Compatibilitate zodii
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitate Zodii

Apa stinge Focul, iar Aerul aţâţâ Focul… Cam asa stau lucrurile şi în ceea ce priveşte compatibilitatea dintre semnele zodiacale. Există zodii care se completează reciproc, care pot avea o relaţie minunată, însă există şi zodii absolut incompatibile, iar nativii acestora vor fi nefericiţi împreună.

Când îţi alegi un partener este foarte important să fii compatibil cu acesta. Ce ar trebui să faci? Să aştepţi câţiva ani de zile, ca să cunoşti în profunzime persoană? Să laşi timpul să treacă peste tine şi după cine ştie câţi ani să realizezi că omul de lângă tine nu este ceea ce-ţi doreai?

Vă sugerăm o soluţie mai simplă: verificaţi cât de compatibilă este zodia persoanei respective cu propria voastră zodie. Atenţie, însă, să nu vă lăsaţi păcăliţi. Compatibilitatea va arăta care sunt punctele esenţiale în care vă potriviţi sau nu cu persoana dorită. Incompatibilitatea va arăta ce nu merge şi unde ar trebui să umblaţi ca să faceţi relaţia să meargă. Incompatibil nu înseamnă să treci peste relaţia respectivă ci va arăta care sunt punctele în care nu vă potriviţi cu o persoană. în aceste condiţii, trebuie să faceţi în aşa fel încât ori să schimbaţi persoana respectivă în punctele importante ori să vă schimbaţi pe voi înşivă.

Nu puneţi semnul de egal între incompatibilitate şi renunţare. Pentru că Soartă o să se răzbune pe voi. Incompatibilitatea zodiilor vă este dată că o provocare pe care o puteţi accepta – şi atunci să învăţaţi ceva din ea – sau o puteţi respinge – şi atunci veţi amâna lecţia karmică pentru o dată ulterioară. Deci, aici, la compatibilitatea zodiilor, deschideţi-vă mai mult mintea decât ochii.

Dacă vrei să afli care este gradul de compatibilitate între tine şi o persoană născută în acelaşi semn sau o persoană care este născută în altă zodie, tot ceea ce ai de făcut este să selectezi zodia ta şi pe cea a persoanei care te interesează.

De asemeni, vei afla şi ce se poate face în cazul în care astrele îţi sunt potrivnice şi care sunt şansele de supravieţuire ale cuplului vostru.

Vezi șiZodiac compatibility