Zodia Gemeni
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Gemeni

Zodia Gemeni (22.05-21.06)

Perioada: 22 Mai – 21 Iunie
Element: semn de Aer
Grup: Emotional
Polaritate: Pozitiva
Culoare norocoasa: Verde
Casa reprezentativa: a treia- casa comunicarii
Piatra norocoasa: Agatele
Planeta guvernatoare: Mercur

Acesta este al treilea semn al zodiacului si are drept caracteristici neliniste, nestatornicie, diversitate si exprimare articulata. Persoanele nascute sub acest semn sunt guvernate de Mercur – mesangerul roman al zeilor. Sunt persoane foarte adaptabile cu o minte flexibila. Sunt renumiti pentru a detine o capacitatea uimitoare de a face fata obstacolelor. De fapt, sunt extraordinari la a rezolva puzzleuri.

Gemenii au o carisma care nu are niciodata dificultati in a atrage, fiind comunicatori innascuti. Sunt plini de viata si au capacitatea de a distra oamenii, asadar nu este de mirare ca lumea ii adora. Fiind un semn dublu, Gemenii au opinii puternice si considera ca au mereu dreptate. Totusi, starea lor de spirit oscileaza atat de violent incat in momentul urmator isi pot contrazice propriul punct de vedere. Datorita acestor infame schimbari de stare de spirit, nu te poti baza pe ei mereu. Si daca ii enervezi, te pot biciui cu o limba ascutita.

Cei nascuti in aceasta zodie sunt romantici, una dintre calitatile lor adorabile fiind agerimea lor si dorinta de a se adapta oricarei situatii. Asemenea persoane sunt versatile dar uneori pot deveni inselatoare datorita aceste lipse de consistenta.

Caracteristici generale zodia Gemeni

Versatilitatea este cuvantul cheie pentru acest semn zodiacal. Expresivi si ageri, nativii Gemeni manifesta doua fatete diferite a personalitatii lor si niciodata nu vei sti cu siguranta cu care dintre acestea vei interactiona. Pe de o parte Gemenii pot fi sociabili, deschisi sa flirteze, comunicativi si pusi mereu pe distractie. Pe de cealalta parte, poti constata ca acest semn de Aer poate dezvalui alta latura: contemplativa, serioasa, nelinistita si chiar indecisa. Gemenii sunt adaptabili la circumstantele vietii, ceea ce ii face sa fie persoane placute. Lucrurile nu vor fi niciodata plictisitoare cand in jur este un nativ al acestei zodii.

Horoscop Gemeni: Caracteristici pozitive:

 • Sunt versatili si plini de energie
 • Comunica foarte bine si sunt foarte ageri
 • Se pot adapta oricarei situatii

Horoscop Gemeni: Caracteristici negative:

 • Pot fi tensionati si nervosi uneori
 • Pot fi indiscreti, schimbatori si vicleni

Zodia Gemeni dragoste

Mari iubitori de amor si amatori de provocari intelectuale, Gemenii sunt amanti spirituali si deosebiti. Discutiile ce preced partidele de amor sunt la fel de importante ca si actul in sine pentru acesti nativi, iar cand vine vorba de a-si condimenta viata sexuala, Gemenii nu se dau inapoi de la nimic. Usuratici si curiosi, acesti nativi vor avea numerosi amanti, de diferite tipologii, pana vor reusi sa isi gaseasca sufletul pereche, acea persoana justa pentru ei, capabila sa le egaleze nivelul lor intelectual si energetic. Gemenii au nevoie sa experimenteze emotii puternice, provocari si stimulari intense pentru obtine adevarata satisfactie. Insa in momentul in care a si-au gasit sufletul pereche se vor aseza la casa lor si se vor dedica total vietii in doi.

