Zodia Sagetator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Sagetator

Zodia Sagetator (22.11-20.12)

Perioada: 22 Noiembrie – 20 Decembrie
Element: semn de Foc
Grup: Teoretic
Polaritate: Pozitiv
Culoare norocoasa: Violet
Casa reprezentativa: a nou casa – studiilor si a calatoriilor
Piatra norocoasa: Topazul
Planeta guvernatoare: Jupiter

Caracteristici generale zodia Sagetator

Guvernati de catre planeta Jupiter, cei nascuti sub acest semn sunt foarte optimisti si ii vei vedea arareori posomorati. De asemenea, sunt plini de patriotism, eroii de razboi fiind adeseori Sagetatori.

Cei nascuti in zodia Sagetatorului au un simt extraordinar al umorului, legende precum Woody Allen, Dick Van Dyke si Richard Pryor fiind toti nascuti sub acest semn. Aceste persoane sunt oneste si carora le pasa. Personalitatea lor emana gratie si mister prin toti porii datorita acelui viu simt al onoarei. Sarmul lor este de asa natura incat impun respect intr-un mod natural. Sagetatorii respecta legea, sunt generosi si plin de energie. Nutresc idealuri conservatoare si afiseaza autocontrol. Sunt priviti ca fiind demni de incredere, sinceri si directi. Uneori, isi pot pierde rabdarea, dar le trece usor. Nu poarta pica.

Curios si plin de energie, Sagetatorul este cel mai mare calator dintre toti reprezentantii zodiacului. Filozofia lor de viata, modul deschis prin care se raporteaza la viata, ii motiveaza sa calatoreasca, sa hoinareasca in cele patru zari in cautarea adevaratului sens al existentei lor. Sagetatorul este extrovert, entuziast si optimist, fiind aproape imposibil pentru cineva sa demoralizeze un asemenea nativ. Iubeste schimbarea; de fapt schimbarea este pentru acest semn esentiala pentru bunastarea sa.

Horoscop Sagetator: Caracteristici pozitive:

 • Sunt optimisti
 • Sunt plini de voie buna cu un simt dezvoltat al umorului
 • Sunt sinceri si onesti
 • Percep viata ca pe o aventura
 • Emana energie prin toti porii
 • Sunt filozofici si intelectuali
 • Sunt oportunisti si au capacitatea de a trai momentele pe masura ce vin

Horoscop Sagetator: Caracteristici negative:

 • Uneori, pot deveni prea optimisti in a vedea adevarata fata a lucrurilor
 • Pot deveni nepasatori si iresponsabili
 • Pot deveni nerabdatori si lipsiti de tact
 • Au tendinta sa fie deprimati si sa afiseze mila pentru propria persona
 • Iau persoanele drept bune

Zodia Sagetator dragoste

Sagetatorilor le place sa se “joace” si sa se distreze cu partenerii lor. Pasionali, expresivi si dornici sa incerce absolut orice, se potrivesc cu parteneri care sunt la fel de deschisi ca si ei. Este o demarcatie foarte fina intre dragoste si sex pentru acesti nativi. Atractia lor pentru schimbare si varietate ii face sa-si manifeste “fatete” foarte diferite in dormitor. Insa cand vine vorba de dragoste situatia se schimba radical. Daca a intrat intr-o relatie, Sagetatorul este loial, devotat si fidel. Partenerii potriviti pentru acest semn trebuie sa fie intelectuali, sensibili si expresivi. Propozitia cheie pentru acesti nativi este “Eu inteleg”; sa stie ce simt si gandesc partenerii lor este un aspect foarte important pentru ei.

