Zodia Taur
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Taur

Zodia Taur (21.04-21.05)

Perioada: 21 Aprilie – 21 Mai
Element: semn de Pamant
Grup: Emotional
Polaritate: Negativa
Culoare norocoasa: Roz
Casa reprezentativa: a doua- casa banilor si a bunurilor materiale
Piatra norocoasa: Smaraldul
Planeta guvernatoare: Venus

Al doilea semn al zodiacului, Taurul este foarte stabil si pragamatic. Guvernat de catre planeta Venus, persoanele nascute sub acest semn urasc schimbarea. Au tendinta sa ramana in zona lor de confort. Nu-si asuma riscuri, desi ar putea fi profitabil. Au o minte rigida si sunt renumiti pentru a-si respecta doctrinele pana la moarte. Este aproape imposibil sa faci un Taur sa se razgandeasca!

Taurii sunt persoane pe care te poti baza si sunt rabdatori, cu principii puternici. Asadar, daca iti promit ceva, poti fi sigur ca el/ea o va face. Asemenea persoane sunt animate de o nevoie coplesitoare de siguranta. Sunt sociabili, introvertiti si destul de fideli. Sunt incarcati cu o energie latenta si au nevoie de un mediu pentru a-si arata devotamentul. Datorita acestor calitati, au tendinta sa aiba succes in afaceri.

Caracteristici generale zodia Taur

Puternic si demn de incredere, Taurul preia conducerea mai ales in situatiile in care poate culege roadele muncii sale. Iubitori de tot ceea ce este rafinat si frumos, nativii din Taur se vor inconjura intotdeauna cu castigurile lor materiale, le vor etala. Este un semn senzual, care se bazeaza pe simtul tactil. Atingerea este foarte importanta pentru acesti nativi atat in dragoste cat si in ceea ce priveste munca. Stabili si conservatori, nativii din zodia Taurului sunt indivizii cei mai demni de incredere dintre toate zodiile. In timp ce unii considera ca fiind incapatanarea cea care ii anima, reprezentantii acestei zodii vor trudi asupra unei sarcini pana la sfarsit, pentru a se asigura ca totul este conform standardelor, datorita perfectionismului lor. Sunt foarte creativi si le place sa faca lucrurile cu mainile proprii.

Zodia Taur dragoste

Fiti pregatiti sa acordati suficient timp unui nativ in Taur, cand vine vorba despre dragoste. Fiind foarte senzual, pentru acest semn atingerea este extraordinar de importanta, iar daca il veti grabi in vreun fel nu veti mai reusi sa il excitati. Partenerii Taurilor trebuie sa fie din aceleasi cercuri sociale si cu statute asemanatoare pentru a reusi sa fie pe masura capacitatilor intelectuale a acestora si pentru a avea aceleasi preferinte pentru tot ce este mai bun in viata. Taurii isi manifesta afectiunea prin obiecte materiale, de aceea acesti nativi fac cele mai grozave cadouri.

Zodia Taur familie si prieteni

Relatiile sentimentale sunt foarte importante pentru Tauri. Valorile legate de conceptul de familie sunt extraordinar de puternice si atat de adanc fixate incat Taurii sunt capabili de orice pentru a le apara. Inteligenta si simtul umorului foarte dezvoltat fac ca acesti nativi sa constituie o companie nemaipomenita; reprezentantii acestei zodii sunt persoanele pe care ar trebui sa le consultati cand aveti nevoie de sfaturi practice. Odata ce ati legat o prietenie si ati reusit sa castigati increderea unui Taur puteti fi siguri ca aceasta relatie va dura toata viata.

Taurii sunt loiali si le place sa sara in ajutorul prietenilor. De fapt majoritatea relatiilor de prietenie a Taurilor incep inca din copilarie. Pentru ei promisiunile facute sunt foarte importante si se vor tine intotdeauna de cuvantul dat. Pentru acesti nativi timpul petrecut cu familia este foarte important. Taurii adora copii si vor fi primii care sosesc la reuniunile familiale sau la mesele festive de sarbatori. Le place sa se distreze in intimitatea caminului lor si nu stau pe ganduri cand vine vorba sa organizeze petreceri cu prietenii si familia pentru a celebra diferite evenimente si ocazii importante pentru ei.

Zodia Taur cariera si bani

“Stabilitatea” este cuvantul cheie pentru aceasta zodie, iar cea mai importanta propozitie pentru ei este “Eu am”. Taurii iubesc banii si nu se dau in laturi de la munca grea pentru a-i obtine. La locul de munca acesti nativi sunt constiinciosi, de incredere, rabdatori. In momentul in care incep un proiect isi vor concentra toate resursele si eforturile pentru a-l duce la bun sfarsit, indiferent cat de complicat ar fi acesta sau de cat de mult timp ar dura. Taurii sunt punctuali, harnici si nu se dau inlaturi de la nimic cand vine vorba de munca.

Principala lor motivatie este cea data de sentimentul valorii. Al doilea factor motivator puternic pentru ei il reprezinta rasplata si recompensele primite in urma muncii lor asidue. Pentru Tauri munca si castigurile rezultate din aceasta sunt foarte importante, deoarece ei iubesc sa fie inconjurati de cele mai fine si luxoase lucruri, sa manance cele mai bune mancaruri si sa aiba parte de cele mai extravagante experiente pe care viata si banii le pot oferi.

Taurii sunt foarte buni administrator ai banilor. Isi vor plati intotdeauna facturile la timp si mereu vor avea o rezerva de bani pusa la ciorap. Numai din cand in cand isi permit extravaganta de a cheltui peste masura. Taurul isi va planifica foarte bine cheltuielile si va economisi pana va avea suficienti bani pentru a putea achizitiona acel lucru pe care si-l doresc.

Carierele potrivite pentru acest semn puternic sunt cele din: agricultura, domeniul bancar, medicina, educatie sau constructii.

Horoscop Taur: Caracteristici pozitive:

 • Persoane pe care te poti baza, rabdatoare si cu o hotarare puternica
 • Iubitori si blanzi, cu o minte stabila
 • Doresc siguranta

Horoscop Taur: Caracteristici negative:

 • Pot fi rigizi uneori
 • Sunt predispusi sa fie prea intelegatori cu ei insisi, posesivi si gelosi
 • Pot deveni lacomi

Horoscop Taur: Informatii:

 • Culoare de baza: albastru si violet
 • Piatra: diamant
 • Numere norocoase: 1 si 9
 • Ziua norocoasa: vineri
 • Culori norocoase: albastru
 • Cel mai bun loc pentru succes: locuri linistite

Cuvinte cheie Taur

 • Calitati: sunt de incredere, rabdatori, practici
 • Defecte: incapatanati, nu fac compromisuri, sunt posesivi
 • Trasaturi fizice: persoane solide, cu oase mari; au tendinta de ingrasare
 • Ce le place Taurilor: gradinaritul, gatitul, sa faca lucru manual, muzica, romantismul si hainele de foarte buna calitate
 • Ce nu le place Taurilor: schimbarile bruste, complicatiile, insecuritatea (de orice fel), materialele sintetice Cand se simt cel mai bine: intr-o casa izolata, aproape de natura. Mancarea buna este de asemenea importanta pentru ei, iar frumusetea si comfortul sunt cerinte obligatorii.

Persoane publice nascute in zodia Taurului: Kelly Clarkson, Jessica Alba, David Beckham, Robert Pattinson, Cate Blanchett.

Vezi șiTaurus Zodiac Sign