Gemeni familie si prieteni

Gemenii sunt persoane foarte sociabile si le place sa isi petreaca timpul in compania prietenilor si a familiei. Au perioade in care vor prefera sa iasa si sa faca lucruri extravagante, ca de exemplu sa sara cu coarda elastica, iar in alte perioade vor vrea sa stea in intimitatea casei lor si sa joace carti. In ambele situatii insa vor fi in compania prietenilor. Persoanele care vor reusi sa egaleze intelectul si dragostea pentru varietate a Gemenilor vor reusi sa le devina prieteni cu adevarat.

O alta calitate pe care acesti nativi din zodia Gemeni o cauta la ceilalti este comunicabilitatea. Gemenilor le place sa vorbeasca si sa faca schimb de idei cu cei din jur. Daca insa discutiile nu sunt interesante si fluente, isi pierd interesul pentru persoana respectiva. Familia este importanta pentru ei, mai ales acei membrii ai familiei cu care acestia sunt pe aceeasi lungime de unda. Prieteniile legate cu fratii lor sunt des intalnite in randul lor si deosebite, iar timpul petrecut cu acestia este pretuit. Responsabilitatile familiare reprezinta o grea incercare pentru acesti nativi, insa de fiecare data vor reusi sa razbata.

Zodia Gemeni cariera si bani

Cele mai potrivite cariere pentru acesti nativi sunt acelea care le stimuleaza intelectul. “Eu gandesc” este propozitia cheie pentru ei. Gemenii sunt inventivi si au valeitati literare. Este foarte important ca munca pe care o presteaza sa fie dinamica si plina de provocari, astfel incat sa nu poata sa se plictiseasca.

Cariere precum cea de profesor, lector, reporter, scriitor, predicator sau avocat sunt cele mai potrivite pentru acest semn. Orice meserie in care sa poata vorbi este buna! O alta alegere excelenta pentru Gemeni este cea de agent de vanzari. Intotdeauna reprezentantii acestei zodii vor fi inconjurati de unelte de comunicare: laptop, PDA, telefon, etc. Generarea de idei inovative si rezolvarea de probleme sunt alte domenii in care acesti nativi exceleaza.

Sa decida intre a fi practici sau a-si satisface placerile este foarte dificil pentru Gemeni. Desi considera banii “un rau necesar”, nu isi fac niciodata griji de unde vor face rost de ei. Cu toate ca nu tin cont de raportul intre cati bani produc si cati cheltuie, reusesc intotdeauna sa se descurce si sa mentina balanta in echilibru . Asta se datoreaza marii flexibilitati de care dau dovada acesti nativi.

Horoscop Gemeni: Informatii:

 • Culoare de baza: galben
 • Piatra: agata si smarald
 • Numere norocoase: 3 si 4
 • Ziua norocoasa: miercuri
 • Culori norocoase: gri si argintiu
 • Cel mai bun loc pentru succes: o locatie la inaltime deasupra nivelului marii

Cuvinte cheie Gemeni

 • Calitati: curiozitate, amabilitate, abilitatea de a impartasi idei cu altii, adaptabilitate, afectivitate
 • Defecte: risipa de energie pe prea multe lucruri in acelasi timp, nestatornicia in dragoste, nervozitatea, lipsa de concentrare
 • Carisma si trasaturi fizice: expesivitatea ochilor, rapiditatea, structura osoasa migniona, trasaturile fine ale fete
 • Ce le place: muzica, revistele, cartile, blogurile, sa vorbeasca (aproape cu oricine), sa faca scurte vizite in imprejurimile orasulu
 • Ce nu le place: repetitia si rutina, singuratatea, sa fie ingraditi
 • Cand se simt cel mai bine: cand sunt in mijlocul unei multimi, in locuri unde exista multe persoane cu care sa poata discuta – librarii, muzee

Persoane publice nascute in zodia Gemenilor: Kylie Minogue, Angelina Jolie, Johnny Depp, Courtney Cox, Colin Farrell

Vezi șiGemini Zodiac Sign