Zodia Sagetator familie si prieteni

Fie ca este vorba despre o discutie stimulanta sau despre o excursie la munte acesti nativi sunt mereu inconjurati de prieteni. Sagetatorii sunt foarte amuzanti, iar uneori chiar lasa senzatia ca sunt “sariti de pe fix”. Le place sa rada si sa ii faca si pe cei din jurul lor sa rada, la fel de mult. Nativii acestei zodii isi fac prieteni in toata lumea, pentru ei fiind o incantare sa invete despre diverse culturi si civilizatii. Sunt generosi si nu vor pastra niciodata ranchiuna cuiva.

Orice persoana care este dispusa sa acorde timp unei discutii despre sensurile si profunzimile vietii poate fi partenerul unui Sagetator. Isi fac foarte usor prieteni si isi pastreaza relatiile de amicitie de-a lungul timpului. Cand vine vorba despre familie, acest semn este foarte dedicat si este dispus sa faca absolut orice pentru aceasta. Libertatea si independenta sunt aspecte extraordinar de importante pentru Sagetator. Daca nu ii sunt ingradite aceste doua nevoi relatia cu el se va derula armonios.

Sagetator cariera si bani

“Vizualizarea” este cuvantul cheie pentru acest semn. Daca ei au o viziune si cred ca un lucru se poate realiza, sunt in stare sa mearga pana in panzele albe si sa ii atraga si pe altii in proiect, pana cand vor reusi sa concretizeze ceea ce au visat. Directi, ei spun ceea ce vor sa obtina, fara menajamente si intotdeauna stiu exact ce trebuie spus intr-o situatie data. Sunt agenti de vanzari exceptionali, iar daca li se cere sa si calatoreasca pentru aceasta, cu atat mai bine. Cand ei isi vizualizeaza tinta, sunt in stare sa munceasca zi si noapte pentru a obtine ceea ce vor.

Atmosfera dinamica si sarcinile variate sunt cele care favorizeaza acest semn. Cariere precum cele de: agent de turism, fotograf, explorator, artist, agent imobiliar, ambasador sau comerciant de import/ export sunt foarte potrivite pentru acest semn care iubeste libertatea.

Amatori de distractii, Sagetatorilor le place sa produca dar si sa cheltuiasca banii. Considerati ca fiind cel mai norocos semn din zodiac, acesti nativi nu isi fac niciodata griji de unde vor face rost de bani. Sagetatorilor le place sa isi asume riscuri si sunt foarte optimisti avand incredere ca Universul le va da intotdeauna exact ceea ce au ei nevoie. Sa-si administreze banii este o corvoada pentru ei, asa ca cea mai buna solutie ar fi sa isi angajeze un contabil daca nu vor sa piarda controlul asupra situatiei lor financiare si sa ajunga la faliment.

Horoscop Sagetator: Informatii:

 • Culoare de baza: purpuriu
 • Piatra: ametist, topaz si turcoaz
 • Numere norocoase: 9
 • Ziua norocoasa: joi
 • Culori norocoase: albastru si turcoaz
 • Cel mai bun loc pentru succes: in aer liber

Cuvinte cheie Sagetator

 • Calitati: au un dezvoltat simt al umorului, sunt generosi si idealisti
 • Defecte: spun ceea ce gandesc, chiar daca nu este diplomat din partea sa, promit mai mult decat pot face, pot fi atat de nerabdatori incat depasesc limitele bunului simt
 • Carisma si trasaturi fizice: sunt deschisi si interesati; fizic sunt de talie inalta, isi aleg hainele pentru confort si nu pentru a fi in pas cu moda; nativele acestei zodii sunt in general baietoase in comportament
 • Ce le place: calatoriile, sa fie in mijlocul naturii, libertatea si filozofia
 • Ce nu le place: detaliile, sa fie constransi, teoriile excentrice, persoanele insistente, lipicioase
 • Cand se simt cel mai bine: cand sunt afara, cand sunt in miscare

Persoane publice nascute in zodia Sagetator: Miley Cyrus, Ben Stiller, Britney Spears, Brad Pitt, Taylor Swift.

Vezi șiSagittarius Zodiac Sign