Zodia Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Pesti

Zodia Pesti (20.02-20.03)

Perioada: 20 Februarie – 20 Martie
Element: semn de Apa
Grup: Teoretic
Polaritate: Negativa
Culoare norocoasa: Verde
Casa reprezentativa: a douasprezecea- casa probelor
Piatra norocoasa: Piatra Lunii
Planeta guvernatoare: Neptun si Jupiter

Caracteristici generale zodia Pesti

Pestii sunt ultimul semn zodiacal din astrologie. Este guvernat de catre planeta Jupiter, iar persoanele nascute in acest semn sunt pline de imaginatie, calme si sensibile. Sunt, de fapt, visatori si un pic distrasi de la realitatile vietii cotidiene.

Pestii au o personalitate iubitoare. Sunt mult mai sensibili decat persoanele nascute in alte semne si daca esti indragostit de un Peste, ai grija ce ai spui deoarece poti arunca fara sa realizezi comentarii care ii poti rani profund.

Datorita imaginatiei lor bogate, Pestii pot deveni artisti si povestitori extraordinari. Au de asemenea puterea de a surprinde diverse detalii ale anumitor intamplari pe care persoanele obisnuite au tendinta sa le treaca cu vederea. Poseda capacitatea uimitoare de a-si aminti toate lucrurile pe care le-au invatat si, pe langa toate acestea, sunt generosi si onesti. Urasc suferinta si in consecinta ii poti gasi participand la diverse actiuni caritabile. Activitatile rutinate au tendinta de a le absorbi toata energia.

“Intelegatori” este cel mai potrivit cuvant pentru a descrie acesti nativi atat de afectuosi. Nu sunt pretentiosi si ii accepta cu usurinta pe cei din jurul lor. Reprezentantii acestui semn sunt intalniti in cele mai variate situatii, alaturi de diverse tipuri de oameni. Disponibilitatea lor afectiva fata de altii le confera o aura discreta de empatie. Este foarte usor sa fii in preajma unui Peste. Desi nu sunt lideri innascuti, prezenta acestor nativi este puternica si vibranta si ei se implica emotional in tot ceea ce fac.

Horoscop Pesti: Caracteristici pozitive:

 • Sunt sensibili, plini de imaginatie, blanzi si altruisti
 • Sunt intuitivi si spirituali
 • Sunt artistici si deschisi unor idei noi
 • Sunt onesti si se adapteaza cu usurinta imprejurarilor
 • Sunt blanzi si plini de compasiune fata de altii
 • Sunt generosi si ii ajuta pe cei mai putini norocosi
 • Iubesc sa invete lucruri noi

Horoscop Pesti: Caracteristici negative:

 • Au tendinta sa nu observe realitatile vietii
 • Sunt neclari si secretori
 • Au o vointa slaba si pot fi manipulati cu usurinta
 • Sunt, uneori, ineficace
 • Pot deveni imorali, lacomi si rautaciosi
 • Sunt predispusi sa o apuce pe drumuri gresite
 • Pot deveni foarte confuzi uneori

Zodia Pesti dragoste

In interiorul nativului din Pesti bate inima unui romantic incurabil. Iubitor, tandru si extraordinar de darnic, acest semn pune mare pret pe intimitate. Pestii sunt amanti pasionali si au nevoie sa se simta cu adevarat conectati cu partenerii lor. Flirturile si preludiile superficiale nu-i caracterizeaza deloc pe acesti nativi. Cand se implica intr-o relatie sunt loiali si vesnic indragostiti de partenerul lor. Le place sa faca daruri si s-o faca pe persoana speciala din viata lor sa se simta unica. Nimic nu este suficient de bun cand vine vorba de persoana pe care o iubesc!

Zodia Pesti familie si prieteni

Amabilul Peste este unul dintre cei mai buni prieteni pe care cineva ii poate avea. Si asta pentru ca acest nativ va pune mereu nevoile prietenilor sai mai presus de propriile sale nevoi. Loial, dedicat, plin de compasiune si gata sa sara in ajutor, nici o problema nu este prea dificil de rezolvat pentru el. Indiferent de natura sau marimea problemei aparute in viata unui prieten sau a familiei, acest nativ nu va precupeti niciun efort in incercarea de a o rezolva si a imbunatati situatia. Fiind foarte intuitivi cei din acest semn vor simti cand ceva nu este in regula sau cand ceva rau urmeaza sa se intample.

Pestii sunt expresivi prin natura lor si mereu le vor dezvalui celor din jur sentimentele lor. Nu este nimic surprinzator ca un asemenea nativ sa scrie un cantec pentru cineva sau sa ofere un cadou plin de afectiune si intelesuri. Prefera ca si ceilalti sa fie la fel de deschisi in relatia cu el, asa cum este si el fata de ei. Comunicarea cu cei dragi este cea mai importanta pentru Pesti.

Zodia Pesti cariera si bani

Intuitivi si visatori, Pestii se simt cel mai bine in meserii care sa le puna natura lor creatoare sa munceasca in folosul unei cauze umanitare. Carierele recomandate pentru acesti nativi sunt: avocat, arhitect, medic veterinar, muzician, asistent social sau creator de jocuri. Propozitia cheie pentru ei este “Eu cred”. Este foarte important pentru ei sa creada in rezultatul final al demersurilor intreprinse.

Inspirati de dorinta de a face o schimbare in vietile celor cu care interactioneaza, Pestii sunt cel mai caritabil semn, iar simtul datoriei la ei are dimensiuni nebanuite. Sensibil, dedicat, plin de compasiune, muncitor si de incredere, este semnul care chiar stie cum sa ajunga la miezul oricarei probleme si il ajuta sa o si rezolve.

In cea mai mare parte a timpului Pestilor nu le pasa de bani. Ei sunt mai preocupati de visele lor si de atingerea telurilor, si nu de bani. Totusi, datorita faptului ca banii sunt un mijloc prin care ei reusesc sa isi atinga scopurile, acesti nativi se vor asigura ca au banii necesari pentru a face asta. Insa ei trec uneori de la o extrema la cealalta: acum cheltuie, cheltuie, cheltuie fara discernamant, pentru ca in ziua urmatoare sa se transforme in veritabili avari. Insa pana la urma tot le vor ajunge banii pentru a obtine tot ceea ce isi doresc in viata.

Horoscop Pesti: Informatii:

 • Culoare de baza: liliachiu
 • Piatra: diamant, ametist si hematit
 • Numere norocoase: 5 si 8
 • Ziua norocoasa: vineri
 • Culori norocoase: lavanda
 • Cel mai bun loc pentru succes: oras pe coasta sau pe malul marii

Cuvinte cheie Pesti

 • Calitati: intuitivi, milosi, cu simt artistic si muzical, gentili, inteligenti
 • Defecte: pot fi victimizati, se martirizeaza, tematori, prea inrezatori in ceilalti, tristi, cu dorinta de a scapa de realitate
 • Carisma si trasaturi fizice: molatici, cu constitutie fragila pana la moderata, isi tradeaza cu usurinta trairile pe chip
 • Ce le place: temele spirituale, singuratatea, arta vizuala, sa aiba timp sa doarma cat vor, romantismul, muzica, innotul
 • Ce nu le place: atoatestiutorii, trecutul care ii bantuie, sa fie criticati, cruzimea de orice fel
 • Cand se simt cel mai bine: in sau langa mare, la cinematograf.

Persoane publice nascute in zodia Pestilor: Rihanna, Jessica Biel, Sharon Stone, Bruce Willis, Glenn Close.

Vezi șiPisces Zodiac Sign