Zodia Fecioara
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Fecioara

Zodia Fecioara (23.08-22.09)

Perioada: 23 August – 22 Septembrie
Element: semn de Pamant
Grup: Intelectual
Polaritate: Negativa
Culoare norocoasa: verde, maro
Casa reprezentativa: a sasea- a sanatatii
Piatra norocoasa: Sardonix
Planeta guvernatoare: Mercur

Fecioara este asociata cu perfectionismul. Una dintre calitatile predominante ale persoanelor nascute sub acest semn este dorinta constanta de a atinge perfectiunea. De fapt, au o nevoie inconstineta de a dori sa fie perfecti. Si aceasta dorinta ii face pe altii sa ii considere prea critici.

Obsedate de curatenie si ordine, Fecioarele pot fi interesate atat de ordine „mintala” cat si de cea „fizica”, avand totusi o personalitate timida. Datorita acestei timiditati, pot fi foarte dificile in societate: cu cat te plac mai mult, cu atat sunt mai timide. Dincolo de timiditate, Fecioarele sunt foarte inteligente si practice. Au o gandire metodica si prefera ca lucrurile sa fie exacte. Preiau initiativa cu greu si cred in nevoia de a-si analiza cunostiintele si in a le folosi pentru a se imbunatati. Datorita obiceiului lor de a analiza lucrurile din toate unghiurile, pot fi analisti financiari sau agenti de bursa de succes.

Caracteristici generale zodia Leu

Cu o atentie desavarsita pentru detalii, Fecioara este semnul zodiacal cel mai dedicat servirii altora. Avand un adanc si puternic simt umanitar, ei devin cei mai buni ingrijitori, in timp ce maniera lor metodica de abordare a vietii ii asigura ca nimic nu le lipseste celor din jur, ca nici un aspect nu este uitat. Nativul din Fecioara este gentil si delicat, preferand de multe ori sa analizeze foarte bine toate aspectele inainte de a inainta intr-o directie sau alta.

Horoscop Fecioara: Caracteristici pozitive:

 • Sunt timide si decente
 • Sunt ordonate, muncitoare, inteligente si practice
 • Sunt de incredere si pline de tact

Horoscop Fecioara: Caracteristici negative:

 • Pot fi prea critice datorita natorii lor perfectioniste
 • Sunt foarte greu de multumit

Zodia Fecioara dragoste

Pentru Fecioare este foarte important sa simta ca partenerii lor au nevoie de ele. Pentru acesti nativi preludiul se va desfasura intotdeauna in afara dormitorului. Sunt amanti de exceptie deoarece se bazeaza pe simtul tactil, sunt firi meticuloase si sunt dspusi sa acorde timpul necesar actului in sine. Desi nu fac declaratii de dragoste prin cuvinte, acestia isi vor demonstra sentimentele pe care le au in dormitor. Fecioarele prefera sa aibe relatii putine si puternice in loc de mai multi parteneri. Isi aleg partenerii in functie de capacitatea acestora de a le face sa se simta dorite in vietile lor. Sunt soti dedicati, carora le place sa experimenteze, din cand in cand, si latura salbatica a vietii.

Zodia Fecioara familie si prieteni

Un nativ al acestei zodii este un prieten de nadejde. Fecioarele dau sfaturi excelente si chiar stiu cum sa va rezolve problemele cu care va confruntati. Veti vedea ca va vor reaminti constant ca trebuie sa va ingrjiti de sanatatea dumneavoastra, deoarece pentru acest semn sanatatea reprezinta o prioritate. Daca mancati impreuna, la sfarsitul mesei Fecioarele vor fi primele care se vor apuca de strans si spalat vasele.

Iubitoare si dedicata familiei Fecioara va fi prima care va sari in ajutorul celor care au nevoie de ingrijire si atentie. Cand are in familie un membu batran si neajutorat acest nativ ii va acorda ajutorul sau si va face tot ce este necesar pentru binele acelei persoane. Se stie ca Fecioarele nu isi prea exprima verbal sentimentele. Ele prefera sa isi demonstreze iubirea prin fapte, nu prin vorbe.

Zodia Fecioara cariera si bani

Eu analizez” este propozitia cheie pentru acest semn, iar cuvantul cheie este “pragmatismul”. Abil, priceput si cu un simt discriminatoriu innascut, acest nativ chiar stie cum sa ajunga la esenta unei probleme. Reprezentantii acestei zodii sunt extraordinar de meticulosi si exceleaza in meserii in care este nevoie de o buna organizare. Este nevoie de o Fecioara pentru a pune lucrurile la locul lor si pentru a le organiza corespunzator.

Cand sunt concentrate pe o sarcina, Fecioarele se vor mobiliza sa atinga perfectiunea si vor fi extrem de meticuloase. Sunt foarte precise si se mandresc cu rezultatele muncii lor in care si-au demonstrat abilitatile si calitatile, in care au dat ceea ce aveau mai bun. Daca simt ca nu sunt suficient de buni intr-un domeniu acesti nativi se apuca sa studieze intens pentru a-si insusi cunostintele si ailitatile necesare. Meseriile potrivite pentru acest semn sunt cele de: doctor, asistent medical, psiholog, profesor, scriitor si critic.

Fecioarele isi administreaza excelent banii. Sunt foarte atente si zgarcite cand vine vorba sa cheltuiasca si incearca sa economiseasca cat de mult posibil. Isi planifica anticipat foarte bine cheltuielile pe care urmeaza sa le faca, iar cand vine vorba sa faca cumparaturi nu vor risipi niciodata banii. Din cand in cand isi vor acorda luxul de a cumpara obiecte decorative pentru casa. Iubesc arta si le place sa isi decoreze casa cu mult bun- gust.

Horoscop Fecioara: Informatii:

 • Culoare de baza: albastru
 • Piatra: jad, jasp sau safir
 • Numere norocoase: 8 si 4
 • Ziua norocoasa: miercuri
 • Culori norocoase: albastru marin si gri
 • Cel mai bun loc pentru succes: oras mic

Cuvinte cheie Fecioara

 • Calitati: practica, loiala, sarguincioasa, analitica, amabila
 • Defecte: timiditate, ingrijorare, exagerat de critic cu el insusi si cu ceilalti, munceste prea mult si nu se distreaza
 • Carisma si trasaturi fizice: tendinta de a fi rezervati, constitutie corporala medie
 • Ce le place: curatenia, animalele, mancarea sanatoasa, cartile, natura
 • Ce nu le place: sa fie in centrul atentiei, nepolitetea, sa ceara ajutorul cuiva
 • Cand se simt cel mai bine: cand sunt acasa, in compania animalelor, in mijlocul naturii. Nativii acestei zodii indragesc puterea, si le place foarte mult sa fie ori un prieten de nadejde ori un asistent indispensabil.

Persoane publice nascute in zodia Fecioarei: Keanu Reeves, Pink, Jennifer Hudson, Blake Lively, Kobe Bryant.

Vezi șiVirgo Zodiac Sign