivole. Ca regula generala insa Capricornii vor cheltui banii numai pe lucruri practice, dar si in cazul acesta, cu multa chibzuinta. Articolele multi- functionale sunt preferatele lor.

Horoscop Capricorn: Informatii:

 • Culoare de baza: rosu inchis
 • Piatra: granat
 • Numere norocoase: 3 si 7
 • Ziua norocoasa: sambata
 • Culori norocoase: verde inchis
 • Cel mai bun loc pentru succes: zone izolate si linistite

Cuvinte cheie Capricorn

 • Calitati: responsabili, buni manageri, disciplinati, cu multa stapanire de sine si cu dezvoltat simt al umorului negru
 • Defecte: neiertatori, condescendenti, pesimisti, considera ca sunt atoatestiutori
 • Carisma si trasaturi fizice: constitutie medie, pot devein atletici cu efort, insa sunt molatici
 • Ce le place: familia, traditia, obiectele artizanale, muzica, sa li se recunoasca statutul
 • Ce nu le place: aproape nimic Cand se simt cel mai bine: in situatiile de munca positive, intr-un mediu urban cu stil si cultura, cand detin controlul.

Persoane publice nascute in zodia Capricorn: Tiger Woods, Orlando Bloom, Kate Bosworth, Nicholas Cage, Mel Gibson.

Vezi șiCapricorn Zodiac Sign