Zodia Rac
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Rac

Zodia Rac (22.06-23.07)

Perioada:22 Iunie – 22 Iulie
Element:semn de Apa
Grup:Emotional
Polaritate:Negativa
Culoare norocoasa:alb, argintiu
Casa reprezentativa:a patra- casa familiei
Piatra norocoasa:Perla
Planeta guvernatoare:Luna

Racul este guvernat de catre luna. Cei nascuti sub acest semn sunt curajosi, plini de dragoste si constienti is ambitiosi. Adora libertatea si sunt gata sa preia initiativa. Isi apreciaza familia mai mult decat bogatia sau succesul. Au puteri intuitive si foarte multa imaginatie, fiind cei mai potriviti pentru meserii creative.

Racii au o personalitate altruista si plina de compasiune. Iti pot simti durerea, fie ca este emotionala, fizica sau financiara si aceasta ii face sa fie mereu dornici sa ajute, atata timp cat nu vrei sa profiti de ei. Racii sunt persoane emotive care simt nevoia da a avea grija de altii. In consecinta, aceste persoane au adeseori animale de casa. Nu le place sa-si asume riscuri si au o personalitate directa si plina de forta. Aceste personae sunt de obicei foarte inovatoare si vor lucra indiferent de cat este nevoie pentru ca intreprinderile lor sa fie incununate de succes.

Caracteristici generale zodia Rac

Profund intuitiv si sentimental, Racul poate fi cel mai dificil de cunoscut semn din intreg zodiacul. Emotiile sunt foarte importante si puternice pentru acest semn, iar cand vine vorba de familia si casa lui, nimic altceva nu este mai important. Milosi si empatici, Racii sunt mereu pe aceeasi lungime de unda cu cei de care sunt inconjurati. Devotamentul este cuvantul cheie pentru reprezentantii acestei zodii, ceea ce ii face sa fie persoane sensibile, minunat de avut in preajma.

Horoscop Rac: Caracteristici pozitive:

 • Sunt iubitori, sensibili si grijulii
 • Sunt fiinte emotive
 • Sunt precauti si vicleni
 • Sunt suflete creatoare cu o intuitie extraordinara
 • Sunt protectori si plini de compasiune

Horoscop Rac: Caracteristici negative:

 • Sunt schimbatori
 • Pot fi indecisi uneori
 • Pot fi agatatori si posesivi
 • Nu isi pot exprima sentimentele
 • Pot suferi de un complex de inferioritate datorita suprimarii emotiilor
 • Se agata de trecut

Zodia Rac dragoste

“Eu simt” este propozitia cheie pentru Raci, iar acest lucru devine mult mai evident cand vine vorba de dragoste. Atenti si delicati Racii isi vor dezvalui sensibilitatea in fata partenerilor lor. Se indragostesc repede si isi vor cauta un partener care sa ii inteleaga cat mai mult posibil. Partenerii superficiali si foarte ambitiosi nu sunt potriviti pentru acest semn. Nativul acestei zodii isi va cauta un amant la fel de intuitiv ca si el. Racii sunt parteneri devotati, iubesc copii si se casatoresc o data pentru totdeauna.

Zodia Rac familie si prieteni

Traditionalisti si mamosi Racii sunt parinti exceptionali. Prioritatile principale ale acesui semn sunt cele legate de familie. Acest lucru se vede si in caminele pe care si le fac, dar si in simtul datoriei pe care il manifesta. De multe ori acesti nativi apleaneaza conflictele care ar putea izbucni in cadrul familiei si lasa de la ei, tocmai pentru a pastra armonia. Indiferent de ce ar fi nevoie sa faca pentru un membru al familiei sale, Racul o va face. Sunt foarte sentimentali si sarguinciosi cand vine vorba de a pastra albume foto ale familiei si orice tine de istoria si trecutul acesteia. Impartasirea povestilor legate de familia sa catre generatiile urmatoare este una dintre indeletnicirile sale favorite.

Cand vine vorba de relatiile de prietenie, Racii sunt prieteni de nadejde. Sunt intotdeauna dornici sa ii ajute pe ceilalti, fara a-si neglija insa obligatiile familiale. Isi respecta foarte mult prietenii si tin la ei, acestia fiind, in general, alesi dintre cei cu care acesti nativi se aseamana. Fiind persoane care prefera sa stea in intimitatea casei decat sa iasa in lume, isi vor alege prieteni care sa le semene si care sa prefere sa vina in vizita si sa joace carti sau sa serveasca cina impreuna. Desi sunt persoane foarte intuitive Racii se lasa ghidati de inima si nu de creier, ceea ce ii face sa fie extrem de simpatetici, dar uneori si dificil de inteles. Timpul le vindeca insa pe toate!

Rac cariera si bani

Racii sunt atat de tenaci pe cat sunt de sensibili. Cand se pune problema sa munceasca, acestia isi sufleca manecile si se apuca de treaba. Exceleaza in sarcini sau meserii legate de acordarea de asistenta si ingrijire, ceea ce ii face sa fie asistenti medicali exceptionali. Alte meserii care li se potrivesc sunt acelea de menajera, gradinar sau jurnalist. Patriotismul si iubirea de tara a Racilor sunt baza de pornire pentru a deveni politicieni importanti. Pentru a se simti cu adevarat implinit, acest nativ are nevoie sa simta ca a reusit sa isi aduca contributia, ca a reusit sa schimbe ceva in existenta celorlalti, ca este important.

Securitatea este foarte importanta pentru Raci, la fel si siguranta materiala. Fac bani cu usurinta si deobicei ii economisesc. Acesti nativi nu sunt cheltuitori, ci mai degraba prefera sa investeasca si sa isi sporeasca banii. Ei considera ca banii reprezinta un simbol al statutului lor social, ceea ce ii determina sa isi faca conturi bancare substantiale. Racii sunt plini de resurse si isi administreaza banii si timpul foarte bine.

Horoscop Rac: Informatii:

 • Culoare de baza: argintiu
 • Piatra: perla sau piatra lunii
 • Numere norocoase: 3 si 8
 • Ziua norocoasa: vineri
 • Culori norocoase: alb si argintiu
 • Cel mai bun loc pentru succes: pe si langa apa

Cuvinte cheie Rac

 • Calitati: compasiunea, senzitivitatea emotionala, ferocitatea cu care ii apara pe cei pe care ii iubeste, tenacitatea
 • Defecte: sunt manipulatori, nu se implica in mod direct in conflicte, se agata de trecut si au tendinta de a trai mai mult in trecut decat in prezent, sunt nesiguri pe ei
 • Carisma si trasaturi fizice: au o constitutie medie, fata rotunda, piept proeminent, tendinta de a prelua conducerea
 • Ce le place: sa se relaxeze in sau langa apa, arta, hobby-urile legate de casa, o masa buna in compania prietenilor, sa ii ajute pe cei dragi
 • Ce nu le place: strainii, sa isi dezvaluie viata personala, sa fie criticati de mama lor
 • Cand se simt cel mai bine: Racul se va simti mereu cel mai bine acasa la el, inconjurat de familie, prieteni si de lucrurile personale

Persoane publice nascute in zodia Racului: Meryl Streep, Liv Tyler, Tom Cruise, Printul William de Windsor

Vezi șiCancer Zodiac Sign