Zodia Balanta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Balanta

Zodia Balanta (23.09-22.10)

Perioada: 23 Septembrie – 22 Octombrie
Element: semn de Aer
Grup: Intelectual
Polaritate: Pozitiva
Culoare norocoasa: Albastru
Casa reprezentativa: a saptea- casa partenerilor
Piatra norocoasa: Safir
Planeta guvernatoare: Venus

Caracteristici generale zodia Balanta

Cel de-al saptelea semn este guvernat de catre planeta Venus. Elementul Aerului din acest semn creeaza stimularea mintala, cei nascuti sub acest semn avand o minte activa si abordand lumea cu echilibru si corectitudine.

Balantele sunt armonioase, diplomatice, cu simt artistic si poseda un simt puternic al frumusetii estetice. Acest semn are drept simbol balanta dreptatii, nativii acestei zodii avand tendinta de a cantari si evalua toate dovezile pentru a crea un echilibru. Sunt capabili de a vedea mai multe laturi ale unei situatii sau discutii. Fiind mai interesati de a juca corect nu vor lua o decizie finala pana cand nu vor fi analizat fiecare informatie. Totusi, deoarece uneori informatiile nu se mai opresc, pot fi foarte indecisi uneori.

Sensibili la ceea ce se intampla in jurul lor, certurile, disputele sau lipsa armoniei din mediul unei Balante ii tulbura echilibrul si armonia interioare. Asadar, veti gasi persoanele sub semnul Balanta incercand sa restabileasca pacea din jurul lor, ajungand sa fie partizani infocati a drepturilor omului si egalitatii. Totusi, arareori isi vor pune ideile in practica sau le vor aplica asupra propriei persoane.

Cumpanirea” este cuvantul cheie pentru aceasta zodie, iar cand vine vorba de a mentine lucrurile la un nivel echitabil, un nativ din Balanta va detine suprematia. Iubitori de pace si justitiari, cei nascuti sub acest semn detesta singuratatea. Parteneriatele si relatiile sunt foarte importante pentru Balante, mai ales cele la nivel personal. Cu personalitatea lor cuceritoare si felul lor de a fi cooperanti, acesti nativi nu sunt capabili sa stea singuri prea mult timp.

Horoscop Balanta: Caracteristici pozitive:

 • Sunt fermecatori, diplomati, iubesc pacea si sunt foarte talentati
 • Au simt artistic si intuitie
 • Sunt romantici si generosi
 • Sunt adaptabili si afectuosi
 • Sunt sociabili

Horoscop Balanta: Caracteristici negative:

 • Sunt indecisi si creduli
 • Sunt egoisti uneori
 • Viseaza cu ochii deschisi si sunt usuratici
 • Pot fi descurajati usor
 • Pot avea un temperament agresiv

Zodia Balanta dragoste

Una din prioritatile din viata unei Balante este aceea de a-si gasi partenerul ideal. Pentru cei care si-au gasit deja jumatatea, sa mentina pacea si armonia in cuplu va deveni ocupatia principala. Un nativ singur este un lucru nefiresc si trist. El are nevoie sa fie implicat intr-o relatie. Ca amanti reprezentantii acestui semn sunt expresivi, creativi si echilibrati. Le place foarte mult sa isi faca partenerii sa se simta complet satisfacuti in toate, incepand de la conversatii si terminand cu sexul. Farmecul lor personal si constanta lor dedicatie pentru gasirea echilibrului in relatiile cu ceilalti ii face sa fie niste parteneri minunati.

Zodia Balanta familie si prieteni

Amatori de distractii si dornici sa ii ajute pe ceilalti, nativii din Balanta sunt prieteni desavarsiti. Chiar daca uneori nu sunt punctuali si sunt indecisi, indata ce si-au intrat in rol sunt apti pentru orice. Acest semn flexibil iubeste sa petreaca timpul liber in compania prietenilor si a familiei si de cele mai multe ori ei preiau initiativa pentru aceste intalniri.

Pentru ca sunt persoane suave si sociabile, acesti nativi ii atrag in mod firesc pe ceilalti. Au un talent natural de a crea o aura de armonie in jurul lor, fapt pe care ceilalti il gasesc a fi foarte atragator, in general. Cand vine vorba de incercari sau provocari, acest semn al echilibrului Balanta reuseste sa vada in mod obiectiv ambele fatete ale unei situatii conflictuale, de aceea au un talent excelent de a rezolva si probleme. Fiind sociabili si prietenosi vor reusi intotdeauna sa isi tina angrenati si distrati prietenii, dar si familia.

Zodia Balanta cariera si bani

“Armonia” este cuvantul cheie pentru acest semn, iar pastrarea acesteia este extrem de importanta. Pot fi conducatori excelenti si vor munci mult ca sa obtina – si sa merite- anumite privilegii. Adevarul si dreptatea sunt valorile dupa care Balantele isi vor ghida existenta. Sa lucreze cu ceilalti sau in parteneriate este situatia ideala pentru nativii acestui semn sociabil. Cu simt artistic dezvoltat si fiind persuasivi, acestora li se potrivesc meseriile in care trebuie sa vorbeasca si sa isi foloseasca aceste talente.

Carierele in care dreptatea ocupa un loc important, cum ar fi cea de politist, avocat sau judecator sunt ideale pentru Balante. Vor avea succes deasemenea si in meserii cum ar fi: diplomat, functionar public, decorator de interioare, compozitor sau designer vestimentar. Sa lucreze in colectiv este foarte usor pentru acesti nativi si prefera sa lucreze cu cat mai multe persoane. Dezvoltatul lor simt diplomatc ii va ajuta sa exceleze in tot ceea ce ar face.

Daca mergeti la cumparaturi cu o Balanta fiti siguri ca aveti la dispozitie muuuuuuuuult timp. Acesti nativi pot fi extraordinar de nehotarati cand trebuie sa cumpere ceva. Insa nu la fel se pune problema cand isi administreaza bugetul! Sa pastreze echilibrul intre ceea ce castiga si ceea ce cheltuie (si sa faca si economii in acelasi timp) este un talent nativ al acestor persoane. Ies destul de des la cumparaturi datorita atractiei lor pentru moda si decoratiuni sau obiecte pentru uz casnic. Una din placerile lor cele mai mari este sa achizitioneze cadouri pentru acel cineva special din viata lor.

Horoscop Balanta: Informatii:

 • Culoare de baza: roz
 • Piatra: opal
 • Numere norocoase: 6 si 9
 • Ziua norocoasa: vineri
 • Culori norocoase: albastru pastel
 • Cel mai bun loc pentru succes: activitati sociale

Cuvinte cheie Balanta

 • Calitati: sociabile, corecte, cooperante, diplomate, gratioase
 • Defecte: indecise, ranchiunoase, evita conflictele si isi plang de mila
 • Carisma si trasaturi fizice: gratioase, atractive, constitutie medie, trasaturi rotunjite
 • Ce le place: armonia, sa imparta cu cei din jur, gentiletea, sa isi petreaca timpul afara, in natura
 • Ce nu le place: nedreptatea, violenta, obedienta, persoanele necinstite
 • Cand se simt cel mai bine: Cand sunt intr-un loc frumos, intr-o companie placuta. Fiind foarte sociabile, adora sa fie inconjurate de oameni cu care sa poata face diverse activitati.

Persoane publice nascute in zodia Balantei: Hugh Jackman, Will Smith, Hilary Duff, Matt Damon, Kate Winslet.

Vezi șiLibra Zodiac Sign